ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!

 

  Με παρέμβαση των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας προειδοποιούν 20 απόστρατοι Στρατηγοί την Κυβέρνηση και τον πολιτικό κόσμο της χώρας, εάν δεν καταφέρουν να αναστρέψουν το χάος  κυρίως με τους ισλαμιστές, που χάρη σε έναν βολικό "αντιρατσισμό" προσπαθούν να κατεδαφίσουν κάθε ίχνος του πολιτισμού, της ιστορίας και της δόξας της Γαλλίας, οδηγώντας  τελικά σε εμφύλιο πόλεμο με χιλιάδες νεκρούς! Εμφύλιο που ο Στρατός θα παρέμβει τότε ακριβώς για να  αποτρέψει!


ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

  Συγκεκριμένα, με ανοιχτή επιστολή τους (άρα όχι συνωμοτική) στο "Place-armes"(14-4-2021), 20 απόστρατοι Στρατηγοί της Γαλλίας υπογράφουν κείμενο (παρατίθεται πιο κάτω), ενώ έχουν προστεθεί ήδη άλλοι 100 ανώτεροι αξιωματικοί και τουλάχιστον 1.000 ακόμη στρατιωτικοί όλων των όπλων και σωμάτων, προκαλώντας "σεισμό" στην Γαλλία, που έχει πληρώσει ήδη βαρύ τίμημα από τους Τζιχαντιστές, το οποίο είχε δει θαυμαστά δεκαετίες πριν ο Άγιος Παΐσιος, προλέγοντας το ισλαμιστικό χάος στο οποίο θα έφτανε η Γαλλία (δείτε εδώ τι είχε πει)!


ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

  Σημειώνουμε με την ευκαιρία, ότι για παρόμοιες τραγικές εξελίξεις και στην Ελλάδα, έχουν προειδοποιήσει Γέροντες, βλέποντας κίνδυνο εμφυλίου, τον οποίο ή θα σπεύσει να σταματήσει με παρέμβασή του ο στρατός ή κατ΄ άλλους, θα γίνει τότε "κατ΄ οικονομίαν" η τουρκική εισβολή σε δύο νησιά μας, προκειμένου να αποτραπεί - χάρη στις προσευχές Αγίων - ο φρικτός εμφύλιος και να επανενωθεί έτσι εν θερμώ και ο λαός, επανερχόμενος σε αξίες, ιδανικά και Πίστη μια και καλή, ώστε να ετοιμαστεί να ξαναπάρει την Πόλη, μέσα σε ενθουσιασμό και δοξολογίες, που μαζί με τις πρότερες δοκιμασίες, θα κάνουν πιστούς όλους τους πρώην (από άγνοια ή κακή παιδεία) απίστους! 

 Γιατί αν νομίζουμε κάποιοι ότι είμαστε "καλύτεροι" άλλων, επειδή τύχαμε κάποιας σωστής παιδείας ή βιωμάτων ή Γέροντα, τα οποία όμως δεν είχαν ή δεν έλαβαν εκείνοι, τότε μοιάζουμε με "παγώνια", ενώ εκείνο που χρειάζεται είναι η αγάπη και η κατανόηση. Και ο Θεός τότε όλα τα σιάζει και τους έσχατους πρώτους ποιεί... 

 Η προσφιλής μέθοδος της κατάκρισης και της καταλαλιάς, διώχνουν την Χάρη και φέρνουν "νυχτερίδες και αράχνες"... Μετατρέπουν τον άνθρωπο σε σκουριασμένο "σίδερο" γεμάτο κοφτερά γρέζα και "εισαγγελέα"... 

  Όλοι ξέρουμε τι γίνεται. Αλλά πόσοι έχουμε το θάρρος να πούμε ότι "όλοι είμαστε στο ίδιο καράβι"; Πόσοι έχουμε το θάρρος να πούμε εκείνο του Αγίου και Μεγάλου Κωνσταντίνου, του ιδρυτή της Αυτοκρατορίας μας, που έλεγε "και Αρχιερέα αμαρτάνοντα να έβλεπα, θα έβγαζα την πορφύρα μου να τον σκεπάσω"; Πολύ βαθύς ο λόγος, γεμάτο ουράνια νοήματα και αγάπη, αλλά και εμπιστοσύνη στον Θεό, που κάποιοι νομίζουν πως "δεν ξέρει τι Του γίνεται", ενώ ξέρουν αυτοί, οι κατακριτές των πάντων... Κατακριτές βέβαια και αυτοί όχι από κακή πρόθεση, αλλά από αγανάκτηση, υπερβολικό ζήλο και "κεκτημένη ταχύτητα"... Αγάπη όμως. Αγάπη και αγώνας. Αγάπη και ενότητα. Αρετή με τόλμη. Πίστη. Δηλαδή εμπιστοσύνη στον Θεό... 

Δεν παραχωρούμε τίποτα, διεκδικούμε τα πάντα από όσα μας ανήκουν και αποτελούν κληρονομιά των προγόνων μας, αλλά και προσφέρουμε το χέρι στους πάντες, που ξέρουμε πως χάρη σε αυτή την πόρτα αγάπης που τους δείχνουμε σήμερα, θα επιστρέψουν αύριο και γιατί όχι, θα μας ξεπεράσουν! Και θα σωθούν ψυχές και θα δει και καλό η πατρίδα. Και πολλοί, έστω και την τελευταία στιγμή, ξαφνικά θα ανδραγαθήσουν όπως ο Πολεμίων... Έτσι αποφεύγονται οι Εμφύλιοι και έρχονται οι εθνικοί Θρίαμβοι! Γιατί εκείνος που θα ενώσει το Έθνος, είναι πολύ μεγαλύτερος από εκείνον που θα το διχάσει και τελικά θα το εκμηδενίσει (βλέπε Μικρασιατική Καταστροφή - βλέπε την αποστροφή του Ίωνα Δραγούμη στον φανατισμό, όταν μάλιστα ο ίδιος ο Στρατιωτικός Σύνδεσμος του πρόσφερε πριν από τον Βενιζέλο την Πρωθυπουργία της χώρας, την οποία και αρνήθηκε, αρνούμενος προφητικά τον Εμφύλιο Διχασμό και το τραγικό τέλος της Μικρασίας)...

  Και η συνταγή είναι πάντα μία: "χωρίς εμού ου δύνασθαι ποιείν ουδέν"...


ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ "RAFALE" ΚΑΙ "BELHARRA"

 Η φίλη Γαλλία από τον καιρό της Γαλλικής Επανάστασης, χάρη στον αποχωρισμένο από την Ορθοδοξία δυτικό κλήρο που ξεστράτισε (π.χ. οι Τρεις Ιεράρχες είχαν όλοι συγκρουστεί μετωπικά με την εξουσία και τους Βασιλείς ακόμη και για το δίκαιο μια απλής χήρας), ωθήθηκε μακριά από την εκκλησία, επιτρέποντας έτσι στο Ισλάμ να πιάσει πόρτες και πύλες, ενώ η πρόσφατη καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων, μόλις και άρχισε να αφυπνίζει κάποιους... 

 Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως όταν η Ελλάδα μπήκε στην ΕΟΚ (Ε.Ε.) Γαλλική εφημερίδα έγραψε πως μπήκε "η χώρα της Φιλοκαλίας, η χώρα του Βασιλείου, του Γρηγορίου, του Χρυσοστόμου" (!) και όχι πως μπήκε η χώρα του Παρθενώνα ή της Δημοκρατίας...

 Οι φίλοι Γάλλοι λοιπόν πιστεύουν κατά βάθος στον Χριστό και την Παναγία, είναι ευαίσθητος και ευσυγκίνητος λαός και πρέπει να βοηθηθεί από την Ελλάδα, με μια προσευχή, με ένα φως Ορθόδοξο και Άγιο, με μια νέα Φιλοκαλία, όπως π.χ. οι μεταφράσεις στα Γαλλικά των Αγίων Παϊσίου και Πορφυρίου και η διανομή τους δωρεάν κατά χιλιάδες, μέσα από εφημερίδες. Αυτό θα είναι αληθινή και αδελφική πράξη. "Μέλι" γλυκύτατον και ουράνιον. Τα δικά μας "Rafale" και "Belharra"! Πραγματική σωτηρία της αδελφής Γαλλίας.


ΓΑΛΛΙΑ - "ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ

François Gaubert, από τους υπογράφοντες το κείμενο


Κύριε Πρόεδρε,

Κυρίες και κύριοι της Κυβέρνησης,

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές

Εκτός από αυτό, πρέπει να μάθετε περισσότερα για αυτό.

Η ώρα είναι σοβαρή, η Γαλλία κινδυνεύει, πολλοί θανάσιμοι κίνδυνοι την απειλούν. Εμείς, ακόμη και σε συνταξιοδότηση, παραμένουμε στρατιώτες της Γαλλίας, δεν μπορούμε, υπό τις παρούσες συνθήκες, να παραμείνουμε αδιάφοροι για τη μοίρα της όμορφης χώρας μας.

Οι τρίχρωμες σημαίες μας δεν είναι απλώς ένα κομμάτι ύφασμα, συμβολίζουν την παράδοση, με την πάροδο των αιώνων, εκείνων που, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος ή την πίστη τους, έχουν υπηρετήσει τη Γαλλία και έδωσαν τη ζωή τους γι 'αυτήν. Σε αυτές τις σημαίες, βρίσκουμε με χρυσά γράμματα τις λέξεις "Τιμή και πατρίδα". Ωστόσο, η τιμή μας σήμερα έγκειται στην καταγγελία της αποσύνθεσης που πλήττει την πατρίδα μας.

- Διακρίσεις που, μέσω ενός συγκεκριμένου αντιρατσισμού, επιδεικνύονται με έναν μόνο στόχο: να δημιουργήσουμε στο έδαφος μας μια δυσφορία, ακόμη και μίσος μεταξύ των κοινοτήτων. Σήμερα ορισμένοι μιλούν για ρατσισμό, ιθαγενισμό και αποικιακές θεωρίες, αλλά, μέσω αυτών των όρων, είναι ο φυλετικός πόλεμος που αυτοί οι μισητοί και φανατικοί αντιστασιακοί θέλουν. Περιφρονούν τη χώρα μας, τις παραδόσεις της, τον πολιτισμό της και θέλουν να τη δουν να διαλύεται αφαιρώντας το παρελθόν και την ιστορία τηςΈτσι επιτίθενται, μέσα από αγάλματα, αρχαίες στρατιωτικές και πολιτικές δόξες αναλύοντας λέξεις που είναι αιώνες.

- Διακρίσεις που, με τον ισλαμισμό και τις προαστιακές ορδές, οδηγούν στην αποσύνδεση πολλαπλών συνωμοσιών του έθνους για να τις μετατρέψουν σε εδάφη που υπόκεινται σε δόγματα αντίθετα με το σύνταγμά μας. Ωστόσο, κάθε Γάλλος, ανεξάρτητα από την πεποίθησή του ή τη μη πίστη του, βρίσκεται στο σπίτι παντού στη Γαλλία. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρχει πόλη, περιοχή όπου δεν ισχύουν οι νόμοι της Δημοκρατίας.

- Διακρίσεις επειδή το μίσος υπερισχύει της αδελφότητας κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων όπου η εξουσία χρησιμοποιεί την αστυνομία ως βοηθητικό πράκτορα και αποδιοπομπαίο τράγο στο πρόσωπο των Γάλλων με κίτρινα γιλέκα που εκφράζουν την απελπισία τους. Αυτό, ενώ έχουν διεισδύσει και άτομα με κουκούλα που λεηλατούν επιχειρήσεις και απειλούν αυτές τις ίδιες αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο, οι τελευταίες εφαρμόζουν μόνο τις οδηγίες, μερικές φορές αντιφατικές, που δίνονται από εσάς, τους κυβερνήτες.

Οι κίνδυνοι αυξάνονται, η βία αυξάνεται καθημερινά. Ποιος θα είχε προβλέψει πριν από δέκα χρόνια ότι ένας καθηγητής θα αποκεφαλιζόταν μια μέρα όταν έφευγε από το κολέγιο; Ωστόσο, εμείς, υπηρέτες του Έθνους, που πάντα ήμασταν έτοιμοι να βάλουμε το δέρμα μας στο τέλος της εμπλοκής μας - όπως απαιτείται από την στρατιωτική μας ιδιότητα, δεν μπορούμε να είμαστε παθητικοί θεατές μπροστά σε τέτοιες ενέργειες.

Επομένως, αυτοί που ηγούνται της χώρας μας πρέπει επιτακτικά να βρουν το θάρρος που απαιτείται για την εξάλειψη αυτών των κινδύνων. Για να γίνει αυτό, είναι συχνά αρκετό να εφαρμόζονται οι υπάρχοντες νόμοι χωρίς αδυναμία. Μην ξεχνάτε ότι, όπως και εμείς, η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας είναι συγκλονισμένοι από τις σιωπές σας.

Όπως είπε ο Cardinal Mercier, Primate του Βελγίου: "Όταν η σύνεση είναι παντού, το θάρρος δεν είναι πουθενά". Κυρίες και κύριοι, λοιπόν, αρκετή αναβολή, η ώρα είναι σοβαρή, το έργο είναι κολοσσιαίο. μην χάνετε χρόνο και ξέρετε ότι είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε πολιτικές που θα λάβουν υπόψη τη διαφύλαξη του έθνους.

Από την άλλη πλευρά, εάν δεν γίνει τίποτα, η χαλαρότητα θα συνεχίσει να εξαπλώνεται αναπόφευκτα στην κοινωνία, προκαλώντας τελικά μια έκρηξη και την παρέμβαση των ενεργών συντρόφων μας σε μια επικίνδυνη αποστολή της προστασίας των πολιτιστικών μας αξιών και της προστασίας των συμπατριωτών μας στην εθνική επικράτεια.

Όπως μπορούμε να δούμε, δεν είναι πλέον καιρός να καθυστερήσουμε διαφορετικά, αύριο ο εμφύλιος πόλεμος θα τερματίσει αυτό το αυξανόμενο χάος, και οι θάνατοι, για τους οποίους θα αναλάβετε την ευθύνη, θα ανέλθουν σε χιλιάδες"!

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου