ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Συνεχίζεται η διείσδυση της Άγκυρας στο "Ψευδοκράτος των Βαλκανίων"

 

  Ο ψευτο"Μακεδονικός" Στρατός των Σκοπίων (δείτε και εδώ) παρέλαβε άλλο ένα δώρο από τον Ερντογάν στα πλαίσια της συνεχιζόμενης τουρκικής διείσδυσης στο νόθο κρατίδιο των Βαλκανίων, το οποίο είχε κατασκευαστεί από τον Τίτο με πλαστή ιστορία, εθνότητα, ταυτότητα και γλώσσα και με σκοπό την εδαφική αρπαγή της μίας και μοναδικής Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με Θεσσαλονίκη και Άγιον Όρος, για γιουγκοσλαβική και πανκομμουνιστική διέξοδο στο Αιγαίο. (δείτε εδώ)

 Τα τελευταία χρόνια βέβαια τα "αφεντικά" απλά άλλαξαν, αλλά όχι και τα σχέδια. Όχι και ο στόχος. Τον οποίο εξυπηρέτησε η περίφημη "Προδοσία των Πρεσπών" τόσο όσο δεν θα μπορούσε ούτε ολόκληρο το "Βουλγαρικό Κομιτάτο" μαζί με το μετέπειτα Σιδηρούν Παραπέτασμα και τον ίδιο τον Στάλιν... (δείτε εδώ)


 Έτσι από τα τέλη Απριλίου 2021, σε επίσημη τελετή στα Σκόπια, η Τουρκία παρέδωσε 7.400 σύγχρονες στολές μάχης τύπου Gore-Tex (αδιάβροχες, ελαφριές και ανθεκτικές) αλλά και ένα μεγάλο στρατιωτικό όχημα μεταφοράς τεθωρακισμένων της BMC, που κάποιοι ενισχύουν αγοράζοντας τα τουρκικά λεωφορειάκια της (δείτε εδώ)...


  Οι δικοί μας προσέφεραν το ιερό και ένδοξο όνομα της Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Ολόκληρες χιλιετίες Ελλάδας! Οι Τούρκοι με μερικά μόνο κιβώτια και λίγα σίδερα σε ρόδες, κατάφεραν τελικά να είναι και πιο κοντά του και πιο μέσα του... Καταρρίπτοντας έτσι και τα τελευταία σαθρά επιχειρήματα των εγχώριων πολύχρωμων Εφιαλτών της πατρίδας, οι οποίοι το όνομα του Κόμματός τους δεν το δίνουν. Το όνομα όμως της ολόλαμπρης Μακεδονίας το χαρίζουν, σαν να ήταν ένα "τίποτα"... (δείτε και εδώ τα νέα σχολικά μας βιβλία)




ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ




Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου