"ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ" H ΣΟΥΗΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΜΕ ΜΟΛΙΣ 6.164 ΘΥΜΑΤΑ!



  Το μοντέλο της Σουηδίας αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά και ανθρώπινο και δημοκρατικό και έξυπνο και οικονομικό και λειτουργικό, αφού η χώρα προτίμησε να τεθεί εκτός φρενίτιδας και αυτοκαταστροφής. Προτίμησε να μην αυτοκτονήσει πριν πεθάνει, όπως έκαναν οι περισσότερες κυβερνήσεις με δραματικά αποτελέσματα στην οικονομία του κράτους και των πολιτών, που φτωχοποιούνται κατά κύματα και σταματούν να ελπίζουν και ονειρεύονται, σταματούν να ζουν!

 Η Σουηδία δεν έκλεισε ποτέ τα σχολεία, τα καταστήματα, τα θέατρα, τα στάδια, αλλά τα άφησε όλα ανοιχτά, κάνοντας συστάσεις στον κόσμο να μην μένει μέσα, αλλά να κυκλοφορεί έξω, να περπατά, να κάνει ποδήλατο, να αθλείται, αποφεύγοντας απλά τον συνωστισμό και τα άλλα άτομα εκτός οικογένειας, κρατώντας αποστάσεις 1,5 μέτρου, χωρίς καμία υποχρεωτική μάσκα, χωρίς καμία απειλή προστίμων, χωρίς καμία αλλαγή ζωής και εισοδήματος!

 Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να αναπτύσσεται η φυσιολογική ανοσία της αγέλης, που εάν φτάσει στο 60% του πληθυσμού, θα καλύπτει ολόκληρο πλέον τον πληθυσμό!

 Γι' αυτό και καταγράφονται πολλά κρούσματα - δηλαδή απόκτηση ανοσίας - αλλά όχι αντιστοίχως πολλοί θάνατοι, που χωρίς λοκντάουν και υποχρεωτικές μάσκες, είναι μόλις 6.164! Με αντίστοιχα 177.355 κρούσματα, σε έναν πληθυσμό 10,3 εκατομμυρίων. Δηλαδή χάνει την μάχη το 3,47% αυτών ασθενούν από κορωνοϊό, όταν και στην γρίπη ο αντίστοιχος δείκτης της Σουηδίας είναι 3%.

  Αυτό λοιπόν που δεν βλέπουν μερικοί ή δεν θέλουν να δουν, είναι ο ρυθμός πρόσκτησης ανοσίας, που αποτελεί και την λύση του ζητήματος και είναι η λογική στην οποία βαδίζει η σκανδιναβική χώρα.

  Αν η Σουηδία αντέξει και βγάλει και τον χειμώνα χωρίς λοκντάουν, τότε πραγματικά πρέπει να παραιτηθούν κάποιοι, από στοιχειώδη έστω μεταευθιξία, που μεταφράζεται όμως ήδη σε ζημιά δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ...


ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ
 Οι Σουηδοί δεν έχασαν λοιπόν την ζωή τους. Δεν έχασαν ούτε το σήμερα, ούτε το αύριο, όταν εμείς τα χάνουμε και τα δύο.

 Η τεράστια συμπίεση της καμπύλης στο 1ο ελληνικό λοκντάουν, είχε ως συνέπεια την αντίστοιχη τεράστια μετακύλησή της στο φθινόπωρο, οδηγώντας σε 2ο λοκντάουν και τραγικές συνέπειες σε έσοδα και οικονομία.

   Και ενώ η ευαίσθητη Κυβέρνηση θέλει πράγματι να προστατέψει τους ανθρώπους, το ένα λάθος φέρνει το άλλο, η μία ακρότητα την άλλη, αποτρέποντας όμως έτσι το χτίσιμο ανοσίας, που είναι και το μόνο "φάρμακο". Αυτό που εφαρμόζει η Σουηδία, χωρίς ιδιαίτερο κόστος και χωρίς άγχος.

  Λόγω μάλιστα της γενικής αύξησης των κρουσμάτων και του επικείμενου χειμώνα, η Σουηδία περιορίζει πια τον κόσμο στα 8 άτομα ανά παρέα, χωρίς να κλείνει την εστίαση, χωρίς να κλείνει τίποτα, ενώ απαγορεύει μετά τις 10.00 το βράδυ και το αλκοόλ, για να αραιώνει ο κόσμος...

  Την ίδια ώρα η Ελλάδα, έχει εφαρμόσει 2ο ολικό λοκντάουν και απαγόρευση κυκλοφορίας, με κλείσιμο σχολείων και καταστημάτων, πλην εκείνων που διαθέτουν τρόφιμα και μετρά 1.165 θανάτους (59 μόνο σε μια ημέρα, στοιχεία 16-11-2020)!


ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
 Χρειάζεται λοιπόν η χώρα μας επειγόντως ένα νέο μοντέλο, που θα χτίζει ανοσία, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ευαίσθητες ομάδες. Και ένα τέτοιο μοντέλο είναι:

 1. Άνοιγμα όλων των Σχολείων και καταστημάτων, όπως και της εστίασης

 2. Καθολική υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, στον δρόμο, τον περίπατο, τα λεωφορεία, τα γήπεδα, παντού.

 3. Προαιρετική χρήση μάσκας σε Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Εκκλησίες.

 4. Απαγόρευση μετακίνησης ηλικιωμένων από 65 και πάνω, πλην του πρωινού ωραρίου 7.00 - 10.30 καθημερινά και την Κυριακή. Εξαιρούνται οι μεγάλες εορτές Χριστουγέννων, Αγίου Βασιλείου-Πρωτοχρονιάς, Θεοφανίων, Ευαγγελισμού, Πάσχα κλπ., οπότε η μετακίνηση θα είναι ελεύθερη.

 5. Όλα τα καταστήματα και οι φούρνοι και τα σούπερ μάρκετ, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, θα είναι κάθε πρωί 8.00 - 10.00 ανοιχτά αποκλειστικά και μόνον για ηλικιωμένους, μετά από πολύ καλό αερισμό. Θα δέχονται τους υπόλοιπους καταναλωτές μετά τις 10.30, οπότε οι ηλικιωμένοι θα έχουν επιστρέψει στο σπίτι.

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

5 comments:

  1. Οι σουηδοι εχουν μυαλο δεν ειναι σαν τους υπολοιπους ευρωπαιους που δυστυχως τρωνε κουτοχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σουηδοι ειναι σε αυτο το θεμα εξυπνοι με υψηλη γνωση ιατρικης δεν ειναι σαν τους αλλους ηλιθιους ευρωπαιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μασκα δεν βοηθάει...σου δίνει ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Αυτό που λέγανε όλοι οι ειδικοί και εδώ. Τον ασθενή στο νοσοκομείο προστάτευει. Γι αυτό ακόμα και οι γιατροί παρόλο που προστατεύονται κολλάνε σε μεγάλο βαθμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα καλά, αλλά η Σουηδία είναι πρότυπο οργανωμένης χώρας και οι κάτοικοι της ανεξαρτήτου εθνικότητας σέβονται τους Νόμους του κράτους όσο καταπιεστικοι κι αν είναι. Ο νοών νοειτω. D638

    ΑπάντησηΔιαγραφή