ΜΟΡΦΟΥ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ! Τι έρχεται παρακάτω - Βίντεο


 Πόσο θα πάει ο κορωνοϊός, ποιόν στόχο έχουν, τι έρχεται μετά, ποια είναι τα σχέδιά τους, ποιοι βρίσκονται από πίσω; 

 Ο Μητροπολίτης Μόρφου δίνει με θάρρος τις απαντήσεις, καθώς οι δοκιμασίες δεν τελείωσαν, μια που και ο Θεός θα απαντά στα σχέδιά τους με τα σχέδιά Του, μέσα από τα οποία θα αναδειχθούν οι άνθρωποι της πίστης και της υπομονής των Αγίων, οι οποίοι και θα διακονήσουν την παγκόσμια αναλαμπή της Ορθοδοξίας, που έρχεται σαν ζεστός ήλιος μετά την φοβερή καταιγίδα!

 "Ο σεισμός της Σάμου ήταν μικρός" μπροστά σε αυτόν που αναμένεται, προϊδεάζει ο Μητροπολίτης (και για τον οποίο όλοι και η Παναγία και οι Άγιοι, προσευχόμαστε να σμικρυνθεί ή και να ματαιωθεί με θεία παρέμβαση) και προσθέτει πως "μέχρι τον Μάιο θέλουν να μας πάνε με τον κορονωϊό, για να διαλύσουν τις Οικονομίες", "οι άνθρωποι του σκοτεινού χρήματος" που είναι πάνω από λαούς και κυβερνήσεις... Όχι όμως πάνω και από τον Θεό, που τα ξέρει όλα και τα βλέπει όλα... Και θα ελεεί εκείνους που θα ελεούν και θα δίνουν στους άλλους...

  Δείτε κρίσιμα αποσπάσματα από την σχετική ομιλία του Πανιερωτάτου, που ολόκληρη μπορείτε να την ακούσετε όπως πάντα στην Ιερά Μητρόπολη Μόρφου (εδώ)


 ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου