ΜΥΡΟΒΛΥΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ! Συγκινητική διήγηση του πατρός Δημητρίου για τις παρεμβάσεις του Αγίου


 Μυρόβλυσε και ευωδίασε λείψανο του Αγίου Δημητρίου στον Λυκαβηττό, κατά την διάρκεια της Παράκλησης του Αγίου και της Θείας Λειτουργίας την επομένη (18 και 19/11/2020 μ.Χ. αντίστοιχα)! 


 Το θαύμα διηγείται συγκινημένος ο πατήρ Δημήτριος δείχνοντας τα βρεγμένα από μύρο βαμβακάκια, ενώ αναφέρεται και στην προσωπική του σχέση με τον Άγιο, που του εμφανίστηκε και τον προστατεύει από μικρό παιδί!


  Ο πατήρ Δημήτριος εκμυστηρεύτηκε ακόμη, ότι στα αιτήματα και τις ανάγκες των πιστών, προστρέχει σε αυτή την εικόνα του Αγίου Δημητρίου (φωτογραφία) και τον παρακαλεί να προστρέξει!

  Αυτόν τον μεγάλο Άγιο, όπως ανέφερε ο Ιερέας της Εκκλησίας του Βράχου, "του έχει δώσει  εξουσία ο Θεός τόσο μεγάλη, που εάν τον επικαλεστείτε, τα θαύματα θα γεμίσουν την σελίδα του σπιτιού σας"!

 Υπενθυμίζουμε ότι ο Άγιος Δημήτριος είναι ιδιαίτερος προστάτης και πολιούχος της Θεσσαλονίκης, αλλά φέτος δεν τον άφησαν να βγει και να λιτανευθεί στην Συμβασιλεύουσα! Του απαγόρευσαν να βγει και να προστατεύσει την πόλη του,  με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει από επιδημία η Συμπρωτεύουσα.... 

  Δείτε τα συγκεκριμένα αποσπάσματα, ενώ ολόκληρα τα βίντεο μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ.


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου