ΣΟΚ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ BLOOMBERG - Η ΕΛΛΑΔΑ 15 ΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!


  Σοκ προκαλεί η διεθνή κατάταξη Bloomberg (24-11-2020) σχετικά με την επιτυχή αντιμετώπιση του κορωνοϊού σε σχέση με την Οικονομία από τις διάφορες χώρες του κόσμου, με τίτλο "τα καλύτερα και χειρότερα μέρη που μπορεί να βρίσκεστε στην εποχή του Κορωνοϊού" και με στόχο να καταδειχθεί "πού αντιμετωπίστηκε ο ιός πιο αποτελεσματικά με την ελάχιστη διαταραχή στις επιχειρήσεις και την κοινωνία"

 Με άλλα λόγια, πρόκειται για κατάταξη όχι μόνο ως προς τους λιγότερους θανάτους, αλλά και ως προς την λιγότερη ταυτόχρονη ζημιά σε κοινωνία και οικονομία, καταγράφοντας έτσι για πρώτη φορά και τις δύο όψεις του "νομίσματος"! Καταγράφοντας δηλαδή και τους "θανάτους των ζωντανών", των ονείρων, των ελπίδων, του αύριο...

  Έτσι, η Ελλάδα των δύο καταστροφικών οικονομικά λοκντάουν και των 1.902 θανάτων, είναι στην 31η θέση, 15 θέσεις πιο πίσω από την Σουηδία του κανενός λοκντάουν και των 6.555 θανάτων! (δείτε και εδώ)

  Η Ελλάδα είναι πιο πίσω ακόμη και από την Τουρκία (30), το Πακιστάν (27), την Αγγλία (28), την Αίγυπτο (25) ακόμη και τις ΗΠΑ (18) όπου "θερίζει" ο κορωνοϊός, χωρίς να "θερίζεται" όμως ταυτόχρονα και η οικονομία!

  Ο πίνακας του Bloomberg αποτελεί κόλαφο για την Κυβέρνηση και τους Λοιμωξιολόγους της, που κυνηγώντας Μητροπολίτες και Ιερείς, κλείνοντας Εκκλησίες το Πάσχα και απαγορεύοντας την μετάδοση της Θείας Κοινωνίας, νόμιζαν πως θα ...σώσουν την Ελλάδα, οδηγώντας σε λουκέτο εκατοντάδες μικρές επιχειρήσεις, οδηγώντας σε ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους, οδηγώντας σε απελπισία, αδιέξοδο και νέα οικονομική καταστροφή μια ολόκληρη χώρα, που μόλις πήγαινε να σηκώσει κεφάλι από τα Μνημόνια...

 Και το κακό στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερο, επειδή έχει πληγεί η μόνη και κύρια βιομηχανία της, που είναι ο Τουρισμός, την στιγμή που δάνεια και χρέη τρέχουν και θα μας κάνουν να τρέχουμε και να μην προλαβαίνουμε...

 Η αχρείαστα υπερβολική συμπίεση της καμπύλης την Άνοιξη, οδήγησε σε υπερβολική αποσυμπίεσή της το Φθινόπωρο (εκτίναξη), επειδή ακριβώς δεν αφήσαν τον πληθυσμό και ιδίως τους νέους να αποκτήσουν και να κτίσουν φυσική ανοσία, σταματώντας έτσι και την μετάδοση, δηλαδή τα κρούσματα, τα οποία όμως έχουν σχέση με τον αριθμό των τεστ που γίνονται και δεν επηρεάζουν την πραγματική εικόνα, που βρίσκεται στην νοσηλεία και τις ΜΕΘ.

ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
 Ξανακαταθέτουμε  λοιπόν για δεύτερη φορά τις προτάσεις μας, που αφορούν ένα νέο μοντέλο, ένα νέο "μείγμα", που θα χτίζει ανοσία, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ευαίσθητες ομάδες, αλλά και την Οικονομία, ατομική και κρατική, που είναι και το κλειδί του αύριο! Και ένα τέτοιο μοντέλο είναι:

 1. Άνοιγμα όλων των Σχολείων και καταστημάτωνόπως και της εστίασης.

 2. Καθολική υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, στον δρόμο, τον περίπατο, τα λεωφορεία, τα θέατρα, τα γήπεδα, παντού.

 3. Προαιρετική χρήση μάσκας σε Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Εκκλησίες.

 4. Απαγόρευση μετακίνησης ηλικιωμένων από 65 και πάνω, πλην του πρωινού ωραρίου 7.00 - 10.30 καθημερινά και την Κυριακή. Εξαιρούνται οι μεγάλες εορτές Χριστουγέννων, Αγίου Βασιλείου-Πρωτοχρονιάς, Θεοφανίων, Ευαγγελισμού, Πάσχα κλπ., οπότε η μετακίνηση θα είναι ελεύθερη.

 5. Όλα τα καταστήματα και οι φούρνοι και τα σούπερ μάρκετ, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, θα είναι κάθε πρωί 8.00 - 10.00 ανοιχτά αποκλειστικά και μόνον για ηλικιωμένους, μετά από πολύ καλό αερισμό. Θα δέχονται τους υπόλοιπους καταναλωτές μετά τις 10.30, οπότε οι ηλικιωμένοι θα έχουν επιστρέψει υποχρεωτικά στο σπίτι.

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου