"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ" ΚΗΡΥΞΕ Ο ΜΟΡΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ! Ο Βυζαντινός Ιεράρχης χτίζει τα "οχυρά" του Ελληνισμού! Βίντεο


 "Επιστράτευση" κηρύσσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε ενορία, σε κάθε Μοναστήρι, σε κάθε γωνιά του Ελληνισμού, εν όψει των μεγάλων που έρχονται και θα συγκλονίσουν πολύ περισσότερο από ό,τι ο κορωνοϊός την ανθρωπότητα!

  Η "Επιστράτευση" ισχύει - όπως είπε - μέχρι το τέλος του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που έρχεται, μαζί με όλα τα άλλα, ένεκα της μεγάλης και αμετανόητης αποστασίας της ανθρωπότητας, από την οποία ως γνωστόν  κινδυνεύουν να χαθούν εκατομμύρια ψυχές για πάντα στο αιώνιο σκοτάδι. Αλλά το αιώνιο Φως θα επέμβει για να φωτίσει, να αφυπνίσει, να φέρει σε μετάνοια, να σώσει τις νυν και τις ερχόμενες γενιές, δίνοντας έπειτα τέλος και στις αρρώστιες και τους πολέμους, φέρνοντας το δώρο της αληθινής Ειρήνης.

  Διδαγμένος από την "Επιστράτευση" της Παναγιάς στον Στυλιανό Μυλώνα δέκα χρόνια πριν την τουρκική εισβολή, ώστε "να έρθει το κακό λιγότερο", φωτισμένος από τον πρώτο Γέροντά του Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη, εντυπωσιασμένος από την απλότητα και προορατικότητα του Χατζηφλουρέντζου(+10-10-1969) κατέστρωσε σαν καλός Στρατηγός - Μητροπολίτης της Ορθοδοξίας, το μεγάλο πνευματικό σχέδιο Αμύνης, στήνοντας "Οχυρά", όπως τα ονομάζει, με δεκαρχίες πιστών και ομοβροντίες ψαλμών!

  Συγκεκριμένα, αναθέτει στους Ιερείς όλων των Ενοριών, την εύρεση 10 πιστών, ευσεβών και ταπεινών Χριστιανών, που θα αναλάβουν μέχρι το τέλος του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου να προσεύχονται καθημερινά και μυστικά με τους Ψαλμούς του Δαυίδ, θωρακίζοντας τον τόπο τους από αρρώστιες, σεισμούς, πολέμους και κάθε είδους κακό, αγωνίες και φοβίες που θα έρθουν, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που βιώνουμε τώρα! Και όλα αυτά, ακριβώς "για να έρθει το κακό λιγότερο" ή και για να μην έρθει καθόλου, χάρη στο έλεος του Θεού!

 Ο μεγάλος Ιεράρχης βλέπει τα "σύννεφα", καταλαβαίνει τον "καιρό" και ετοιμάζει τους ανθρώπους της προσευχής! Τους "ασυρματιστές", τα "αντιεροπορικά", τα "οχυρά", την "άμυνα"! Αλλά και τα μεγάλα "όπλα" που είναι η Νηστεία, η Μετάνοια, η Θεία Κοινωνία, η Προσευχή!

 Οι 150 Ψαλμοί του Δαυίδ, εξηγεί, χωρίζονται σε 20 καθίσματα. Και άρα σε κάθε τόπο 10 άνθρωποι κάθε μέρα, θα διαβάζουν από 2 τέτοια καθίσματα, με τέτοια σειρά, ώστε καθημερινά να διαβάζεται ολόκληρο το Ψαλτήρι! Και στο τέλος να μνημονεύονται ονόματα ζώντων και κεκοιμημένων.

  Και αυτό πρέπει να γίνει παντού. Και σε Ελλάδα, σε Βόρειο Ήπειρο, σε Ομογένεια, όπου υπάρχουν Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί!

  "Για να έρθει το κακό λιγότερο"... Επειδή ακριβώς ξεκίνησε...

   Δείτε τα συγκεκριμένα αποσπάσματα, ενώ ολόκληρο το βίντεο της σχετικής ομιλίας, βρίσκεται εδώ.


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

* Χατζηφλουρέντζος: 
"Θα μαυροφορήσει όλη η Κύπρος και θα γυρεύετε την πιο μικρή σπηλιά, την πιο μικρή τρύπα να τρυπώσετε.
Θα γίνει μεγάλο κακό στην Κύπρο...
Εσείς θα φύγετε, εγώ όμως θα μείνω....
Θα πάνε μέχρις εκεί για να υπογράψουν συμφωνία (για το Κυπριακό), αλλά τελικά δε θα την υπογράψουν....
Δε θα υπογράψουν τα χαρτιά.... Το πρόβλημα όμως θα λυθεί από μόνο του......»
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου