Η "D-DAY" TOY ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΤΖΑΜΙ Η ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ, ΕΞΟΔΟΣ ORUC REIS, ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΣΕ ΣΥΡΤΗ!


  Η 24η Ιουλίου διαλέχθηκε προσεχτικά εδώ και καιρό από τον Ερντογάν, που δεν κάνει τίποτα τυχαία και πάντα έχει δεύτερο και τρίτο σχέδιο στο συρτάρι, ακόμη και για κάλυψη κάποιας αποτυχίας του, που αντί να τον πτοήσει, τον πεισμώνει!

  Η 24η Ιουλίου είναι η μέρα που γκρεμίστηκε και επίσημα η Οθωμανική Αυτοκρατορία, ο Ισλαμικός Παντουρκισμός, καθώς εκείνη την ημέρα, 24 Ιουλίου 1923, υπογράφηκε η Διεθνής Συνθήκη της Λωζάνης, που περιόρισε την Τουρκία στα σημερινά της σύνορα, τα οποία και ο Ταγίπ νιώθει ασφυκτικά μικρά μπροστά στα οθωμανικά όνειρά του: να γίνει ο τρίτος μεγάλος "Μωάμεθ" της Παγκόσμιας Ιστορίας, το πιο μεγάλο σύμβολο του Μουσουλμανικού κόσμου στους επόμενους αιώνες!

   Για να το κάνει αυτό έχει θέσει ως πρώτο στόχο την Στρατιωτική, Γεωπολιτική και Ενεργειακή υπεροπλία και επέκταση της Τουρκίας! Θέλει την Παλαιστίνη δική του και στοχεύει το Ισραήλ, φροντίζοντας να το ξεγελά με χίλιες δυο δικαιολογίες, μπαίνοντας στην Συρία και αφήνοντας τους Ισραηλινούς να θεωρούν εχθρό το Ιράν, χωρίς να μπορούν να δουν το αληθινό "Ιράν" της Άγκυρας!

  Αφού μπήκε στην Συρία, στα βόρεια του Ισραήλ, σκοπεύει να πιάσει και τα νότια, για να πιέσει από δύο πλευρές, στοχεύοντας την Αίγυπτο με τα εκατομμύρια "Αδελφών Μουσουλμάνων" που τον προσμένουν ως "Ελευθερωτή", να τους οδηγήσει σε Ιερουσαλήμ και Μέκκα... 

  Έτσι βρήκε την δίοδο του Σάρατζ στη Λιβύη, έκανε απόβαση σε ξένη χώρα, δημιουργεί Βάσεις και προχωρά προς Σύρτη και Αίγυπτο, ώστε να προχωρήσει σε εισβολή στην χώρα του Αλ Σίσι, ενώ παράλληλα βάζει στο χέρι τα τεράστια κοιτάσματα της Λιβύης, κάτι που προκαλεί την κάθετη αντίδραση της Γαλλίας!

  Η Νεοθωμανική Αυτοκρατορία είναι πια γεγονός!

"D-DAY"

  Η Τουρκία αισθάνεται πλέον πολύ ισχυρή για να κάνει την μεγάλη κίνηση. Και αυτή η ημέρα, η "D-Day" του Ερντογάν, πρέπει να ξεκινήσει με έναν μεγάλο συμβολισμό!

  Με έναν συμβολισμό που δεν θα δείχνει σε όλους μόνο την πλήρη περιφρόνηση, την κατάργηση από την πλευρά Τουρκίας της Συνθήκης της Λωζάνης, αλλά θα δείχνει και την πλήρη κατάργηση του Κεμαλισμού, της κοσμικής, δυτικόφιλης Τουρκίας και την αναγέννηση του Σουλτανισμού, της ακραίας Ισλαμικής Οθωμανικής Τουρκίας και του Παντουρκισμού, που θα απλώνεται από την Αλβανία και το Κόσοβο ως την Συρία, το Ισραήλ, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Λιβύη, την Σομαλία και στο τέλος την ίδια την Σαουδική Αραβία και την Μέκκα!

  Και ο συμβολισμός αυτός είναι η άνανδρη μετατροπή της Αγια-Σοφιάς σε μουσουλμανικό τζαμί, δείχνοντας ότι η βαρβαρότητα είναι πολύ ρηχή έννοια μπροστά στην τουρκικότητα!

ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΚΑΘΙΑ

   Μέσα σε όλα αυτά, δυο "αγκάθια" στέκονται σαν εμπόδιο στις παλάμες του Ερντογάν. Η Κύπρος και η Ελλάδα, ιδίως με την "Ναυαρχίδα" της Κρήτης, που δεσπόζει στην Ανατολική Μεσόγειο και αποτελεί δευτερεύον, μετά την Σύρτη, στόχο της Τουρκίας.

ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

  Αυτή λοιπόν την "Μεγάλη Ημέρα" του Ερντογάν, την 24 Ιουλίου, η Αγια-Σοφιά θα μετατραπεί σε τζαμί, το Oruc Reis πιθανά θα μπει σε ελληνική υφαλοκρηπίδα, ο Τουρκικός Στρατός και Μισθοφόροι Τζιχαντιστές που πληρώνονται από τον Ταγίπ ίσως προελάσουν σε Σύρτη - Τζούφρα, κερδίζοντας με την αποφασιστικότητα, όσα δεν θα κέρδιζαν ποτέ με χαρτιά και ατέλειωτες πολιτικές δηλώσεις!

 Ακόμη και στην θάλασσα της Κύπρου ίσως κινηθούν προκλητικά, επειδή εκεί αισθάνονται ότι δεν θα έχουν άμεση στρατιωτική ανταπόδοση...

 Επομένως, ο Ελληνισμός, που δεν πρέπει να ακούει διαβεβαιώσεις τρίτων - σαν εκείνες που έδιναν στην αφελή Χούντα, όταν ετοίμαζαν στα παρασκήνια την Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο - οφείλει να είναι στις επάλξεις, ειδικά την Παρασκευή 24 Ιουλίου και στο εξής, που ο Ερντογάν επί της ουσίας καταργεί την Συνθήκη της Λωζάνης στην πράξη, καταπατώντας θρησκευτικές ελευθερίες, δικαιώματα, σύνορα και κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων χωρών

 Έχοντας δυστυχώς "πράσινο φως" από Τραμπ, με τις ΗΠΑ να είναι απασχολημένες με τις Προεδρικές Εκλογές, προσφέροντας έτσι την καλύτερη ευκαιρία του Ερντογάν, για επιθετική κίνηση σε όλα τα μέτωπα... Ιδίως όταν, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, ο Τουρκικός Στόλος είναι ακόμη σε διασπορά...

  Σημειωτέον, ότι η Αίγυπτος παρακολουθεί κάθε κίνηση της Ελλάδας. Αν η Αθήνα δεν αντιδράσει σκληρά και δεν εκδιώξει κακήν κακώς το Ocur Reis και τα "κουβαδάκια" του, τότε και το Κάιρο δεν θα υπογράψει ΑΟΖ με το Σύμπλεγμα Μεγίστης μέσα...

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η ΝΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

  Όλοι μετρούν την αποφασιστικότητα της Ελλάδας. Αυτή και είναι η πιο αποτρεπτική μας δύναμη! Γιατί η αποφασιστικότητα είναι η νίκη πριν την νίκη! Αρκεί οι Πολιτικοί, να μην εμποδίσουν τα άριστα σχέδια των Στρατιωτικών!

  Μην ξεχνούμε πως και η Ατλαντίδα εδώ ηττήθηκε! Και οι Πέρσες! Και οι Τούρκοι το ΄21 και το 1912! Και οι Ιταλοί το 1940! Όλες οι αλαζόνες του κόσμου, εδώ ταπεινώθηκαν! Σε μια χώρα, που πιστεύει ακόμη στον Θεό και γεννά Αγίους και Ήρωες!

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου