ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΟΖ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΥΠΡΟΥ! Η κίνηση-ματ που υπογράφουμε όλοι οι Έλληνες του κόσμουΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  "Ζητούμε την άμεση υπογραφή Συμφωνίας Οριοθέτησης ΑΟΖ Ελλάδας - Κύπρου, με πλήρη επήρεια νησιών και μέση γραμμή, όπως ακριβώς προβλέπει το Δίκαιο της Θάλασσας" (ψηφίζουμε εδώ)

ΣΚΕΠΤΙΚΟ

  Το θέμα της ΑΟΖ λύνεται άμεσα και οριστικά εάν υπογράψουν Συμφωνία Οριοθέτησης Ελλάδα και Κύπρος εδώ και τώρα, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, με πλήρη επήρεια νησιών και μέση γραμμή!

 Μόλις οι Συντεταγμένες κατατεθούν στον ΟΗΕ, παύει αμέσως κάθε άλλη παράνομη Συμφωνία (π.χ. Ερντογάν - Σάρατζ) που "τέμνει" την νόμιμη Ελλαδο-Κυπριακή οριογραμμή, λύνοντας για πάντα το ζήτημα, ωθώντας έτσι και την Αίγυπτο και την Λιβύη να εναρμονιστούν άμεσα με την Διεθνή Νομιμότητα!

  Επίσης, η Συμφωνία Οριοθέτησης Ελλάδας - Κύπρου εξασφαλίζει απολύτως το Σύμπλεγμα Μεγίστης (Ρω, Μεγίστη, Στρογγύλη), όπου υπάρχουν και τεράστια κοιτάσματα Υδρίτη!

  Η Συμφωνία Οριοθέτησης Ελλάδας - Κύπρου, επειδή είναι και Συμφωνία δύο Ευρωπαϊκών Κρατών, καθιστά τις ΑΟΖ αυτές αυτομάτως ευρωπαϊκές και αμάχητες!

  Με την Συμφωνία αυτή, ο θαλάσσιος χώρος του Ελληνισμού, αλλά και της Ε.Ε., γίνεται ενιαίος και αδιάσπαστος!

  Χάρη στην πλήρη επήρεια ειδικά της Στρογγύλης, οι ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου εφάπτονται, αγκαλιάζονται, δημιουργούν κοινό "δίαυλο" από όπου μπορεί να περάσει έτσι ο μεγάλος Υποθαλάσσιος Αγωγός Φυσικού Αερίου East Med (Ισραήλ, Κύπρος, Ελλάδα, Ιταλία) εξασφαλίζοντας την ενεργειακή αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με μεγάλα οικονομικά οφέλη για τις χώρες μας!

  Η Κύπρος αποδέχεται ήδη από το 2004 την άμεση οριοθέτηση με την Ελλάδα, αλλά οι Κυβερνήσεις της Ελλάδας διστάζουν, αργοπορούν, καθυστερούν επί δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια...

 Με την υπογραφή μας ωθούμε την Ελλαδική Κυβέρνηση να υπογράψει άμεσα την από κοινού Οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κυπριακή, αλλάζοντας το μέλλον του Ελληνισμού, της Ανατολικής Μεσογείου, της Ευρώπης, της ίδια της ζωής μας!


(Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, αλλά ανήκει σε ολόκληρο τον Ελληνισμό, 
σε όλα τα ΜΜΕ, σε όλην Ελλάδα, σε όλη την Κύπρο, σε όλους τους Έλληνες του κόσμου)
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου