ΒΙΝΤΕΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΙΡΑΝ! Δείτε το


 Βίντεο δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου Τραμπ φέρεται να δημιούργησε το Ιράν, μέσω του Ειδησεογραφικού Πρακτορείου FARS, ως απάντηση στην εκτέλεση Σουλεϊμανί από τις ΗΠΑ και με το ξεκάθαρο μήνυμα "εάν εσείς ξεκινήσετε τον Πόλεμο, εμείς θα τελειώσουμε τον Πόλεμο"!


  Το βίντεο περιέχει και πραγματικές σκηνές από την προσπάθεια διάσωσης Τραμπ από τους Σωματοφύλακές του την 5η Νοεμβρίου στη Νεβάδα, όταν δόθηκε η εντύπωση πως κάποιος από τους θεατές είχε βγάλει όπλο!

  Το βίντεο ανέβασε στο twitter το Αμερικανικό Ινστιτούτο ισραηλινών συμφερόντων MEMRI, που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή.


  Θυμίζουμε προηγούμενο άρθρο μας για τον υπαρκτό κίνδυνο δολοφονίας του Αμερικανικού Προέδρου από αδίστακτους κύκλους που θα θελήσουν πιθανόν να ενοχοποιήσουν το Ιράν, για να αναγκάσουν τις ΗΠΑ να επιτεθεί οργισμένη στην Περσία, αρχίζοντας έτσι τον Γ΄ Παγκόσμιο Πολέμο... (δείτε εδώ)

   Στις σελίδες του FARS μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει βρεθεί το πρωτότυπο βίντεο, ούτε είναι γνωστό εάν ανέβηκε και αποσύρθηκε κατόπιν

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου