Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΟΒΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ! ΟΡΓΗ ΑΣΣΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!


 Σοβαρότατες καταγγελίες και φωτογραφικά ντοκουμέντα έχουν αποστείλει Ασσύριοι Χριστιανοί του Ιρακινού Κουρδιστάν σε ομοεθνείς τους στην Πολωνία, αποκαλύπτοντας ότι για τρίτη φορά μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων, καταστήματα παπουτσιών στην Αρμπίλ έχουν κατακλυσθεί από γόβες, κάλτσες και παντόφλες που έχουν επίτηδες σχηματισμένο από κάτω τον Σταυρό του Χριστού μας, προκειμένου να τον ποδοπατούν αθεράπευτα φανατικοί ισλαμιστές!


   Οι αναφορές των Ασσυρίων, που έχουν υποστεί Γενοκτονία από τους Τούρκους, όπως οι Αρμένιοι και οι Έλληνες και εξακολουθούν να μαρτυρούν σχεδόν καθημερινά ανάμεσα στους "ISIS" του Ισλάμ, αναφέρουν ότι τα παπούτσια πωλούνταν στο "Mega Mall" της πρωτεύουσας Αρμπίλ και ότι παρά τις διαμαρτυρίες τους, απομακρύνθηκαν μόνο από ένα συγκεκριμένο κατάστημα, επειδή εκεί βρέθηκαν κάμερες τηλεόρασης και όχι από όλα τα άλλα, με τους Κούρδους να φαίνονται πως αδρανούν μπροστά σε μια τέτοια ιεροσυλία! 
Το τουρκικό κατάστημα της FLO στην Ερμπίλ που πουλούσε τα αντιχριστιανικά παπούτσια

   Η έρευνα των Ασσυρίων Χριστιανών, όπως μετέδωσε και το Ασσυριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (AINA), έδειξε τελικά ότι τα άθλια αυτά αντιχριστιανικά παπούτσια εισάγονταν από την Τουρκία και κατασκευάζονταν από την μεγάλη τουρκική βιομηχανία παπουτσιών "FLO", γνωστή και από τις μάρκες "Kinetix" και "Polaris"!
Ένα από τα εργοστάσια της FLO στην Τουρκία

   Μετά τον "θόρυβο" που προκάλεσαν οι Ασσύριοι, φαίνεται πως το εν λόγω τουρκικό κατάστημα της FLO έκλεισε για τα μάτια του κόσμου μόνο για τρεις ημέρες... Αν κάτι παρόμοιο συνέβαινε όμως στην Ευρώπη εναντίον του Ισλάμ θα έκλεινε για πάντα!

  Εκεί στην Ανατολή φαίνεται όμως πως "δεν τρέχει τίποτα" όταν πρόκειται για τον Χριστιανισμό και το ιερό σύμβολό του, τον Τίμιο Σταυρό, όπου σταυρώθηκε μαρτυρικά και έχυσε το αίμα Του ο ίδιος ο Χριστός, ο σαρκωμένος Υιός και Λόγος του Θεού και Θεός!

  Είναι δε γραμμένο στο Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, ότι ο Τίμιος Σταυρός θα φανεί μεγαλόπρεπα στον ουρανό λίγες στιγμές πριν την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού και τότε θα θρηνήσουν όλες οι φυλές της γης, επειδή φυσικά τον χλεύαζαν, τον "πατούσαν", τον ενέπαιζαν, τον περιφρονούσαν:

 "Εὐθέως δὲ μετὰ τὴν θλῖψιν τῶν ἡμερῶν ἐκείνων ὁ ἥλιος σκοτισθήσεται καὶ ἡ σελήνη οὐ δώσει τὸ φέγγος αὐτῆς, καὶ οἱ ἀστέρες πεσοῦνται ἀπὸ τοῦ οὐρανοῦ, καὶ αἱ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται. καὶ τότε φανήσεται τὸ σημεῖον τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου ἐν τῷ οὐρανῷ, καὶ τότε κόψονται πᾶσαι αἱ φυλαὶ τῆς γῆς καὶ ὄψονται τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου ἐρχόμενον ἐπὶ τῶν νεφελῶν τοῦ οὐρανοῦ μετὰ δυνάμεως καὶ δόξης πολλῆς" (κατά Ματθαίον 24, 29 - 30)

  Δηλαδή σε νεοελληνική απόδοση: "Αμέσως δε ύστερα από την θλίψιν των ημερών εκείνων ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και η σελήνη δεν θα φωτίζει και τα άστρα θα πέσουν από τον ουρανόν και αι ουράνιαι δυνάμεις θα σαλευθούν. Και τότε θα φανεί εις τον ουρανόν το σημείον του Υιού του ανθρώπου και τότε θα θρηνήσουν όλαι αι φυλαί της γης, και θα ιδούν τον Υιόν του ανθρώπου να έρχεται επάνω εις τα σύννεφα του ουρανού με πολλήν δύναμιν και δόξαν".

   Η Ελλάδα, η Κιβωτός της Καινής Διαθήκης, οφείλει να γίνει και πάλι η παγκόσμια προστάτις των Χριστιανών όλου του κόσμου. Και αντί να ανοίγει δια των Κυβερνήσεών της, άφρονα τα σύνορά της σε πάσης φύσεως ισλαμιστές ή αθέους, να ανοίγει πλέον την στοργική αγκαλιά της στους καταπιεζόμενους και διωκόμενους Χριστιανούς του πλανήτη, που αληθινά έχουν ανάγκη την δροσιά και την σιγουριά της χριστιανικής Σημαίας της και τους θαρραλέους χτύπους της καμπάνας της και της ορθόδοξης καρδιάς της!

  Οι δε Κούρδοι του Ιράκ οφείλουν να αποδώσουν λογαριασμό για τις συλλήψεις και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί, για την πορεία των ανακρίσεων και για όλο το τουρκικό αντιχριστιανικό κύκλωμα που δρα μέσα στο Ιρανικό Κουρδιστάν και χαλά την εικόνα τους στα μάτια της Ευρώπης και της ίδιας της φίλης Ελλάδας...

    ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου