ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ, ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ, ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΟΥΝ!


   Στα χρόνια της άθεης Σοβιετικής Ένωσης, ζούσε ένας ψηλός, κοντά στο 1,90 μ., ευσεβής άνδρας, που με την μεγάλη γκρίζα γενειάδα του και τα μακριά του μαλλιά έμοιαζε με Ρώσο ήρωα. Αλλά τα μάτια του ήταν εκπληκτικά πεντακάθαρα και ζεστά, δείχνοντας αυτό που έκρυβε στην ψυχή του.

  Έζησε πάνω από 100 χρόνια και είχε προλάβει τα χρόνια του Τσάρου. Ήταν Ορθόδοξος Ιερέας, μα το Σοβιέτ κάποτε τον εκδίωξε σκληρά όπως τόσους, στέλνοντάς τον στα περίφημα "γκουλάγκ" (κομμουνιστικές φυλακές καταναγκαστικών έργων - στρατόπεδα συγκέντρωσης) του Solovki (νησιά Solovetsky στην Άσπρη Θάλασσα), του Kolyma (ρωσική άπω ανατολή) και άλλων.

 Και σαν να μην έφταναν όσα πέρασε στα κολαστήρια αυτά, μετά την απελευθέρωσή του δεν αποκαταστάθηκε στην υπηρεσία του σαν "αναξιόπιστος"... Τότε ο γέροντας Αντώνιος πήγε να εργαστεί ως θερμαστής σε μια μικρή πόλη, όπου οι κάτοικοι όμως τον αγάπησαν και  τις νύχτες πήγαιναν πλάι στις σόμπες του και ζητούσαν να βαφτιστούν, να ταφούν, να προσευχηθούν και γενικά, για όλα όσα χρειάζεται η ορθόδοξη ψυχή!

  Ο γέροντας Αντώνιος όμως έγινε διάσημος, όχι τόσο για όσα πέρασε, όσο για δύο φοβερά οράματα τα οποία και κατέγραψε ο Ιερέας Αλέξανδρος Κρασνώφ στο βιβλίο "Πνευματικές συζητήσεις και Διδαχές του Γέροντος Αντωνίου", όταν τον συνάντησε και συνομίλησε μαζί του.

ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ - ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

  Το πρώτο όραμα το είδε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 στη Θεία Λειτουργία και αφορά την φρικτή Κόλαση και το αμέτρητο πλήθος ανθρώπων κάθε είδους που πέφτουν ορμητικά μέσα λόγω των επιθυμιών τους, ενώ αναδύονται κραυγές και ουρλιαχτά τρομακτικά και μια φοβερή απόκοσμη δυσοσμία!

 Το δεύτερο όραμα αφορά τα δεινά της ανθρωπότητας που φέρνει η αποστασία από τον Θεό, πολλά ήδη από τα οποία θα διαπιστώσετε έκπληκτοι ότι συμβαίνουν ήδη στις μέρες μας, ενώ ειπώθηκαν πριν σχεδόν μισό αιώνα:


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: "Μου δόθηκε, με την χάρη του Θεού, ένα όραμα το οποίο αφορούσε κάτι που οι άνθρωποι μου ζητούσαν. Εάν το πρώτο όραμα μπορούσε να περιγραφεί με περισσότερη ή λιγότερη ακρίβεια, είναι πρακτικά αδύνατο να συμβεί το ίδιο για το δεύτερο. Έτσι θα προσπαθήσω να το αφηγηθώ με κάποιο λογικό ειρμό και όχι ακριβώς όπως μου δόθηκε.

  Για να είναι πιο εύκολο για σας, για να καταλάβετε αυτά που ακολουθούν, επιτρέψετε μου να ξεκινήσω λέγοντας κάποια πράγματα για την δημιουργία του Σύμπαντος.

  Ο Κύριος δημιούργησε όλα τα έμβια όντα με τη σειρά τους, σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο σύστημα, όπου οι ενέργειες, ακόμη και του παραμικρότερου από αυτά, να έχει αντίκτυπο στη ζωή ολοκλήρου του Σύμπαντος.

   Οι δράσεις των αλόγων θηρίων δεν μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στο Σύμπαν. Περιορίζονται από τα ένστικτά τους και την αυτο-ρύθμιση των ιδιοτήτων της ίδιας της Φύσης, σαν με φρένα.

  Αλλά με τον άνθρωπο, που δημιουργήθηκε από τον Θεό σαν εικόνα και ομοίωσή Του, ισχύει κάτι διαφορετικό. Όχι μόνο οι πράξεις αλλά και οι ίδιες οι σκέψεις του ανθρώπου, επιδρούν στον περιβάλλοντα χώρο, σε όλο το Σύμπαν.

  Δεν ήταν ο Κύριος που εξαφάνισε από προσώπου γης τα Σόδομα και τα Γόμορρα, αλλά ο αμαρτωλός άνθρωπος. Αυτό που υποδηλώνω εδώ είναι ότι όλες οι τραγωδίες που είχαν συμβεί στον άνθρωπο και στη Φύση δεν είναι συνέπειες της οργής του Κυρίου, διότι είναι παντελεήμων. Αυτές οι τιμωρίες είναι άμεσο αποτέλεσμα των επιζημίων πράξεων της ίδιας της ανθρωπότητας η οποία παραπλανήθηκε από τα τεχνάσματα των δαιμόνων.

   Και τώρα, επιτρέψτε μου να αναφερθώ στο όραμα, αυτού που, αλίμονο, μας περιμένει στο όχι τόσο μακρινό μέλλον. Εξάλλου, κάποια πράγματα τα οποία είδα στο όραμά μου έχουν λάβει χώρα στο παρόν.

   Λοιπόν αυτό είναι το όραμα το οποίο μου επέτρεψε ο Θεός να δω:

(ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ)
   Πρώτα απ' όλα, όλων των ειδών οι τεχνικές βλάβες. Το υπάρχον σύστημα που δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο είναι, πράγματι, σατανικό, καθώς εναντιώνεται σε όλους τους νόμους του Θεού. Γι' αυτό το λόγο θ' αρχίσει να αποτυγχάνει. Αεροπλάνα θα πέφτουν από τους ουρανούς, πλοία θα βουλιάζουν, πυρηνικοί σταθμοί και χημικά εργοστάσια θα ανατιναχτούν. Όλα αυτά θα λάβουν χώρα με φόντο τρομερών φυσικών καταστροφών που θα χτυπήσουν όλες τις χώρες του κόσμου με πρώτη και καλύτερη την Αμερική. Αυτές θα είναι καταιγίδες ανήκουστης δύναμης, σεισμοί, έντονες ξηρασίες και αληθινοί κατακλυσμοί.

  Στην πραγματικότητα, θα είναι δύσκολο να βρεθεί ένα μέρος στη γη που να μην έχει χτυπηθεί από αυτές τις καταστροφές, ένα μέρος που ο άνθρωπος θα βρει ασφαλές καταφύγιο.

  Η γαλήνη του ανθρώπου θα είναι μόνο στα χέρια του Θεού, στην πίστη του για την καλή θέληση του Κυρίου, επειδή η μητέρα Γη δεν θα μπορεί να προσφέρει αυτό το καταφύγιο.

(ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΕΩΝ)
   Οι πόλεις είναι αυτές που θα χτυπηθούν περισσότερο από την οργισμένη Φύση καθώς θα έχουν κόψει εντελώς τους δεσμούς με αυτήν. Μόνο μια καταστροφή ενός πολυώροφου κορυφαίας τεχνολογίας πύργου απειλεί εκατοντάδες ψυχές με θάψιμο κάτω από τα ερείπια, χωρίς την δυνατότητα για Θεία Κοινωνία και μετάνοια. (σ.σ. Δίδυμοι Πύργοι Ν. Υόρκης!)

  Αυτές οι μοντέρνες κατοικίες, κατασκευασμένες σε στοίβες, διαπερνώντας την Γη σαν βέλη κατευθείαν κάτω προς το πυρ της Κολάσεως, θα φέρνουν στους ανθρώπους ένα κακό θάνατο κάτω από τα συντρίμμια.

  Εκείνοι που θα επιζήσουν θα ζηλεύουν αυτούς που ευλογήθηκαν με ένα γρήγορο θάνατο, καθώς η μοίρα τους θα είναι τρομερή: ένας αργός μαρτυρικός θάνατος από πείνα και ασφυξία.

  Οι πόλεις θα είναι πραγματικά φρικιαστικό θέαμα. Ακόμα και αυτές που θα κατορθώσουν να γλυτώσουν από την καταστροφή, στερημένες από ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, θέρμανση και τροφή, θα μοιάζουν με τεράστιους πέτρινους τάφους, καθώς τόσοι πολλοί άνθρωποι θα πεθαίνουν εκεί...

(Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ)
  Συμμορίες ληστών θα περιπλανιούνται στους δρόμους, τα εγκλήματά τους θα παραμένουν ατιμώρητα. Ακόμα και η ημέρα δεν θα φέρνει ειρήνη και ασφάλεια στη πόλη, ενώ την νύχτα οι άνθρωποι θα συγκεντρώνονται σε μεγάλες ομάδες, ψάχνοντας ασφάλεια όλοι μαζί για να επιβιώσουν ως την αυγή. Αλλοίμονο, η ανατολή δεν θα αναγγέλλει μια καινούργια ευτυχισμένη μέρα, αλλά θα σημαίνει την αρχή περισσοτέρων οδυνών στην προσπάθεια επιβίωσης για μια ακόμα ημέρα.

(ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ)
  Δεν πρέπει να νομίζετε ότι το χωριό, οι αγροτικές περιοχές θα είναι καλύτερα. Οι αγροί μολυσμένοι από τις τοξικές βροχές και ταλαιπωρημένοι από ξηρασία δεν θα αποδίδουν καθόλου σοδειές

  Τεράστιο πλήθος βοοειδών θα πεθάνει, και οι άνθρωποι ανήμποροι να θάψουν όλα τα νεκρά ζώα, θα τα αφήσουν να κείτονται και να σαπίζουν εκεί, δηλητηριάζοντας τον αέρα με μια μπόχα αποσύνθεσης

  Οι χωρικοί θα υφίστανται επιδρομές από τους ανθρώπους της πόλης, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να σκοτώσουν ακόμα και για μια φέτα ψωμί! Ναι ακριβώς αυτή η φέτα ψωμιού που σου φαίνεται (τώρα) άνοστη, εκείνες τις μέρες χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά, θα προκαλεί τους ανθρώπους να χύσουν αίμα γι' αυτήν.

(ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ)
   Για τους χωρικούς, ακριβώς όπως και για τους κατοίκους της πόλης, η νύχτα θα είναι γεμάτη με τρόμους, καθώς θα φέρνει μαζί της λεηλασίες και ληστείες. Για τους αγρότες θα είναι επιτακτικό να διατηρήσουν τον εξοπλισμό των αγροκτημάτων τους, διότι χωρίς αυτόν δεν θα μπορούν να κάνουν καμμία δουλειά και θα βρουν σίγουρο θάνατο από πείνα. Έτσι και στις πόλεις όχι μόνο η τροφή, η ιδιοκτησία, αλλά και οι ίδιοι άνθρωποι θα είναι κυνηγημένοι.

   Ο κανιβαλισμός θα γίνει ένα σύνηθες φαινόμενο.

(ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ)
  Όλοι οι νόμοι της ηθικής θα ποδοπατηθούν. Αυτή η ίδια η ύπαρξη της ανθρωπότητας και η ουσία της θα κατευθυνθεί προς την απόρριψη της Πρόνοιας του Κυρίου και της Χάρης του. Ενώ οι Εντολές που δόθηκαν στους ανθρώπους από τον Κύριο δεν είναι τίποτε άλλο από ένας δρόμος προς μια γαλήνια και ευτυχισμένη ζωή με ειρήνη και αρμονία με τον Κύριο. Όλα τα υπόλοιπα που παραβιάζουν τις εντολές, είναι επιζήμια για τον κόσμο και για όλα όσα υπάρχουν σ' αυτόν και εξαρτώνται απ' αυτόν.

  Όλα ξεκινούν από μικροπράγματα: έκλυτο ντύσιμο και ήθη, κοινή διαπαιδαγώγηση αγοριών και κοριτσιών και όχι κάτω από την καθοδήγηση της Εκκλησίας αλλά ενός λαϊκού ατόμου. Από τέτοια μικροπράγματα είναι που αναφύονται τα μεγαλύτερα κακά.

  Πολλές φορές ο Σατανάς προσπάθησε να καταστήσει την ηθική εξαθλίωση παγκόσμια, πανδημική, αλλά πάντα εύρισκε μπροστά του την τρομακτική καταγγελία της Εκκλησίας. Διότι τα πνεύματα του σκότους αυτό είναι που φοβούνται περισσότερο απ' όλα: την καταγγελία. Γι' αυτό όταν το φως της Αλήθειας σβήνει, τότε οι κακές, διαβολικές υποκινήσεις γίνονται πολύ πιο δυνατές.

(ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ")
  Ο κόσμος βρίσκεται κάτω από την συσκότιση (της λογικής) που προκαλεί η υπεραφθονία μιας δωδεκάδας «αναπτυγμένων» χωρών, όπως αποκαλούνται, τις οποίες ο εχθρός της ανθρωπότητας έχει επιλέξει για να γίνουν όργανα στην αποχαύνωση όλου του κόσμου. Το πρωταρχικό όπλο σκανδαλισμού εδώ είναι το σλόγκαν της Ελευθερίας! Τόσο πολύ αίμα έχει χυθεί σε όλες τις επαναστάσεις και πραξικοπήματα, κοινωνικές και ψευδο-θρησκευτικές εκδηλώσεις, πολιτική και με μυστικότητα διαμάχη, - όλα τοποθετημένα στο βωμό του δαίμονα της ελευθερίας! Ναι, αυτός που επαναστάτησε κατά του Θεού, και ρίχθηκε κάτω (από τον Ουρανό), το μαμούνι που προσπάθησε να ιδιοποιηθεί την θέση του Κυρίου - αυτός είναι αναζητητής της «ελευθερίας»! Η ελευθερία του δεν είναι η ικανότητα που δόθηκε στον άνθρωπο από τον Κύριο για να αναζητάει την τελειότητα της ηθικής. Η «ελευθερία» του, είναι ένας ζυγός, μέσω του οποίου ο άνθρωπος στερείται την δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα στο καλό και το κακό, αφήνοντάς του μόνο τη δυνατότητα να βαδίσει κατευθείαν στην κόλαση. Αυτή είναι η ελευθερία που θα βασιλέψει.

(ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ)
  Είδα ότι το παγκόσμιο κακό είναι προετοιμασμένο να κάνει τα πάντα για να δυσφημήσει την Αγία Εκκλησία, το άμωμο σώμα του Χριστού! Πρώτα απ' όλα, θα της εκσφενδονίσουν προσβολές σε όλα τα μέσα ενημέρωσης: εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Η Ορθόδοξη Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί θα χλευαστούν και θα γελοιοποιηθούν, όπως και οι ιεροτελεστίες τους, οι νηστείες και όλος ο Χριστιανικός τρόπος ζωής - όλα όσα αποτελούσαν την βάση της ζωτικότητας του ανθρώπου. Χιλιάδες και χιλιάδες καταστροφείς της Ορθοδοξίας θα διεισδύσουν στην Εκκλησία ανάμεσα στους κληρικούς. Παρ' όλη την γενική εξωτερική ευσέβεια, το πνεύμα τους θα είναι εχθρικό, αντιχριστιανικό, και οι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από τις εκκλησίες όπου αυτοί οι αντιπρόσωποι του κλήρου θα διοικούν. Έτσι οι ανακαινισμένες και οι νεόκτιστες εκκλησίες θα είναι άδειες.

  Ωστόσο, το φως της αληθινής αγιότητας θα συνεχίσει σποραδικά να αναλάμπει, σε κάποια μέρη. Αυτός που αναζητεί ευρίσκει... Κανένας δεν μπορεί να απαλλαχθεί λέγοντας: «Κύριε έψαξα αλλά δεν βρήκα». Μέσα στο ζόφο της ολοκληρωτικής έλλειψης της Πίστης και της Θεοσέβειας, τα φώτα της Αλήθειας θα τρεμοπαίζουν σε όλη τη Γη.

  Επί πλέον ο αληθινός κλήρος θα καταδιωχθεί, θα κυνηγηθεί, και θα του φερθούν υποτιμητικά. Οι μπράβοι του δαίμονα δεν θα σταματήσουν μπροστά στο φόνο, αν ο Κύριος δει ότι είναι έτοιμοι οι ευσεβείς να δεχτούν το φωτοστέφανο του μάρτυρα... Θα υπάρξουν πολλοί τέτοιοι ευσεβείς μάρτυρες εκείνη την εποχή!

(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΘΙΚΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ)
   Μια από τις ελευθερίες την οποία οι μπράβοι του δαίμονα θα προσπαθήσουν να εδραιώσουν στους ανθρώπους με οποιοδήποτε τίμημα θα είναι η ελευθερία της ηθικής ακολασίας. Αλίμονο, οι άνθρωποι την έχουν ήδη δεχτεί και την έχουν κάνει ένα αναμφισβήτητο κομμάτι της σύγχρονης ζωής. Η μοιχεία δεν θα χαρακτηρίζεται έτσι, αλλά θα θεωρείται σεξουαλική ελευθερία.

(ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ)
  Η διαφθορά θα επιβάλλεται από την μικρή ηλικία στην μορφή της παιδείας, της σεξουαλικής κουλτούρας και συμπεριφοράς των φύλων. Θα δείχνουν στα παιδιά γυμνά σώματα, την σεξουαλική πράξη - όλα σε μια απόπειρα να πυροδοτήσουν λάγνα πάθη, τα οποία θα αναφέρουν ως φυσιολογικά ένστικτα. Ο τύπος και η τηλεόραση θα πλημμυρίσουν με γυμνά κορμιά και απαίσιες σκηνές πορνείας.

(ΟΡΓΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ)
  Η γύμνια στο σημερινό ένδυμα θα είναι μόνο η αρχή. Ο τελικός σκοπός θα είναι πολύ πιο τρομερός, η γιορτή της Αστάρτης και του Βάαλ, όπου εκατοντάδες εκατοντάδων ειδωλολατρών θα πορνεύουν, αποχαυνωμένοι με αλκοόλ και ναρκωτικά. Εκεί θα σύρουν την ανθρωπότητα οι υποστηρικτές της σεξουαλικής ελευθερίας - να λατρεύουν τους δαίμονες της πορνείας. Σκλάβος γίνεται ο ηττημένος στον πόλεμο, αλλά οι άνθρωποι θα παρασυρθούν από αυτήν τη σκλαβιά που έρχεται τυλιγμένη σαν δώρο...

(ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ)
  Εντούτοις, ακόμα και η κοινή αμαρτία της πορνείας δεν είναι αρκετή για τους δαίμονες: ο σοδομισμός και η παιδεραστία θα δοθούν απλόχερα ως υπέρτατες εκδηλώσεις της ελευθερίας. Η προπαγάνδα αυτών των απαίσιων αμαρτιών θα αποκτήσει απίστευτη δύναμη - ακόμα πιο ισχυρή από την ίδια τη σεξουαλική ακολασία. Περιπτώσεις ομοφυλοφιλικών γάμων θα παίρνουν τέτοια προβολή όσο και η ανακάλυψη των αντιβιοτικών στην εποχή τους.

(ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ)
  Η σοδομική αμαρτία θα εξαπλωθεί αισθητά: αρχικά ανάμεσα στους καλλιτέχνες και στους πολιτικούς. Η σοδομική αμαρτία θα γίνει το χαρακτηριστικό σήμα του μέλλοντος. Ήδη τώρα, αυτές οι αχαλίνωτες ακολασίες λαμβάνουν χώρα υπό την μορφή ετήσιων καρναβαλιών των ομοφυλοφίλων στην Αμερική! Όλα αυτά θα αποτελέσουν επίσης κομμάτι της Ρωσικής σκηνής, κάτι όχι λιγότερο από μια άσχημη εκδήλωση.

(ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ...ΚΡΑΤΟΣ)
   Όλοι όσοι αντιστέκονται σε αυτές τις δαιμονικές εφορμήσεις θα θεωρηθούν ότι καταπατούν την ελευθερία των άλλων, ως αφάνταστα αμαθείς ή ακόμα και εχθροί του κράτους και των συμφερόντων του, καθώς όλα τα κράτη θα έχουν ως απώτερο σκοπό τους την διαφύλαξη των δαιμονικών ελευθεριών αντί των ηθικών αξιών.

(Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΤΩΝ ΜΜΕ)
  Πράγματι, είναι δαιμονικά, γιατί ακόμα και σήμερα δεν θα συναντήσετε πουθενά ένα Ορθόδοξο άρθρο εκτός και αν είναι έκδοση της Εκκλησίας. Τι ανοησίες λέγονται και γράφονται! Παρόλα αυτά δεν υπάρχει αντιπαράθεση στις απόψεις και τις διαφορετικές θεωρήσεις στη ζωή. Αυτή λοιπόν είναι η ελευθερία: όταν σε κάποιον επιτρέπεται μόνο να ρίξει λάσπη στην ιερότητα και στην αγνότητα! Κάθε τι άλλο είναι απαγορευμένο - ταμπού.

(Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ)
   Όλα αυτά ξεκίνησαν με ασήμαντα πράγματα, πριν από πολύ καιρό. Ξεκίνησαν πολύ πριν την επανάσταση (των μπολσεβίκων το 1917), όταν τα ενοριακά σχολεία μεταφέρθηκαν στην κοσμική αρχή. Και έτσι ο άθεος ξεκίνησε να διδάσκει και να εκπαιδεύει το επιτελείο του για την επανάσταση του 1917.

(ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΝΕΩΝ)
   Είχα με την χάρη του Θεού ένα όραμα για το πώς τα νιάτα, κάτω από την ισχυρότατη γοητεία του σατανά, εξαιτίας της πληθώρας των αμαρτιών, και μεθυσμένα από το ποτό και τα ναρκωτικά είναι αβοήθητα, μπροστά στο τελικό κάλεσμα της κόλασης και θα οδηγηθούν σε αυτοκτονία! Θα υπάρξει ένα καταστροφικό ξέσπασμα στον αριθμό των αυτοκτονιών. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε στο τέλος δεν θα εκπλήσσει κανένα πλέον. Θα γίνει ο κανόνας, κάτι σαν δεδομένο...

(ΦΡΙΚΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ)
   Ακόμα περισσότερο καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που θα χτυπηθούν από τρομερές αρρώστιες, σεξουαλικά μεταδιδόμενες, θα είναι τόσο μεγάλος και οι πόνοι των θυμάτων θα είναι τόσο απαίσιοι, ώστε η κοινωνία τελικά θα δεχτεί την αυτοκτονία σαν μια ανάπαυλα, σαν πράξη ελέους. Οι αρχές θα φτάσουν ακόμα και στο σημείο να εξωθούν τους ανθρώπους να το κάνουν. Τα πάντα θα στοχεύουν στην καταστροφή των ψυχών αυτών που πλανήθηκαν.

(ΠΛΟΥΤΟΣ)
  Μια ακόμα φριχτή δαιμονική παγίδα θα παρακινεί τους ανθρώπους να αυξήσουν τα κέρδη τους, να επιζητούν πλούτη ως ύψιστο σκοπό της ζωής. Το ίδιο το πάθος της αντιζηλίας (του πλούτου των άλλων) από μόνο του είναι επιζήμιο, όπως όλα τα πράγματα που γίνονται χωρίς μέτρο. Και η υπερβολή οδηγεί στη καταστροφή της φύσης.

(ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ)
  Το δεύτερο μέρος αυτής της παγίδας εντοπίζεται στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται αυτός ο πλούτος. Τι είναι τα σημερινά χρήματα; Ένα φάντασμα, μια ψευδαίσθηση, όπως όλα τα «θαύματα» του διαβόλου. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων βρίσκεται στις τράπεζες ή σε ομόλογα. Αυτές οι τράπεζες θα πτωχεύσουν και οι άνθρωποι θα γονατίσουν! Αυτό μπορεί να γίνει αστραπιαία. Έχουν ήδη γίνει αναρίθμητες και επιτυχημένες πρόβες αυτού του πράγματος.

(ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ)
   Η βιομηχανία θα παραλύσει εξαιτίας φυσικών συμφορών και πολέμων. Επομένως με τι θα μείνει ο άνθρωπος; Με μια μάζα από άχρηστα πράγματα, για την συγκέντρωση των οποίων ξόδεψε χρόνια από την ζωή του. Τώρα βλέπει ότι η αξία τους είναι εντελώς σχετική, ακόμη και σε ένα ασφαλή και ευτυχισμένο κόσμο, και βεβαίως τίποτε δε θα αξίζουν σε ένα κόσμο καταστροφής και αφανισμού.

(ΠΑΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ, ΝΕΡΟΥ, ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ)
  Τώρα, φανταστείτε ότι ο ηλεκτρισμός και το νερό έχουν κοπεί, δεν υπάρχει θέρμανση... Ο καθένας αμέσως θα έδινε ότι είχε και δεν είχε για ένα πριόνι, ένα τσεκούρι μία σόμπα... όταν κάποιοι ελάχιστοι θα είχαν στην κατοχή τους αυτά τα πράγματα, από τους εκατό ο ένας ή τόσο...

  Ξέρω ότι σας έχω φοβίσει υπέρμετρα με τις αφηγήσεις μου. Αλλά πιστέψτε με ότι είναι ακόμα πιο τρομερά να τα βλέπεις! Αυτό που είδα είναι ακόμα πιο άσχημο και απαίσιο από αυτό που θα μπορούσα να σας περιγράψω με λόγια. Ωστόσο, δεν μπορώ να σας τα πω όλα, καθώς δεν πρέπει να σας προκαλέσω κατάθλιψη και να πέσει στο παρόν το ηθικό σας, με τα οράματα μου για το μέλλον".

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ

   Σε άλλα πάλι σημεία, ο γέροντας Αντώνιος, αναφέρεται στο μέλλον κάποιων κρατών. 

   Για την Γαλλία π.χ. την οποία ονομάζει "λίκνο της ακολασίας και της πορνείας, της αντίστασης κατά του Θεού" λέει πως θα βιώσει "θύελλες και οι σεισμούς στη θάλασσα, ναυάγια, που θα φέρουν θάνατο σε όλα τα ζωντανά, τόσο στην ακτή όσο και στην ξηρά".

  Για την Αγγλία αναφέρει καταποντισμό της στην θάλασσα λόγω "ωκεανού αμαρτιών", όπως και για την Ιαπωνία! Αυτά θα γίνουν παραμονές του ερχομού του Αντιχρίστου...
   Για Ρωσία και Κίνα τονίζει ότι "η Κίνα θα συντρίψει το μεγαλύτερο μέρος της Ρωσίας. Όλα τα εδάφη πέρα ​​από τα βουνά και μετά από αυτά θα είναι κίτρινα . Η κίτρινη εισβολή δεν είναι η μόνη. Θα υπάρξει μαύρη εισβολή. Πεινασμένοι Αφρικανοί που πλήττονται από ανίατες ασθένειες θα μας γεμίσουν πόλεις και πόλεις"!

   Για την Αμερική, εκτός από τις άνευ προηγουμένου τεράστιες φυσικές καταστροφές, αναφέρει: "Ένα τρομερό τέρας, τα σύγχρονα Σόδομα - Νέα Υόρκη θα σβηστεί από το πρόσωπο της γης. Τα Γόμορρα - Λος Άντζελες δεν θα μείνουν χωρίς αντίποινα"!

  (Σημείωση: όπως φαίνεται και από τα λόγια του Ρώσου γέροντα Αντωνίου, όλες τις δυστυχίες, ατομικές και εθνικές, τις γεννά η αμαρτία και η υιοθέτησή της από άτομα και κράτη. Το αντίθετο, η αποχή από την αμαρτία από ανθρώπους και κράτη, η πιστή τήρηση των λόγων του Θεού και των πατέρων της Ορθοδοξίας που εφάρμοσαν στην πράξη τον Χριστιανισμό και γέμισαν από την ζωοποιό Χάρη του Αγίου Πνεύματος, οδηγούν στην ευλογία, την χαρά, την προστασία, την αιωνιότητα. Και ο δρόμος αυτός περνά από την Μετάνοια, την Εξομολόγηση, την εύρεση Πνευματικού (Γέροντα), την καθημερινή μελέτη του βίου των Αγίων και του Ευαγγελίου, τον Εκκλησιασμό, την Θεία Κοινωνία. Γιατί χωράφι που δεν καλλιεργείται γεμίζει αγκάθια και φίδια...

  Εξαιρετικά σημαντικός είναι επίσης ο ρόλος των ΜΜΕ,  της Παιδείας και των Σχολείων που πρέπει να γεμίζουν τις ψυχές των παιδιών από αγιότητα και όχι από αθεΐα.

  Τέλος, η οικογενειακή θαλπωρή και αγάπη, η ανατροφή αλλά και η διατροφή των παιδιών από τις οικογένειες και κυρίως από τις μητέρες παίζει  κορυφαίο ρόλο, με πολύ σημαντική και την τήρηση της νηστείας Τετάρτης και Παρασκευής, ώστε τα παιδιά και κυρίως οι νέοι να μην φορτώνονται με περιττές ορμές που προκαλεί η συνεχής κρεατοφαγία - αλλαντοφαγία και τα ωθεί μέσα και από άσεμνα και ανεξέλεγκτα θεάματα, σε δρόμους τραγικούς και λερωμένους. Και φυσικά Αγιασμός σε κάθε φαγητό της οικογένειας και των παιδιών, ακόμη και στο νερό που πίνουν.

  Πρώτο μέλημα κάθε μητέρας και πατέρα είναι η εύρεση Ορθόδοξου Πνευματικού Γέροντα, ώστε η ζωή, το ταξίδι να είναι ασφαλές, ειρηνικό και αιώνιο, με θεία προστασία, ασφάλεια και ευλογία Χριστού)

    ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου