ΣΟΚ - ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤO ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ BOEING! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ 176 ΝΕΚΡΟΥΣ!


   Το Ιράν παραδέχθηκε επίσημα ότι κατέρριψε από λάθος το Ουκρανικό Boeing με 176 θύματα!

 Ο Πρόεδρος μάλιστα του Ιράν Χασάν Ροχανί με μήνυμά του στο twitter δήλωσε συντετριμμένος και χαρακτήρισε την κατάρριψη "μία μεγάλη τραγωδία και ένα ασυγχώρητο λάθος", ενώ αμέσως μετά οι "Φρουροί της Επανάστασης" ανέλαβαν την ευθύνη...

ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ

  Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ από την πρώτη στιγμή ανέλυσε καρέ καρέ το βίντεο της συντριβής, όπως αυτό μεταδόθηκε από το Ιρανικό Πρακτορείο ISNA.

   Η ανάλυση έδειχνε καθαρά ότι στην εικόνα 1 έχουμε σωρεία εκρήξεων στον αέρα (3 - 4) , που δεν αλλάζουν όμως την πορεία του. Οι εκρήξεις αυτές δείχνουν φλεγόμενα κομμάτια του αεροσκάφους να παραμένουν πίσω του ενώ αυτό συνεχίζει! Εδώ διαφαίνεται το ενδεχόμενο πυραυλικής επίθεσης κατά του αεροσκάφους!

   Μετά από λίγο, στην εικόνα 2, έχουμε πολύ σοβαρότερη έκρηξη στην καθαυτό άτρακτο του αεροπλάνου, που το αναγκάζει να αλλάξει πορεία.

   Η εικόνα 3 μας δείχνει την τελική πολύ μεγαλύτερη έκρηξη, δέκατα του δευτερόλεπτου πριν την συντριβή! Η έκρηξη είναι γενική, ολική και διαλύει το αεροσκάφος, ενώ σκοτώνει τους επιβάτες στον αέρα, πριν συντριβούν.

  Στην εικόνα 4, η πρόσκρουση της πτήσης 752 στο έδαφος, μερικά μόλις λεπτά μετά την απογείωση και 15 χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης.

 Από τα παραπάνω διαφαίνονται - γράφαμε -  τρία πιθανά σενάρια: είτε έκρηξη στους κινητήρες, είτε τρομοκρατική ενέργεια με βόμβες εντός του αεροσκάφους, είτε χτύπημα με πύραυλο

"ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ"

   Την επομένη, δυτικά ΜΜΕ ενισχύουν την τρίτη εκδοχή και υποστηρίζουν ότι το Ουκρανικό Boeing χτυπήθηκε από ιρανικό πύραυλο, συνδυάζοντάς το με την ιρανική πυραυλική επίθεση σε αμερικανικές βάσεις του Ιρακ, που είχε γίνει λίγες ώρες νωρίτερα.

   Μάλιστα μιλούν για καταγραφή εκτόξευσης δύο ιρανικών Tor-M1 που ήταν ενεργοί για τον φόβο αμερικανικής ανταπόδοσης της επίθεσης και έτσι χτύπησαν από λάθος το μοιραίο αεροσκάφος, στέλνοντας στον τάφο 176 ανθρώπους.

  Οι New York Times μεταδίδουν κιόλας σχετικό βίντεο με την εκτόξευση των πυραύλων κατά του Boeing και επαληθεύονται, όπως ομολογεί σήμερα δημόσια το Ιράν...


   Άλλωστε οι λάμψεις - εκρήξεις που φαίνονται στο βίντεο αυτό (εικόνα 5), ταιριάζουν με τις αντίστοιχες που καταγράφονται στην εικόνα 1 από το βίντεο του ιρανικού ISNA.


    ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου