ΜΟΡΦΟΥ: "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ! Τι του ζητάνε στα Κατεχόμενα! Βίντεο


 Τεράστιο έργο κάνει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, κυκλοφορώντας και κατηχώντας με τον τρόπο του άφοβα, ακόμη και μέσα στο "στόμα του λύκου", συγκινώντας μέχρι και τους λεγόμενους "Τουρκοκύπριους", τους εξισλαμισμένους δηλαδή Έλληνες της Κύπρου (δείτε εδώ), αλλά και κουβαλητούς Εποίκους!

  Το ράσο, ο λόγος, το παρουσιαστικό του, η παρρησία του, η αγωνιστικότητα και η καθαρότητά του, έλκει και εκπέμπει την Θεία Χάρη που αγγίζει όλους όσους τον αντικρίζουν, όσους τον πλησιάζουν ή τον ακούνε άφωνοι, στις ερημικές εκκλησιές των Κατεχομένων, όπως εκείνης της Παναγίας Χρυσολεούσης Κατωτοπιάς Μόρφου (26-12-2019), όπου και αποκάλυψε κάποια περιστατικά της θαυμαστής επιστροφής των "Τουρκοκυπρίων" στον πατρώο Χριστιανισμό

  Ένα θαυμαστό έργο του Θεού που εργάζεται μυστικά στις ψυχές καλοπροαίρετων ανθρώπων και τους φωτίζει τον δρόμο προς την Αλήθεια και το Φως! Προς τον Χριστό και την Ορθοδοξία!

 Και όλα αυτά, χάρη στην τόσο δυνατή και έτοιμη προς μαρτύριο δράση του Μητροπολίτη Μόρφου, που ακόμη και μέσα στο Ψευδοκράτος του "Αττίλα", με κίνδυνο της ζωής του, δίνει μαρτυρία Χριστού και Ελλάδας!

  Μερικές φορές, μάλιστα, για να τους δοκιμάσει ο ίδιος, τους "στέλνει" στον Χότζα... Και εκείνοι του απαντούν αφοπλιστικά και συνάμα ομολογιακά και συνταρακτικά:

   "Εσύ έχεις Χριστό, έχεις Παναγιά! Ο Χότζας πού θα μιλήσει;"!

    Δείτε το βίντεο:

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου