Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΜΑΧΟΚ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑ! ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ!


   ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΑΙΓΥΠΤΟΣ 20-4 -2017- ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΣ ΤΙΣ 6.00 ΤΟ ΠΡΩΙ, ενόψει του μεγάλου χτυπήματος εναντίον του Jabal Halal των Ισλαμιστών προφανώς με τους Τόμαχοκ!

  Πανέτοιμο είναι το αμερικανικό Πεντάγωνο και τα πλοία της Ανατολικής Μεσογείου για αποφασιστικό χτύπημα με πυραύλους Τόμαχοκ αυτή τη φορά εναντίον του Σινά, όπως αναφέρουν άριστα ενημερωμένες ισραηλινές πηγές της Debka.

   Ο Πρόεδρος Τράμπ συζήτησε το ενδεχόμενο αυτό στον Λευκό Οίκο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Αιγύπτιου Προέδρου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι (3 Απριλίου 2017), λαμβάνοντας αρχικά "πράσινο φως".

   Η αμερικανική επίθεση με Τόμαχοκ εναντίον θέσεων του "Ισλαμικού Κράτους" στο Σινά, φαίνεται πλέον μονόδρομος, ύστερα και από τις πρόσφατες Ισλαμιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε Κοπτικούς Ναούς της Αιγύπτου με 47 νεκρούς, αλλά και τη χθεσινή (18-4-2017) πλέον αιματηρή επίθεση του ISIS εναντίον Αστυνομικών έξω από το ελληνικό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά (δείτε εδώ)!

   Η τελική απόφαση φαίνεται πως θα ληφθεί κατά την σημερινή επίσκεψη στην Αίγυπτο του Αμερικανού Υπουργού Άμυνας James Mattis, αφού εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες και τελευταίες πληροφορίες!

    JABAL HALAL - ΟΙ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
  Στόχος των Τόμαχοκ θα είναι τώρα οι αμέτρητες μυστικές σπηλιές των Ισλαμιστών Τρομοκρατών στο βραχώδες Jabal Halal, οι οποίες συνδέονται με δαιδαλώδεις υπόγειες σήραγγες, όπου βρίσκεται ένας ολόκληρος στρατός Τζιχαντιστών, με μεγάλο εξοπλισμό και πολλές επιλογές διαφυγής!

   Οι Τόμαχοκ επιλέθηκαν επειδή ακριβώς έχουν την δυνατότητα να φτάσουν  ανεμπόδιστα στο "Tora Bora" του Σινά και να χτυπήσουν τα έγκατα των κρησφύγετων, κονιορτοποιώντας ακαριαία και την τελευταία και πιο βαθιά και απρόσιτη κρυψώνα των δολοφόνων! 

   Άλλωστε τα αμερικανικά πλοία που χτύπησαν πρόσφατα την Συριακή Βάση, είναι εκεί δίπλα στην Ανατολική Μεσόγειο, πανέτοιμα και πάλι και αυτή τη φορά χωρίς τα Ρωσικά Όπλα Ηλεκτρονικού Πολέμου (δείτε εδώ).

  Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει αποδείξει ότι μιλάει "δυναμικά" και προχωρεί ναι μεν σε αποφασιστικά χτυπήματα (Τόμαχοκ στη Συρία, η μεγαλύτερη μη πυρηνική βόμβα στο Αφγανιστάν εναντίον υπόγειων σπηλαίων Ισλαμιστών), αλλά ταυτόχρονα δε επιδεικνύει έξυπνα και παγκόσμια τα Αμερικανικά Όπλα, μαζεύοντας παραγγελίες που αυξάνουν τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ, αλλά και τα έσοδά της...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου