Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ - Προτάσεις για διεθνείς πρωτοβουλίες


   Το "Ισλαμικό Κράτος" των ισλαμιστών παρανοϊκών δολοφόνων, η μεγαλύτερη σημερινή απειλή της ανθρωπότητας, χτύπησε τελικά και την δική μας, την ελληνορθόδοξη πόρτα, στο ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης του Σινά (18-4-2017)!

   Η επίθεση έγινε  σε σημείο ελέγχου της Αιγυπτιακής Αστυνομίας χίλια περίπου μέτρα πριν την Ιερά Μονή, από ένοπλους άνδρες που γάζωσαν τους Αστυνομικούς. Κατόρθωσαν να ανταποδώσουν τα πυρά και να τρέψουν τους Ισλαμιστές σε φυγή, αλλά είχαν τελικά έναν Αστυνομικό νεκρό και άλλους τρεις τραυματίες!

 Την ευθύνη της επίθεσης στην Αγία Αικατερίνη ανέλαβε αργότερα το "Ισλαμικό Κράτος"...

  Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ
 Αυτή η τρομοκρατική επίθεση των Τζιχαντιστών, είναι η πρώτη που πραγματοποιείται σε Ελληνικό Μοναστήρι και αυτό σημαίνει πως πιθανόν υπάρχει πλέον άνωθεν εντολή για παρόμοιες επιθέσεις, που πρέπει να θέσουν σε συναγερμό τις Ελληνικές Αρχές για προληπτική και αποτελεσματική προστασία όλων των Προσκυνημάτων μας, είτε βρίσκονται εντός, είτε εκτός Ελλάδος.

   Η ΑΡΧΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ/ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
 Επίσης πρέπει να προβληματίσει η πέρα για πέρα τραγικά λανθασμένη συσσώρευση Μουσουλμάνων Προσφύγων στην Ελλάδα, ανάμεσα στους οποίους κρύβονται ή εκκολάπτονται μελλοντικοί ακραίοι Ισλαμιστές...

   Η πατρίδας μας, που ως συνήθως δεν έχει εθνική πολιτική για τίποτε, οφείλει να πρωταγωνιστήσει σε μια διεθνή πλέον τακτοποίηση του Ζητήματος, διακηρύσσοντας την αρχή της αποδοχής Ομόθρησκων Προσφύγων, ώστε οι Ορθόδοξες χώρες να έχουν Ορθόδοξους αληθινούς Πρόσφυγες και οι Μουσουλμανικές μουσουλμάνους κοκ....

  Η αποδοχή/κατανομή Ομόθρησκων Προσφύγων, να γίνεται πρώτον αναλογικά προς τον πληθυσμό της κάθε χώρας, π.χ. 0,3 ή 0,5% (που θα σήμαινε αυστηρά 30.000 έως 50.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα) και δεύτερον αναλογικά προς το θρήσκευμα των πολιτών της απογραφής ή βάση του επικρατέστερου θρησκεύματος που τυχόν αναγράφεται στο Σύνταγμα της κάθε χώρας (που θα σήμαινε Χριστιανούς πρόσφυγες στην Ελλάδα, όπως και Χριστιανούς και Μουσουλμάνους σε Γαλλία, Γερμανία κλπ, ανάλογα με τα ποσοστά των επισήμων θρησκευμάτων απογραφής).

  Η διεθνής ή τουλάχιστον Ευρωπαϊκή ανάδειξη μιας τέτοιας αρχής, θα μπορούσε να υποχρεώσει ακόμη καθαρά Μουσουλμανικές χώρες, να αποδεχθούν μετά απολαβών και κινήτρων Μουσουλμάνους  πρόσφυγες, ώστε να αποφεύγεται μια δραματική ευρωπαϊκή αλλαγή πληθυσμών, ηθών και εθίμων από τη μια, αλλά και η συστηματική διείσδυση Τζιχαντιστών από την άλλη, στην όλο και περισσότερο γερασμένη και ευάλωτη Ευρώπη.

   Στην αρχή αυτή θα συμφωνούσαν αμέσως οι περισσότερες χώρες, ενώ θα αναγκάζονταν έτσι να περιορίσουν δραματικά την δράση τους τα τουρκικά κυρίως κυκλώματα προώθησης των λεγόμενων προσφύγων.
   
   Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΗ ΗΠΕΙΡΟ
  Θα μπορούσε ακόμη η Ελλάδα να προωθήσει διεθνώς την υιοθέτηση της αρχής της παραμονής των προσφύγων σε χώρες και χώρους της αυτής ηπείρου από την οποία προέρχονται. Π.χ. οι Ασιάτες λεγόμενοι πρόσφυγες, να παραμένουν σε χώρες της Ασιατικής Ηπείρου, οι Αφρικανοί της Αφρικανικής κ.ο.κ.

  Σε μια τέτοια περίπτωση ΟΗΕ και ΝΑΤΟ θα δεσμεύονταν να δημιουργήσουν και να προστατεύσουν χωριά ή χώρους προσφύγων σε κάθε ήπειρο, πλησίον κάθε κέντρου Κρίσης, ώστε να παρέχεται άμεση και επιτόπου βοήθεια, τροφή, εκπαίδευση και προστασία.

   Π.χ. θα ήταν δυνατόν να δεσμευτεί μια μεγάλη περιοχή στη Συρία για να στεγάσει νέες εγγυημένες και απόλυτα ασφαλείς πόλεις ή χωριά προσφύγων, στην ανοικοδόμηση των οποίων θα εργάζονταν με ένα στοιχειώδη βασικό μισθό οι ίδιοι οι πρόσφυγες...

   Η Ελλάδα, που έχει ως μόνη χρυσή Βιομηχανία τον Τουρισμό, το μόνο πράγμα που την κρατάει στη ζωή, πρέπει να πάψει πλέον να είναι μια "αφελής" χώρα και να γίνει μια απόλυτα ασφαλής χώρα, που προτιμά να προλαμβάνει, παρά να θεραπεύει ύστερα τα αθεράπευτα...

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου