ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ: ΚΟΠΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΣΤΗ ΛΕΡΟ!


 Πριν ακριβώς 3 χρόνια, παραμονή 15Αύγουστου του 2013, η εικόνα της Μεχαλόχαρης της Λέρου είχε δακρύσει (φωτογραφία)... 

   ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ - ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ
  Κανείς όμως δεν μπορούσε να υποπτευθεί τότε ότι το νησί, με το πλέον φυσικό στρατηγικό λιμάνι - όπου πέρασε στην αθανασία το θρυλικό αντιτορπιλλικό "Βασίλισσα Όλγα", το ηρωικότερο πλοίο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου - θα έμπαινε στο στόχαστρο των ισλαμιστών μεταναστών, τους οποίους αποστέλλει μεθοδικά και επί χάρτου η τουρκική μηχανή, που εποφθλαμιά το μισό τουλάχιστον Αιγαίο, εφαρμόζοντας το "δόγμα Οζάλ", που είχε κάποτε πει:
  "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την εδώ μεριά και να τελειώνουνε με αυτούς"...

  Τα μάτια της Παναγιάς, είχαν δει φαίνεται αυτόν τον ισλαμικό εποικισμό του Αρχιπελάγους και των νησιών που κρατά στοργικά "στην ποδιά της" η Μεγαλόχαρη, αλλά και τα αίσχη που κάποιοι από αυτούς θα κάναν στην ίδια τη Λέρο, που τους έδωσε τροφή και στέγη...

    ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΕΡΟ
  Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της Κυριακάτικης Realnews (21-8-2106) και ρεπορτάζ του Τάσου Τελώνη, αυτοί, που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βάφτισε "Πρόσφυγες" για να κοιμίσει τον λαό από την τεράστια δημογραφική, εθνοτική και θρησκευτική αλλαγή που επιχειρείται υπογείως στην Ελλάδα, βεβήλωσαν Ναό στο Νοσοκομείο (πιθανόν να πρόκειται για το Θεραπευτήριο) της Λέρου, αφόδευσαν αναίσχυντα μέσα στο Ιερό και κατόπιν λέρωσαν επιδεικτικά με τα κόπρανά τους τις άγιες εικόνες της Ορθοδοξίας!

  Αυτοί όμως δεν είναι "Πρόσφυγες"! Είναι Τζιχαντιστές και Ταλιμπάν πρώτου μεγέθους, προκλητικοί, αναίσχυντοι και κτηνώδεις, που καμία σχέση δεν έχουν με την συστολή και το φιλότιμο ενός πραγματικού "Πρόσφυγα"!

   ΒΙΑΣΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
   Η ίδια εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι σε Κέντρο "Προσφύγων" στην Καβάλα εντοπίστηκαν 10 Τζιχαντιστές που λέγεται μάλιστα ότι βίασαν ανάπηρο συμπατριώτη τους στο μπάνιο! Αυτά τα κτήνη μεταφέρθηκαν στο Παρανέστι για να απελαθούν...  Μέχρι τώρα ήταν και αυτοί "Πρόσφυγες" όπως τους βάλανε μέσα στην Ελλάδα, απαγορεύοντάς μας να μιλάμε για "λαθρομετανάστες"...

   ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΖΙXΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΠΑΙΔΙΑ...
   Η εφημερίδα αναφέρει και άλλα περιστατικά, όπως 10 Πακιστανούς που έφθασαν με φουσκωτό στη Σάμο, είχαν για κάλυψη μαζί τους 3 παιδιά και αποδείχθηκε ότι κατείχαν υλικό Τζιχαντιστών στα κινητά τους!

   ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"...
   Όλα αυτά τα εγκληματικά στοιχεία μάς τα είχαν ονομάσει "Πρόσφυγες" για να αποκοιμίζουν τον λαό και τολμούν τώρα να εγκαλούν από πάνω και τον Μητροπολίτη Χίου, επειδή τόλμησε να τους αποκαλέσει "λαθρομετάστες", λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους! (δείτε εδώ) Και τον διώκουν για "ρατσισμό", τη στιγμή που τους ταΐζει και τους ποτίζει κιόλας αδιακρίτως...

   ΣΥΡΙΖΑ - Η "ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
   Αν ο Γιωργάκης υπήρξε ο "δούρειος ίππος" του Μνημονίου, ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου έχουν μετακινηθεί οι ψηφοφόροι του, θα μπορεί να καυχιέται ότι αποτελεί την "Κερκόπορτα" της νέας άλωσης της Ελλάδας!
   Στο Ιδρυτικό του άλλωστε Συνέδριο είχε αποφασίσει τις "ανοιχτές πόρτες":
  "Απαιτούνται, επίσης, μια νέα διαδικασία νομιμοποίησης για τους μετανάστες "χωρίς χαρτιά" και μια νέα διαδικασία πολιτογράφησης για όσους ζουν και εργάζονται επί χρόνια στην Ελλάδα, η ισότιμη και δίκαιη αντιμετώπιση των μεταναστών που εργάζονται και η άμεση παροχή ιθαγένειας σε όσα παιδιά γεννιούνται στην Ελλάδα. Προχωρούμε στην κατάργηση των σημερινών απάνθρωπων κέντρων κράτησης αλλοδαπών και στη δημιουργία ανοιχτών κέντρων διαβίωσης με αξιοπρεπείς όρους" (Πολιτική Απόφαση Ιδρυτικού Συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ)

    ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ
    Η Κυβέρνηση που ξεγέλασε και κορόιδεψε όσο κανείς τους Έλληνες, "σκίζοντας" Μνημόνια και "καταργώντας" ΕΝΦΙΑ, φτάνοντας στο σημείο αυτοί οι ψευτοδημοκράτες να εκτρέψουν από ΟΧΙ σε ΝΑΙ το βροντερό Δημοψήφισμα ενός ολόκληρου λαού, πηγαίνουν τώρα να καταργήσουν με νόμο την ποινικοποίηση της Βλασφημίας των θείων, ώστε να μπορεί να υβρίζει και να βεβηλώνει όποιος θέλει τα θεία, τα ιερά και τα όσιά μας, ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ!

   Με βάση την επερχόμενη κατάργηση της "Βλασφημίας", τα συγκεκριμένα ισλαμικά τέρατα της Λέρου που αφόδευσαν και κόπρισαν τις Ιερές Εικόνες και τον μικρό Ναό μας, όχι μόνο δεν θα πρέπει να συλληφθούν, αλλά να καταχειροκροτηθούν και να γίνουν αύριο και Βουλευτές Λέρου του κόμματος ντροπής για την ιστορία του τόπου!

    ΦΕΡΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠ-ΝΤΑΧΑΟΥ
   Αμέσως μετά ακολουθεί η ηλεκτρονική ταυτότητα-κατάσκοπος με το τσιπ καταδότη, για να μας ελέγχουν όλους καλύτερα, ενώ οι μετανάστες μπαίνουν κατά χιλιάδες λαθραία και παράνομα, χωρίς χαρτιά, χωρίς συστάσεις, χωρίς τίποτε, για να γίνουν αύριο οι "ζαπιέδες" της αφελούς χώρας (δείτε εδώ) που ετοιμάζεται να τους χτίσει και τζαμιά, φορολογώντας σκληρά την Ορθόδοξη Εκκλησία που διώκει και η οποία έδωσε μόνο το 2015 σε φόρους, 3,4 εκατομμύρια ευρώ στο ξέφραγο και άθεο πια κράτος (με την λαμπρή εξαίρεση του ευσεβούς Προέδρου Δημοκρατίας)...

    ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ
  Στο τέλος έπεται η περιβόητη Συνταγματική Αναθεώριση, όπου θα τροποποιήσουν το Σύνταγμα και θα αποσυνδέσουν πλήρως το Κράτος από το Έθνος, την Ιστορία, την Γλώσσα και την Ορθοδοξία! Για να γίνει ο εφιάλτης, πραγματικότητα!

    ΟΙ "ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ"
   Και όλα τα παραπάνω τα κάνουν με την συνδρομή ή ανοχή της αθλίας Αντιπολίτευσης και το κάθισμα "στα τέσσερα" των ΑΝΕΛ, που είναι "ο χρήσιμος ηλίθιος" και βασικός συνένοχος της αμαρτωλής ιστορίας ΣΥΡΙΖΑ...

   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ
  Επιτέλους όμως, είναι ώρα να ξυπνήσει ο μαρμαρωμένος λαός, που του παίρνουν περιουσία, δουλειά, όνειρα, τιμή, παιδιά, πίστη και πατρίδα, η οποία εποικίζεται μεθοδικά από το Ισλάμ και την Τουρκία, πράγμα για το οποίο προειδοποιήσαμε από το 2010, αποκαλύπτοντας διεθνώς το Σχέδιο του Παγκόσμιου Τουρκο - Ισλαμικού Κράτους, όταν στην Ευρώπη και στην Αθήνα κανείς ακόμη δεν ήξερε τίποτα για ISIS-DAESH και τον εφιάλτη του...(δείτε εδώ το άρθρο -  ντοκουμέντο)

   Φτάνει λοιπόν το παραμύθι! Ως εδώ η ανοχή της διάλυσης της Ελλάδας!  Ο κόσμος πρέπει να σηκωθεί "στο πόδι", παύοντας να πιστεύει δεξιά και αριστερά, παύοντας να εμπιστεύεται όλα τα υπάρχοντα κόμματα και να συσπειρωθεί σε ένα νέο και μεγάλο, ενωτικό Πολιτικό Κίνημα, που να μας ενώσει, να μας εμπνεύσει και να πάρει ξανά πίσω την Ελλάδα από τα χέρια τους!

   Πρέπει να εξαφανίσουμε πολιτικά και δημοκρατικά, όχι μόνο τα παλαιά ένοχα κόμματα και τις παραφυάδες τους που μας διχάζανε τεχνητά τόσα χρόνια, αλλά και τις δύο θανάσιμες για τον Ελληνισμό "Αυγές" και τη "Χρυσή" και την "Κόκκινη" του Σύριζα, που βλάπτουν σοβαρά την Ελλάδα, την τιμή, την ιστορία, τις αξίες, την Πίστη και την αξιοπρέπειά μας!

  Και πρέπει να σηκωθούν πρώτοι εκείνοι που εμπιστεύεται ο λαός, δηλαδή ο Κλήρος και οι έντιμοι Απόστρατοι Αρχηγοί, δυο τρεις από τους οποίους τους περιμένει ήδη σαν ηγέτες ο κόσμος! Να σταματήσουν να βλέπουν τα χρυσά κουμπιά και τα παράσημα που επάξια και με κόπο απέκτησαν και να κοιτάξουν επιτέλους από το παράθυρο ότι χάνεται δια παντός η Ελλάδα!

  Και όλοι μαζί λοιπόν, μαζί με τους παγιδευμένους νέους, οφείλουμε να συστήσουμε άμεσα, τώρα, ένα Νέο μεγάλο Κόμμα διάσωσης και αναγέννησης, που να σαρώσει κυριολεκτικά στις Εκλογές, αλλάζοντας για πάντα την πορεία του τόπου! Πετώντας τους όλους στο καναβάτσο! Ξαναφέρνοντας πίσω την δική μας Ελλάδα!

   Όσο για τους πραγματικούς Πρόσφυγες, παιδιά, γυναίκες, οικογένειες, ας μην ανησυχούν. Γιατί η πραγματική Ελλάδα ξέρει και να φροντίζει και να αγαπάει, αλλά και να αμύνεται πλέον!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.gr

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου