ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ! Νέο αποκαλυπτικό βίντεο για Ελληνοτουρκικά και Παγκόσμιο Πόλεμο



Σε νέες, λεπτομερείς αποκαλύψεις και Προφητείες προχώρησε ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος για τα επερχόμενα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ι. Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου (22-5-2019 μ.Χ.) στην Κύπρο.


ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ - ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε σε μυστικό ζώντα Άγιο της Κύπρου, ο οποίος του αποκάλυψε ότι οι Προφητείες πλέον ετελείωσαν. Οι Προφητείες πλέον είναι ειδήσεις. Θα τις βλέπουμε στην τηλεόραση και θα τις ακούμε στο ραδιόφωνο τις Προφητείες"! (σ.σ. Που σημαίνει πως ο καιρός ήρθε... Και τα γεγονότα αρχίζουν...)


ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ - Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

Γέροντας Θεόδωρος - Νείλος Αγιοφαραγγίτης

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, ανέφερε ακόμη, όσον αφορά τον Παγκόσμιο Πόλεμο, ότι όλα θα ξεκινήσουν από το χτύπημα του Ισραήλ στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν! Τόνισε δε ότι αυτό του το είχε αποκαλύψει ο μακαριστός Γέροντας Θεόδωρος Αγιοφαραγγίτης της Κρήτης (+28-4-2016 μ.Χ.):

"Παιδιά μου θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι εχτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας! Τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα! Και την ίδιαν εποχήν, ή λίγον πιο πριν, θα πέσει ο Ερντογάν"!

(σ.σ. Και όντως, όπως βλέπουμε ο Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ, σε αντίθεση με τον Ομπάμα, είναι παράλογα στρατευμένος να βοηθήσει το Ισραήλ να χτυπήσει την Περσία και να ξεκινήσει ο ολέθριος πυρηνικός Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, που θα καταστρέψει δυστυχώς και το Ισραήλ (Αρμαγεδδών) και τις ίδιες τις ΗΠΑ, που θα καταλήξουν "παράγκες"! Είναι προς το συμφέρον του Αμερικανικού και του Ισραηλινού λαού να σταματήσουν την παράνοια άμεσα! Να σταματήσουν Τραμπ και Νετανιάχου! Και εάν δεν το κάνουν εκείνοι, ας το κάνουν οι προσευχές μας! Γι΄ αυτό και ο Μητροπολίτης ζητά γονατιστά να προσευχόμαστε κάθε βράδυ. Όλοι οι Έλληνες Ελλάδος και Κύπρου)


ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ο Πανιερώτατος, μίλησε και για αυτό που θα συμβεί στην Κύπρο, ζητώντας μετάνοια, που είναι όπως είπε και το παράπονο της Παναγιάς:

"Όσον αφορά τον τόπο μας θα περάσουμε ένα τριήμερο εκφοβισμού! Και δεν το περάσαμεν ακόμα"!  (δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ)

"Το τριήμερον του φόβου, εάν θα γίνει επί Ερντογάν ή μετά, δεν το ξέρω. Αλλά θα το έχομε", είπε με βεβαιότητα ο Μόρφου!


ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα προφητικά ποιήματα της Γερόντισσας της ΑττικήςΟ Μητροπολίτης Μόρφου, στηλίτευσε τα άθλια και ασεβή νομοσχέδια που περνούν (σ.σ. ιδίως στην Ελλάδα) οι Βουλευτές, τονίζοντας ότι θα φέρουν μεγάλες θεομηνίες και καταστροφές:

"Αυτά τα Νομοσχέδια τα αφύσικα, που κάνουν οι Βουλευτές και στην Ελλάδα και στην Κύπρον, μας είπε η Γερόντισσα της Αττικής που είναι άνθρωπος με φως Θεού, ότι θα φέρουν θεομηνίες!  Θα επαναστατήσει η φύσις! Θα ανοίγουν ξαφνικά μέσα στις πόλεις κρατήρες, θα βυθίζονται πολυκατοικίες! Θα γίνονται σεισμοί ασυνήθιστοι! Από τα αφύσικα τα οποία συμβαίνουν! (σ.σ. εννοεί την ............, που στο παρελθόν έφερε τον Κατακλυσμό του Νώε και την εξ ύψους καταστροφή των Σοδόμων και των Γομόρων)




ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
ΚΑΙ Η ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

"Εμείς πρέπει ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι να βλέπουμεν αυτά τα δυο σημεία που προανάφερα, την πτώση του Ερντογάν... Τώρα αν θα είναι πτώση πολιτική ή βιολογική... Άλλοι λένε θα είναι το δεύτερο, άλλοι ότι θα είναι το πρώτο... Εγώ δεν μπορώ να κάμω ερμηνεία σε αυτό. Αλλά θα είναι πτώσις... 

Οι επόμενοι που θα μπουν, ως πολιτικοί της Τουρκίας, θα είναι τυγχάρπαστοι. Δηλαδ'η θα είναι άνθρωποι που δεν θα γνωρίζουν από πολιτική. Και ενώ θα παν να διορθώσουν τα λάθη του Ερντογάν, την αλαζονεία του Ερντογάν, αυτοί θα κάμουν χειρότερα για την Τουρκία. Θα κλείσουν τα Στενά πάνω του Βοσπόρου και οι "φίλοι", οι ψευτόφιλοι οι Ρώσοι, από φίλοι θα γινουν οχτροί μέσα σε μία νύχτα! Και δεν θα μείνει πόλη της Τουρκίας που να μην βομβαρδιστεί"!

Σε άλλο σημείο ο Πανιερώτατος είπε πως "οι Ρώσοι θα ρίξουν και πυρηνικά στην Τουρκία"! (σ.σ. κάτι που δείχνει πως θα βιάζονται πάρα πολύ να προχωρήσουν παρακάτω, προς Μέση Ανατολή και Ισραήλ και θα θελήσουν να ξεμπερδέψουν άμεσα με τους Τούρκους)


ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ

Για την μετάνοια που θα δείξει ο Ελληνισμός της Κύπρου, από το τριήμερο επεισόδιο εκφοβισμού των Τούρκων, δύο μεγάλες ευλογίες θα στείλει ο Θεός, τόνισε ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος:

"...Και πρέπει να φοβηθούμε. Αρχή σοφίας φόβος Κυρίου! Πρέπει να φοβηθούμε. Για να γονατίσουμε! Και το γονάτισμα και η προσευχή και η μετάνοια και τα δάκρυα θα φέρουν μεγάλες ευλογίες στον τόπο μας. Και μια μεγάλη ευλογία που θα έρθει και το προφήτευσε ο Χατζηφλουρέντζος πριν το '67, θα ελευθερωθεί όλη η Κύπρος! Χωρίς Πόλεμο! Μπορεί να έχουμε τις τρεις ημέρες κάποια γεγονότα, αλλά δεν θα είναι Πόλεμος όπως το '74"! (δείτε και εδώ)


ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Και ο Πανιερώτατος συμπλήρωσε:

"Και το άλλον μεγάλον καλόν, που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της Κύπρου, ότι θα Βαπτιστούν πάρα πολλοί Τούρκοι! Και στην Τουρκία και στην Κύπρο! Άρα εμείς οι Χριστιανοί, που πηγαίνουμε σε αγρυπνίες, που πηγαίνουμε σε ομιλίες, που γονατούμε και προσευχόμαστε τις νύχτες - και αν δεν το κάμνωμεν να το κάμνωμε -  εμείς αγαπητοί μου, θα είμαστε οι Κατηχητές αυτών των ανθρώπων"!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments: