ΜΟΡΦΟΥ: ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ! ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ! ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ... Βίντεο


 Προφητική αποκάλυψη προς τον πολιτικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας, σχετικά με την τουρκική επιθετικότητα, έκανε πρόσφατα σε κήρυγμά του (18-2-2018) ο γνωστός Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, που είχε την ευλογία να γνωρίσει σαν νέος και να συναναστραφεί τους πλέον φωτισμένους Γέροντες των καιρών μας, που αγιοκατατάχτηκαν μάλιστα πρόσφατα, όπως Ιάκωβος Τσαλίκης, Πορφύριος, Παΐσιος και άλλους ακόμη, εν ζωή και εν κρυπτώ Αγίους! (δείτε το βίντεο του Μόρφου στο τέλος του άρθρου)"ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ"

  Ο Μητροπολίτης της κατεχόμενης Μόρφου, προειδοποιεί με στεντόρεια φωνή, ότι ο Ερντογάν και η παρέα του θα επιχειρήσουν μεγάλο εκφοβισμό (ήδη τον άρχισαν με την παρεμπόδιση των ερευνών στην κυπριακή ΑΟΖ)!

  Και θα το κάνουν τόσο δυνατά, ώστε θα είναι σαν να μας βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο, όπως είπε χαρακτηριστικά, με σκοπό να εκφοβίσουν και τον λαό, αλλά κυρίως τους Πολιτικούς μας, για να υπογράψουν άρον άρον "λύση" θανάτου στο Κυπριακό!"Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ"

 Ο Πανιερώτατος, αποκάλυψε ταυτόχρονα πως η Παναγία εμποδίζει τον Ερντογάν να προχωρήσει περισσότερο (π.χ. σε εισβολή ή πόλεμο)!

Παναγία Γλυκοφιλούσα, Άγιον Όρος
Και πραγματικά, όπως είχε αποκαλύψει κατ΄ αποκλειστικότητα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ το 2016, σύμφωνα με μεγάλο Γέροντα του Αγίου Όρους, ανάμεσα στο Πάσχα και τον Ιούνιο θα γινόταν εισβολή της Τουρκίας σε ελληνικό νησί! Και εκείνο το νησί, όλως "τυχαίως", λεγόταν "Παναγιά"! Και ήταν δίπλα στις Οινούσσες!

 Χάρη δε στην προσευχή των Γερόντων (γι' αυτό τους αποκαλύπτει ο Θεός πράγματα που έρχονται, ώστε με την προσευχή να τα σταματήσουν ή να μειώσουν τις επιπτώσεις ή την έντασή τους), η εισβολή αποτράπηκε, επειδή πραγματικά εμπόδισε η Παναγιά τότε (δείτε εδώ τι είχε συμβεί)!

  Αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά παραδείγματα, του τι σημαίνει "Υπέρμαχος Στρατηγός" για τη χώρα μας, και πόση προστασία μας παρέχει, πόσο εισακούει τις προσευχές των Αγίων μας και των μανάδων και γιαγιάδων μας, εκεί στους Χαιρετισμούς της, ώστε να αναφωνούμε με όλη μας πράγματι την ψυχή: "Χαίρε, κυρία Ελλάδος και Κύπρου ανίκητε - Χαίρε, νύμφη ανύμφευτε".

  Δείτε και εδώ, πώς απέτρεψε παλαιότερα η Παναγιά, το 1999, μεγάλη εισβολή της Τουρκίας σε τρία ταυτόχρονα ελληνικά νησιά, Σάμο, Κω και Ρόδο, με προειδοποίηση και προσευχή του ίδιου Γέροντα, που ευλαβείτε πολύ την εικόνα της Γλυκοφιλούσας και μας είχε ενημερώσει από πριν να νηστεύσουμε μέσα στο καλοκαίρι για να αποτραπεί η εισβολή, όπως και έγινε, με τρομακτικό όμως για τους Τούρκους τρόπο (εδώ)! Ω, της Φοβερά της Προστασίας!"ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ"

  Ο Μητροπολίτης Μόρφου, στο ίδιο κήρυγμά του, προειδοποιεί πως τα μεγάλα και τα σοβαρά θα γίνουν μόλις πέσει από την εξουσία της Τουρκίας ο Ερντογάν! Αυτό θα είναι το "σημείο", μας λέει, για να ξέρουμε.

  Μόρφου Νεόφυτος: "Δεν θα γίνουν τίποτε σοβαρά πράγματα, όσο ζει αυτός ο Ερντογάν! Να το ξέρετε! Τα σοβαρά θα γίνουν όταν πέσει ο Ερντογάν... Αυτό μας λένε οι σύγχρονοι Άγιοι που βλέπουμε. Διότι θα πέσει ο καημένος. Πας ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται... Όταν πέσει αυτός τότε θα γίνουν τα μεγάλα! Να το έχετε αυτό σαν σημείον! Αλλά και όταν θα γίνουν τα μεγάλα, η Κύπρος θα έχει μεγάλην προστασία. Και θα είναι μεγαλύτερη, εάν αξιοποιήσουμε αυτούς τους μήνες. Με πολύ προσευχή, με πολύ μετάνοια. Όλοι σας να εξομολογηθείτε..."!ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

  Ποια είναι όμως τα "μεγάλα και σοβαρά" που θα συμβούν μετά την πτώση του Ερντογάν; Τα έχει εξηγήσει ο ίδιος και πάλι ο Πανιερώτατος, σε παλαιότερα κηρύγματα και συνεντεύξεις του, τις οποίες έχουμε καταγράψει στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (δείτε εδώ) και είναι επιγραμματικά:

  1. Σοβαρό θαλάσσιο επεισόδιο εκφοβισμού στην ΑΟΖ της Κύπρου, όχι όμως εισβολή! Η Κύπρος όμως θα έχει και μετά την πτώση Ερντογάν μεγάλη προστασία, χάρη στις προσευχές των πιστών και την Θεοτόκο!

 2. Μεγάλος καταστροφικός σεισμός στην Ελλάδα λόγω συνέχισης των βαριών σαρκικών αμαρτημάτων, ύβρεων, αμετοανοησίας και μη μετάνοιας και εξομολόγησης... 

  3. Θρασύτατη εισβολή της Τουρκίας στην Ελλάδα, σε δύο νησιά, ένα μικρό και ένα μεγάλο, που θα κρατήσει τρεις ημέρες και θα αναγκάσει την Ρωσία να επιτεθεί στην Τουρκία, όχι για εμάς, αλλά γιατί θα θίγονται τα δικά της συμφέροντα (δείτε αναλυτικά εδώ). Η εισβολή θα επιτραπεί από τον Θεό, ακριβώς για να δοθεί πρόσχημα στην Ρωσία να σαρώσει τελειωτικά την Τουρκία... Τότε η Τουρκία, θα αναγκαστεί να πάρει τα στρατεύματά της από την Κύπρο, για να τα ρίξει στο μέτωπο με τους Ρώσους και έτσι η Κύπρος θα ελευθερωθεί!

   4. Πείνα στην Ελλάδα για λίγους μήνες...Η "ΑΣΠΙΔΑ" ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ

  Για κάποια από αυτές τις "πληγές" πρέπει να προσευχόταν πολύ έντονα ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος, ώστε να αποτραπεί τελείως, γιατί κάποτε πηδούσε κυριολεκτικά από τη χαρά του στη Σουρωτή, όταν μετά από αμέτρητες παρακλήσεις του, πήρε επιτέλους θεία πληροφορία ότι κάποια μεγάλη τιμωρία προς την Ελλάδα θα αποτρεπόταν, χωρίς όμως να ξέρουμε ποια ακριβώς. Μόνο εκείνος το γνώριζε και έκανε σαν μικρό παιδί από ευγνωμοσύνη προς τον Χριστό και την Υπεραγία Θεοτόκο για τη μεγάλη χάρη που του έκαναν στις προσευχές και τους κόπους του! Ιδού τι μπορεί να κάνει ένας και μόνο Άγιος! Όσα δεν μπορεί ολόκληρο κράτος και ολόκληρος λαός... Γι΄ αυτό οι Άγιοι είναι το μεγαλύτερο δώρο του Θεού στην ανθρωπότητα! Συνήγοροι, πρεσβευτές, υπερασπιστές και βοηθοί μας, πλάι στον Θρόνο του Βασιλέως Χριστού! Με πρώτη πρώτη την Παναγία μητέρα Του, αλλά και δική μας πνευματική μας μητέρα.
 

 

ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

 Άλλωστε και ο Πανιερώτατος Μόρφου Νεόφυτος, μελετητής και γνώστης όλων των σχετικών προφητειών και συνομιλητής των Αγίων Γερόντων, τονίζει επίσης πάντοτε, πως με την επιστροφή και την μετάνοια του λαού μας, "το κακό θα έρθει λιγότερο"!

 Και πράγματι με την Εξομολόγησή μας αλλάζουμε "στρατόπεδο"... Βοηθάμε τον εαυτό και την πατρίδα μας! Ανοίγουμε πόρτα στον Παράδεισο! Κλείνουμε τον δρόμο των Τούρκων! Δίνουμε ασύλληπτη βοήθεια και δικαιώματα στον "μαρμαρωμένο λαό και βασιλιάς μας", που δεν παραδόθηκε, ούτε παράδωσε τίποτε και ποτέ, να εγερθεί και να δράσει!ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ "ΘΕΡΜΟ" ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


  Όλως "τυχαίως", έξι μέρες μετά τις δηλώσεις Μόρφου, ο ίδιος ο Ερντογάν προανήγγειλε δημόσια τον μεγάλο και τελευταίο πόλεμο της Τουρκίας,  μιλώντας το Σάββατο 24-2-2018 σε συνέδριο του κόμματός του στην πόλη Καχραμάνμαρα! "Μεγάλο" γιατί θα υπάρξει γενική Επιστράτευση με μπροστάρη τον ίδιο και "τελευταίο" επειδή η Τουρκία θα διαλυθεί τελείως και το όνομά της δεν θα ξανακουσθεί ποτέ στα έθνη, όπως γνωρίζουμε από Αγίους και Γέροντες...

 ΕΡΝΤΟΓΑΝ: "Ας είναι όλοι σε ετοιμότητα για επιστράτευση, αν και δεν υπάρχει τώρα άμεση ανάγκη. Είμαστε στις παραμονές μιας νέας αντίστασηςΘα έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι. Μετά τις συσκέψεις που κάναμε με τη στρατιωτική ηγεσία και αν κληθεί ο λαός μας με φύλλα πορείας, ο λαός θα σπεύσει, με πρώτο εμένα"!ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ


 Το ερώτημα είναι πώς θα πέσει ο Ερντογάν; Με εκλογές, με δολοφονική επίθεση ή με στρατιωτικό πραξικόπημα; Και εάν μεν με πραξικόπημα, ποιος θα το κάνει; Οι Κεμαλικοί που είναι περιορισμένοι, ή οι ίδιοι οι δικοί του, με αφορμή την ...Επιστράτευση;

 Ο ίδιος πάντως ο Μόρφου, μιλάει για "μήνες που πρέπει τώρα να αξιοποιήσουμε με προσευχή και μετάνοια μέχρι το Πάσχα", αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν είναι μακριά και η ανατροπή Ερντογάν και "τα μεγάλα και σοβαρά"...

  Ο ίδιος Ερντογάν πάλι, προσδιορίζει την Επιστράτευση, για το καλοκαίρι του 2018, μιλώντας για "θερμό καλοκαίρι"... Και ίσως τότε ή έως τότε, να ανατραπεί από κρυφούς φιλονατοϊκούς - κοσμικούς, το πιθανότερο, Τούρκους Αξιωματικούς, όπως έγινε στην Αίγυπτο, με την πραξικοπηματική ανατροπή το 2013 του Ισλαμιστή Μοχάμεντ Μόρσι, από τον δυτικόφιλο - κοσμικό Στρατηγό και φιλέλληνα μέχρι στιγμής Αλ Σίσι....

  Γιατί είναι ποτέ δυνατόν οι ΗΠΑ να παραδώσουν σε Τούρκους Ισλαμιστές τα F-35; Που πρέπει να αρχίσουν κατά το  προγραμματισμό να παραδίδονται το β΄εξάμηνο του 2018;

 Έτσι λογικά, τα F-35 αν παραδοθούν, θα παραδοθούν όταν πέσει ο Ερντογάν, ώστε να μην χρησιμοποιηθούν ούτε εναντίον των Κούρδων, ούτε κυρίως εναντίον του φιλικού μας, προς τo παρόν, Ισραήλ!

   Δείτε το βίντεο με το προφητικό κήρυγμα του Μητροπολίτη Μόρφου:
    ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου