"ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ" ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ ΜΑΡΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"!


 Διψούν για την δίωξη του ηρωικού και άγιου Μητροπολίτη Χίου Μάρκου, αυτού του παλικαριού της ακριτικής Ρωμιοσύνης, του "Παπαφλέσσα" του Αιγαίου, που τόλμησε να τα βάλει και με τους Τούρκους ακόμη, υπερασπιζόμενος πρόσφατα την ελληνικότητα της Νησίδας Παναγία Οινουσσών (δείτε εδώ)!

 Ο Μητροπολίτης "ενοχλεί" το κατεστημένο, ιδίως τους "συριζόμυαλους", ταρακουνώντας τον κόσμο με τα βροντερά κηρύγματά του, όπως πρόσφατα στο Πυργί, που κατήγγειλε τους πολιτικούς μας, λέγοντας, σύμφωνα με το politischios, πως "οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα"! Ενώ παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να φωνάξει δυνατά την αντίθεση του στη στάση των βουλευτών να επιτρέψουν τη δημιουργία ισλαμικού τεμένους στην Ελλάδα!

 Ακόμη ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, που δεν λέει τίποτα περισσότερο από όσα έλεγε ο μακαριστός Χριστόδουλος ή ο γενναίος Άνθιμος και ο Σεραφείμ, τόλμησε να μιλήσει για τα κύματα της Ανατολής που μας έρχονται από την Τουρκία, κάνοντας το μέγα "έγκλημα" να αποκαλέσει "λαθρομετανάστες" τους λεγόμενους "πρόσφυγες", παρότι στους "1.950 που έφτασαν τελευταία στην Χίο, μόνο οι 500 ήταν Σύριοι"!

 "Δεν υπάρχουν πρόσφυγες είναι όλοι λαθρομετανάστες" είπε χαρακτηριστικά - σύμφωνα με το politischios -  για να συνεχίσει ενάντια στον πολιτικό "γάμο", που για την Εκκλησία και τον Χριστιανισμό δεν είναι γάμος...

  Από την άλλη, πρέπει να διευκρινιστεί ότι Πρόσφυγας νοείται αυτός που καταφεύγει στο άμεσα συνορεύον γειτονικό του ασφαλές κράτος για να διαφύγει και να σωθεί! Αν καταφεύγει σε τρίτο και μάλιστα μη συνορεύον κράτος, τότε είναι μάλλον Μετανάστης... Αν αυτός ο Μετανάστης εισέρχεται τώρα νομίμως ή παρανόμως στην τρίτη χώρα, ας το απαντήσει ο καθένας αν είναι νόμιμος ή παράνομος - λαθραίος (το οποίο το έχουν κάνει πια "παράτυπος", λες και δεν υπάρχουν Νόμοι, αλλά Τύποι)...

   Άλλη βέβαια είναι η ανθρωπιστική πλευρά του ζητήματος, στην οποία πρώτη η Εκκλησία μας έχει προστρέξει και μάλιστα ο ίδιος ο ευαίσθητος Μητροπολίτης Χίου ανοίγοντας Ναούς, ιδρύματα και συσσίτια χωρίς διακρίσειςσε ένα νησί  που έχει ήδη 3.000 πρόσφυγομετανάστες, πολλοί εκ των οποίων δεν είναι καν όπως είδαμε από τη Συρία...

  Και άλλη είναι η εθνική πλευρά του προβλήματος, διότι εκτός από τα ανθρώπινα δικαιώματα των άλλων, υπάρχουν και τα εθνικά και κρατικά δίκαια και συμφέροντα της Ελλάδας, όπως και η ηθική και θρησκευτική παράδοση και Ιστορία του λαού μας, που πέρασε Γενοκτονίες και Ολοκαυτώματα από τους Τούρκους Ισλαμιστές!  Και είναι τώρα ακριβώς Ισλάμ και Τουρκία που μας στέλνουν κύματα κυρίως νεαρών ανδρών, όταν χάρη στην πολιτική εχθρότητα προς την Εκκλησία, την Οικογένεια, την Παράδοση, την Παιδεία και τους Πολυτέκνους, υπάρχει ήδη τεράστιο Δημογραφικό Πρόβλημα, χίλιες φορές πιο καταστροφικό από το Μνημόνιο, το οποίο είναι μόνο η ορατή κορυφή του εκρηκτικού παγόβουνου... (θυμηθείτε εδώ τη Σφαγή της Χίου, που πρέπει να βγει από τα Σχολεία, μαζί με Ιερείς, Ιεράρχες, Βυζάντιο, Ορθοδοξία, ΄21, Μακεδονικό Αγώνα, ΄12 -΄13 και το ΟΧΙ του ΄40)
  


Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...


Εναντίον του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών λοιπόν, προς την Εισαγγελέα ρατσισμού στην Αθήνα και προς την Εισαγγελία Χίου, έχει στραφεί ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Κωστής Παπαϊωάννου... 
  Ποιος όμως είναι; Σίγουρα κάποιος πολύ σπουδαίος για τον επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ στη θέση αυτή...



ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

  Γινόμενος βέβαια ένας από τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ίσως ξέχασε ότι το 2012, όντας αντιπολίτευση, έκανε και ο ίδιος λόγος για Μετανάστες, ξεχωρίζοντάς τους από τους Πρόσφυγες και αυτούς πάλι από τους Αιτούντες Άσυλο, ενώ ονόμαζε το πρόβλημα "Μεταναστευτικό":

   Κ.Π. "10 +1 Αλήθειες για το Μεταναστευτικό", ΝΕΑ 5/4/2012:
  "Δεν ξέρουμε για πόσους και ποιους μιλάμε: μετανάστες με και χωρίς χαρτιά, πρόσφυγες ή αιτούντες άσυλο, θύματα trafficking. Το κράτος ποτέ δεν τους κατέγραψε ώστε να είναι γνωστό ποιοι δικαιούνται τι. Ο κυρίαρχος πολιτικός και δημοσιογραφικός λόγος τούς βαφτίζει συλλήβδην «λαθρομετανάστες» και ξεμπερδεύει"... (δείτε εδώ)

   Άρα λοιπόν κατά τον ίδιο δεν είναι όλοι "Πρόσφυγες"...



ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΜΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ...

   Σε άλλο άρθρο του, με αφορμή την γνωστή βλάσφημη σελίδα που είχε ανεβεί στο facebook προσβάλλοντας την αγία μορφή του Γέροντα Παΐσιου, ο Κ. Παπαϊωάννου, διαμαρτύρεται εντονότατα για την ποινικοποίηση αυτής της βλασφημίας που οδήγησε και στο κατέβασμα της σελίδας, κάνοντας λόγο για ...ελευθερία έκφρασης!
   Αυτή όμως την "ελευθερία έκφρασης" δεν την αναγνωρίζει ο ίδιος με ύφος "χιλίων εισαγγελέων" στον αγωνιστή Μητροπολίτη Χίου, που καθημερινά θρέφει στην πράξη τόσες ξένες ψυχές... Μα φυσικά... Πρωταρχικό μέλημα των οπαδών των "μη διακρίσεων", είναι οι χονδροειδείς διακρίσεις... (δείτε εδώ)



ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ...

 Σε παλαιό άρθρο του πάλι στα ΝΕΑ, τα έβαζε με τον τότε Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, εκθειάζοντας τα δικαιώματα του "πολιτισμού" της  ...Σαουδικής Αραβίας, του σκληρότερου και καταπιεστικότερου δηλαδή καθεστώτος του κόσμου, που έχει χιλιάδες Σιίτες σε μαρτυρικές φυλακές, ενώ ως γνωστόν χρηματοδότησε τον απάνθρωπο ISIS που αποκεφαλίζει, σταυρώνει και βιάζει ανελέητα...

 Τι είχε πει όμως ο Χριστόδουλος το 2005 που εξόργισε τον Παπαϊωάννου; Μα ότι το 98% στην Ελλάδα είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και πως αυτό "δεν το ανέχονται οι δυνάμεις του σκότους και θέλουν να το αποκεφαλίσουν, να ισοπεδώσουν τα πάντα δια της παγκοσμιοποίησης, αυτής της νέας θεότητας που έχει εμφανιστεί μαζί με την άλλη θεότητα που λέγεται ανθρώπινα δικαιώματα και χάριν αυτής της θεότητας θα πρέπει να περιστείλουμε τα δικά μας δικαιώματα" (δείτε εδώ)! Πραγματικά πολύ σπουδαία και ευφυής τοποθέτηση, που πρέπει να την επαναλάβει γραπτώς η Ιερά Σύνοδος και όλοι οι Μητροπολίτες από άμβωνος, για να τους δώσουν να καταλάβουν, ότι εδώ είναι και θα παραμείνει Ελλάδα!



ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ "ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ"...

Με άλλο άρθρο του στα ΝΕΑ (11-4-2005), ο Κωστής Παπαϊώαννου, μέλος τότε της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και τέως πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, υπερασπιζόταν την  ύπαρξη δήθεν "Μακεδονικής" γλώσσας και δήθεν "Μακεδονικής" μειονότητας στην Ελλάδα, έχοντας την αξίωση να προβάλει αυτή την προπαγάνδα η ΕΡΤ...
   
 Ελπίζουμε ο σημερινός Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, γνώστης της αρχαίας ελληνικής και συγγραφέας σχολικών βιβλίων (!) να έχει καταφέρει ύστερα από 11 χρόνια να μάθει ποιοι ήταν τελικά οι Μακεδόνες και ποια ήταν η γλώσσα τους, στην οποία και γράφεται το παρόν άρθρο... (δείτε εδώ)

 Κλείνοντας, οφείλουμε να σημειώσουμε πως με τον ευαίσθητο Γραμματέα - που τον πειράζει η λέξη "λαθρομετανάστες" αλλά όχι και οι προσβλητικές λέξεις "Παστίτσιος", "Μακεδονική γλώσσα" και τα παρόμοια - συμφωνούμε και σε ένα πράγμα, στο ότι αποτελεί ντροπή για την Ελλάδα η ύπαρξη φιλοχιτλερικού/φιλοναζιστικού κόμματος, το οποίο από τους πρώτους καταγγείλαμε και ξεσκεπάσαμε στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ!

  Αλλά άλλο τόσο αποτελεί ντροπή και η ύπαρξη τυφλού ανθελληνικού και αντιορθόδοξου μένους, πρώτον προς μια Εκκλησία που μας διέσωσε στην λαίλαπα της Ισλαμικής Τουρκοκρατίας και γι΄ αυτό έχει και θα έχει πάντα εθναρχικό λόγο και αναφαίρετο δικαίωμα παρέμβασης και κριτικής και δεύτερον προς εκατομμύρια ηρωικούς προγόνους, που έχυσαν το αίμα τους για να υπάρχουν Ελληνικά Σχολεία, Εθνικές Εορτές, Παιδεία και Μνήμη,  Παρελάσεις εθνικής υπερηφάνειας, Εθνικά Δίκαια και εθνικές, κόκκινες γραμμές! 

 Σίγουρα πάντως διαφορετικής απόχρωσης από εκείνης του στενόμυαλου ΣΥΡΙΖΑ, που αντί να αγκαλιάσει τον Ελληνισμό και να μεγαλουργήσει και γιατί όχι να δοξαστεί με αυτόν, απεναντίας τον πολεμά και τον μειώνει ανόητα...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
   

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου