ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ!


  Υποστέλλουν την ελληνική σημαία από την πόλη που γεννήθηκε και βαπτίστηκε ο μεγάλος εθνικός Ήρωας και Αρχηγός του Ένοπλου Μακεδονικού Αγώνα Παύλος Μελάς (γεν. 29 Μαρτίου 1870)!

  Την πόλη των μεγάλων αρχαίων και πρωτοπόρων Ελλήνων θαλασσοπόρων Πυθέα (έπλευσε μέχρι Αγγλία και Ισλανδία) και Ευθυμένη (ταξίδεψε στα παράλια της Αφρικής που βρέχει ο Ατλαντικός Ωκεανός μέχρι τη Νιγηρία)!

   Την πανάρχαια ελληνική πόλη του ίδρυσαν Φωκαείς περί το 600 π.Χ. στα μεσογειακά παράλια της σημερινής Γαλλίας, δίπλα στις εκβολές του Ροδανού ποταμού!

   Υποστέλλουν την ελληνική σημαία από την πόλη-σύμβολο του Ελληνισμού και της Ελληνικής Ναυτοσύνης, ηλικίας 2.600 ετών!

  Η ελεεινή Συγκυβέρνηση, που έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες στους "Πρόσφυγες", κλείνει ταυτόχρονα εκτός από Σχολεία και Προξενεία στην Ομογένεια και μάλιστα σε ιστορικές πόλεις, όπως η πανάρχαια δικής μας Μασσαλία!

    Βλέπετε δεν είχε περάσει ο Τσε Γκεβάρα από εκεί...

Γαλλική μακέτα της αρχαίας ελληνικής αποικίας της Μασσαλίας

   Μας γράφει το ευαίσθητο, Ομογενειακό diaspora-grecque.com από τη Γαλλία:

  "Πληροφορηθήκαμε με έκπληξη ότι η Ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε αιφνιδιαστικά και για λόγους οικονομίας να κλείσει το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μασσαλία, στις 7 Νοεμβρίου 2016. 

   Η απόφαση αυτή μας γεμίζει θλίψη, οργή και αγανάκτηση αφού το Προξενείο μας που βρίσκεται στη Μασσαλία εδώ και δύο αιώνες, είναι το μοναδικό έμμισθο Ελληνικό Γενικό Προξενείο στη Γαλλία. Παρά τα πενιχρά μέσα και το λίγο προσωπικό που διαθέτει,εκπροσωπεί την Ελλάδα και τα συμφέροντά της εδώ επάξια και εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο, τον Ελληνισμό στη μισή Γαλλία, δηλαδή έναν αριθμό περίπου 30.000 ομογενών. 

  Οφείλουμε να αντιδράσουμε όλοι σ' αυτήν την παράλογη, αντιλαϊκή και αντεθνική απόφαση που μας πλήττει όλους"

    ΑΠΟΙΚΙΕΣ...
   Την ώρα που μας κάνουν αποικία του σκοτεινού Ισλάμ, προσπαθούν να σβήσουν ταυτόχρονα τις δικές μας ηλιόλουστες, μαρμαρόχτιστες αποικίες, που άναψαν τα φώτα του κόσμου και του πολιτισμού. 
   Τα βήματά μας πρέπει να χαθούν. 
   Το όνομά μας να σβήσει.
   Η σημαία του σταυρού να υποσταλεί.
   Η Ελλάς να σιγήσει.

   Ας σταματήσουμε επιτέλους όλοι μαζί τον κατήφορο της Πατρίδας
   Η Ομογένεια είναι μέσα στην καρδιά μας! 
   Και η καρδιά μας και το λέει και θα το κάνει!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.gr

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου