ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ "ΜΟΣΚΒΑ" ΜΕ ΦΟΥΛ S-300 ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΔΕΨΕΙ ΦΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!



 Με εντολή Πούτιν αποπλέει για τη Συρία το Ρωσικό Καταδρομικό "Moskva", ένας αληθινός αστακός για σκληρό πόλεμο σε θάλασσα και αέρα, έμφορτο συστοιχίες αντιεροπορικών - αντιπυραυλικών S-300 F, που θα δημιουργήσει ένα πραγματικά αδιαπέραστο τείχος προστασίας στην Τουρκο-Συριακή Μεθόριο και τα βόρεια χωρικά ύδατα της Συρίας κοντά στη Λατάκεια!


Οι 64 πύραυλοι S-300 Fort που διαθέτει το Ρωσικό Καταδρομικό, με τα πανίσχυρα ραντάρ τους, θα μπορούν να ανιχνεύουν με ακρίβεια χειρούργου το πέταγμα και του παραμικρού αεροσκάφους τη στιγμή ακόμη της απογείωσής του σε απόσταση 300 χλμ., να το αναγνωρίζουν και να το καταρρίπτουν εάν πλησιάσει, με μέγιστη ακτίνα βολής 90 χλμ., ύψος βολής 25 χλμ και ταχύτητες 4 mach! 


Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε πριν λίγο ο Εκπρόσωπος του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου Πτέραρχος Sergei Rudskoi, υπογραμμίζοντας ότι πλέον:


1ον: Όλες οι δράσεις βομβαρδισμού των ρωσικών αεροσκαφών θα πραγματοποιείται πλέον μόνο υπό την κάλυψη ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών (το Su-24 που καταρρίφθηκε από τουρκικό F-16, πετούσε χωρίς κάλυψη ρωσικών μαχητικών, που θα μπορούσαν να καταρρίψουν στο άψε-σβήσε το τουρκικό)

2ον. Θα ληφθούν μέτρα για την ενίσχυση της άμυνας, ενώ το καταδρομικό Moskva, εξοπλισμένα με σύστημα αεράμυνας S-300 Fort, θα αναλάβει τη θέση στην παραλιακή περιοχή της Λατάκειας προειδοποιώντας ξεκάθαρα ότι τυχόν στόχοι, που αντιπροσωπεύουν έναν δυνητικό κίνδυνο για τη Ρωσία, θα καταστραφούν! Υπονοώντας σαφώς ότι το κατεβάζουν για κλάδεμα των Τουρκικών Αεροσκαφών!

3ον: Επαφές με την Τουρκία για τις στρατιωτικές γραμμές θα διακοπούν"...


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

(ΣΗΜ. οι 2 παραπάνω φωτογραφίες είναι από επιθεώρηση του Moskva από τον Ρώσο και Αιγύπτιο  Προέδρο το 2014)
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου