ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΤΟ "ΚΟΛΑΣΗ" ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ "ΔΙΑΒΟΛΟ"! Κίνδυνος για παιδιά, εγγύους και θηλάζουσες!



 Με απόφαση του ΕΦΕΤ ανακαλείται το ενεργειακό ποτό "HELL" (Κόλαση) των 250 ml "στο οποίο η πρόσθετη ετικέτα που έχει επικολληθεί στα ελληνικά, δεν έφερε την υποχρεωτική προειδοποιητική ένδειξη «Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Δεν συνιστάται για παιδιά ή εγκύους ή θηλάζουσες»"!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΓΥΟΥΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ
"Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση του εν λόγω τροφίμου από την αγορά για την αποκατάσταση της επισήμανσης και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Στις ανωτέρω αναφερόμενες κατηγορίες καταναλωτών, ήτοι παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες που έχουν προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι, συστήνεται να μην το καταναλώσουν" σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων!


ΠΡΟΣΟΧΗ: "ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
  Αλλά δεν είναι μόνο τα παραπάνω... Διότι, ιδίως για εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, υπάρχει άλλο ζήτημα, αφού το εν λόγω ενεργειακό ποτό ταυτίζεται με την "Κόλαση" (ονομασία HELL) και με τον ίδιο τον "Διάβολο", που έχει σαν σήμα του!


  Η Κόλαση είναι ο τόπος αιώνιας καταδίκης του Διαβόλου και των Δαιμόνων, των εχθρών του Χριστού και της ανθρωπότητας!

  Και όπως είπε ο Χριστός "κανείς δεν μπορεί να δουλεύει σε δύο κυρίους. Διότι ή τον ένα θα μισήσει και τον άλλο θα αγαπήσει, ή τον ένα θα ανεχθεί και τον άλλο θα καταφρονήσει. Δεν μπορείτε να δουλεύετε στον Θεό και στον μαμωνά" (Ευαγ. κατά Ματθαίον Στ-24)

  Τελευταία το ποτό της "Κόλασης" και του "Διαβόλου" έχει μπει σε στέκια νεολαίας και ανήλικων παιδιών, φθηνά καφέ, σε ειδικά ψυγεία "HELL"που μπροστά στο κέρδος της τσέπης αδιαφορούν για τη ζημιά της ψυχής...

 Όποιος προβάλει, διαφημίζει και δίνει ή παίρνει ή σφραγίζεται ή πίνει "Κόλαση" και "Διάβολο" αντιλαμβάνεται ο καθένας τι πνευματικό κατήφορο μπορεί να πάρει...

 ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

7 comments:

  1. Συμφωνώ απόλυτος και ελπίζω να καταργηθεί αυτό το καρκινογόνο και διαβολικό ποτό!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω αλλα το HELL δεν εχει να κανει με τη θρησκεια και κακως που το συγκρινετε.Η ονομασια του βγηκε για να συγκριθει με την ενεργεια που δινει. Αυτη ηταν η ιδεα για το ονομα HELL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ανακαλύψατε την Ατλαντίδα..
    Όλα τα ενεργειακά ποτά απαγορεύονται στις έγκυος κ τα παιδιά. Και οι έγκυες πρέπει να είναι συνειδητές για τη ζωή που κουβαλάνε μέσα τους κ τη δική τους υγεία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που πουλιέται παντού ηληθια ζώα από που θα ψωνίζετε κάφε κ ψιλικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΓΩ ΠΙΝΩ 7 HELL TΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ HELLL😈😈😈

    ΑπάντησηΔιαγραφή