ΜΕ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ DRONES-ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Φωτογραφίες - ντοκουμέντα


Με αποβατικές ασκήσεις υποδέχονται τον Έλληνα Πρωθυπουργό στην Τουρκία, την ώρα που είναι σε εξέλιξη προκλητικές ασκήσεις επίδειξης ισχύος, όπως ο "Θαλασσόλυκος", με πάνω από 100 πολεμικά πλοία, δεκάδες πολεμικά αεροσκάφη, 15.000 στρατιώτες, θαλάσσια drones-καμικάζι, αλλά και υπεσύχρονα αμφίβια άρματα μάχης, για να κάνουν την απόβαση στα νησιά μας "παιχνίδι"!


ΑΜΦΙΒΙΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ

Κανονική Άσκηση Τεθωρακισμένης Απόβασης, με στόχο φυσικά την "Γαλάζια Πατρίδα" μας

Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες ασκήσεων του Τουρκικού Υπουργείου Άμυνας της 12ης Μαΐου 2024, με τα αμφίβια άρματα Zaha, να βγαίνουν από τουρκικά αποβατικά πλοία, για να εκτελέσουν γρήγορα και με ασφάλεια την τουρκική εισβολή δια θαλάσσης!

Αμφίβια άρματα Zaha

Τα τουρκικής κατασκευσής αμφίβια αυτά άρματα μπορούν να πλεύσουν με 7 κόμβους στην θάλασσα, να τρέξουν με 70 χιλιόμετρα στην στεριά και να σκαρφαλώσουν σε κλίσεις εδάφους 60%, μεταφέροντας πάντα Τούρκους Πεζοναύτες, "για το καλό μας"....


DRONES ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Μη επανδρωμένα Albatros - καμικάζι γύρω από βραχονησίδα


Οι προκλητικές ασκήσεις του "Θαλασσόλυκου 2024" περιλάμβαναν όμως και σμήνη μη επανδρωμένων τουρκικών USVS Albatros-S - καμικάζι, που επιχειρούσαν για πρώτη φορά σε άσκηση (11-5-2024) και μάλιστα δίπλα σε βραχονησίδα, για την εξοικείωση των χειριστών με επιχειρήσεις τύπου "Ιμίων"...

Albatros-S

Τα θαλάσσια αυτά τουρκικής κατασκευσής drones Albatros-S 7,2 μέτρων, αποτελούν όπλο από μόνα τους, καθώς ρίχνονται ταυτόχρονα και από πολλές διευθύνσεις κατά ανυποψίαστων ή ανυπεράσπιστων στόχων, ανατινάζοντάς τους!

Marlin Sida

Επιχείρησε όμως για πρώτη φορά και το θαλάσσιο μη επανδρωμένο σκάφος μάχης Marlin Sida, μήκους; 15 μέτρων, εμβέλειας 1.900 χλμ. και ταχύτητας 35 κόμβων, που μπορεί να φέρει τηλεχειριζόμενο σύστημα πυρός RCWS, πυραύλους και τορπίλη!


Η Τουρκία, χωρίς τα δισεκατομμύρια των ΕΣΠΑ και ΒΕΣΠΑ, έχει προχωρήσει θεαματικά, χλευάζοντας και απειλώντας ένα πανάρχαιο λαό της θάλασσας, που είχε την ατυχία να πέσει στα νύχια της Ε.Ε. και των Μνημονίων, χάνοντας το νόμισμα, την μνήμη, την τιμή και την λαλιά του... Χάνοντας την πίστη στην ιστορία, τα χέρια, την δύναμη, το μυαλό και την ψυχή του, που πρέπει γρήγορα να ξαναβρεί, στέλνοντας κάθε Ερντογάν στον πάγκο του... (δείτε εδώ)

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου