ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Βίντεο

Γιάννης Βαληνάκης - Ναυτική βάση της Γαλλίας σε Λέρο


του Κωστή Αλεξίου

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Γιάννη Βαληνάκη, πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών και στενού φίλου και συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, που έγινε κατά την παρουσίαση βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη στο Πολεμικό Μουσείο, με τίτλο "Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή" (Αθήνα, 1-7-2024).Συγκεκριμένα, ο Δωδεκανήσιος πρώην ΥΦΥΠΕΞ, αποκάλυψε, ότι στον πολυδιάστατο εθνικό - αμυντικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, υπήρχε σχέδιο παραχώρησης Ναυτικής Βάσης στην Γαλλία και μάλιστα στο ασφαλέστερο φυσικό λιμάνι του Αιγαίου, στην Λέρο, που βρίσκεται μια ανάσα από τα Ίμια, τα οποία διεκδικούσε και διεκδικεί ως τώρα επιθετικά η Τουρκία!


Πρόκειται για ευφυέστατο ελληνικό σχέδιο, που και αυτό φαίνεται είχε περιέλθει σε γνώση των Αμερικανών του Μπους, μέσω των υποκλοπών που διεξάγονταν με επίκεντρο την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα, διαμέσου της Vodafone και κατά της χώρας μας (δείτε εδώ για την δολοφονία Τσαλικίδη)!

Οι άριστες σχέσεις Καραμανλή - Σαρκοζί, είχαν θωρακίσει τότε την Ελλάδα και πολιτικά (υποστήριξη των ελληνικών δικαίων και του βέτο μας στο Σκοπιανό), αλλά θα την θωράκιζαν και αμυντικά, με την τεράστιας σημασίας παραχώρηση στην Γαλλία Ναυτικής Βάσης στην Λέρο! Σε κομβικό σημείο των Δωδεκανήσων, απ΄ όπου θα μπορούσε να ελέγχεται, να πιέζεται και να μπλοκάρεται ο τουρκικός στόλος! Αλλά και να μπορεί να στηριχθεί άμεσα μια ατσάλινη αποτρεπτική δύναμη Ελλάδας - Γαλλίας, προς υπεράσπιση των διεκδικούμενων Ιμίων, Καλολίμνου, Φαρμακονησίου και Αγαθονησίου, ανά πάσα στιγμή! 

Η γαλλική δύναμη κρούσης στην Λέρο, με προηγμένα αεροναυτικά συστήματα, θα έπαιζε καταλυτικό ρόλο, στην μετέπειτα επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια και την άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ, που σχεδίαζε για την συνέχεια ο Κώστας Καραμανλής, με την υποστήριξη και της Ρωσίας και της Κίνας!

Κώστας και Νατάσα Καραμανλή στο Πολεμικό Μουσείο

Και βέβαια, η μεγάλη και δυνατή Ελλάδα που έχτιζε ο Καραμανλής, ήταν απειλή για τα αμερικανικά συμφέροντα, που λογαριάζουν τις μικρές χώρες σαν "αφρικανούς δούλους" και επιχείρησαν όχι μόνο να τον εξοντώσουν πολιτικά (καταστροφικές πυρκαγιές, λεηλασία Αθηνών), ηθικά (Βατοπέδι), οικονομικά (ξαφνικό μέγα Έλλειμμα), αλλά και προσωπικά, με την επιχείσηση παρακολούθησης και σχεδιασμού της δολοφονίας του...

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη Βαληνάκη:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου