"ΟΧΙ" ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΑΝ... Η απόφαση - σεισμός που ισχύει ως τώρα


Την στιγμή που "βράζει" το θέμα των ταυτοτήτων, μετά και την ανάδειξη των προφητικών αυθεντικών λόγων και κειμένων του Αγίου Παΐσίου από το Νοιάζομαι (εδώ) και τα αδιάσειστα ντοκουμέντα του Μακεδονικού Κόμματος για την αποδεδειγμένη ύπαρξη RFID τσιπ, αλλά και για την μη υποχρεωτική χρήση της ταυτότητας από την Ε.Ε. και του τσιπ από τον ICAO (δείτε εδώ), αποκαλύπτεται ότι και η Εκκλησία της Ελλάδας είχε λάβει αποφάσεις, τις οποίες και παραθέτουμε πιο κάτω, με τις οποίες καλούσε τον κόσμο να μην πάρει τις νέες ταυτότητες, εάν αυτές είχαν ή έχουν (με οποιοδήποτε τρόπο, ορατό ή αόρατο, έντυπο ή ψηφιακό) τον αριθμό του Αντιχρίστου, το 666, για τον οποίο μας προειδοποιεί ρητά και αυστηρά ο ίδιος ο Χριστός, μέσω του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και της ευλογημένης Πάτμου, στην "Αποκάλυψη"!


Παρόμοια και το Άγιον Όρος, δια της επίσημης Ιεράς Κοινότητός του, υπήρξε ξεκάθαρο και απολύτως αρνητικό στην έκδοση ηλεκτρονικής "κάρτας του πολίτη", όπως λέγεται η ηλεκτρονική ταυτότητα όταν παίζει και ρόλο συναλλαγών με το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, τους οικονομικούς και υγειονομικούς φορείς, τα ταξίδια και άλλα παρόμοια. Άλλωστε γι΄ αυτό προορίζεται η ηλεκτρονική ταυτότητα, ώστε με έναν ενιαίο αριθμό και μία κάρτα να κάνεις τα πάντα, για να ελέγχεσαι στα πάντα και για πάντα, χωρίς αλλιώς να μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις, καθώς, όπως προφήτευσε και ο Άγιος Παΐσιος, θα περιορίσουν το χρήμα, για να υποχρεώσουν τον κόσμο στην χρήση κάρτας, ελέγχοντας όλα και όλους...




1. ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2626/7-4-1997
(ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ, αρ. 21)

"...Ἔτσι, λοιπόν, μὲ λύπη παρατηροῦμε ὅτι ἡ πρόοδος τοῦ πολιτισμοῦ στὸν τομέα τῶν ἠλεκτρονικῶν ἐφαρμογῶν συνδέθηκε, ὡς μὴ ὤφειλε, μὲ τὸν ἀριθμὸ 666, ποὺ χρησιμοποιεῖται ὡς κύριος κωδικὸς ἀριθμὸς στὴ σχετικὴ τεχνολογία. Ὁ ἀριθμὸς αὐτὸς ἀναφέρεται σαφῶς στὸ Ἱερὸ Βιβλίο τῆς Ἀποκαλύψεως ὅτι εἶναι ὁ ἀριθμὸς τοῦ Ἀντιχρίστου. Γιὰ τὴ σημασία τοῦ ἀριθμοῦ αὐτοῦ ἔχουν γραφεῖ καὶ ἀκουσθεῖ πολλὲς ἀπόψεις...

...3. Γιὰ κανένα λόγο νὰ μὴν ἐφαρμοσθεῖ ὡς κωδικὸς ἀριθμὸς τὸ 666 στὸ νέο σύστημα ταυτοτήτων τῆς Χώρας μας καὶ τὸ θρήσκευμα νὰ συμπεριλαμβάνεται ὑποχρεωτικὰ στὰ ἀναγραφόμενα στοιχεῖα τῶν νέων τύπου ταυτοτήτων"!


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2641/9-2-1998

"...2. Εάν επομένως και εφ΄όσον οι νέες ταυτότητες μέλλουν να χρησιμοποιήσουν σαν κωδικό αναγνώσεως τους από ηλεκτρονικά μηχανήματα τον δυσώνυμο και απαράδεκτο αριθμό 666, τότε η Ιερά Σύνοδος θεωρούσα ότι παραβιάζεται η θρησκευτική συνείδηση των ορθοδόξων πιστών, συνιστά στους πιστούς να μη δεχθούν τις νέες ταυτότητεςΣτην περίπτωση αυτή οφείλει η Κυβέρνηση να θεωρήση τους πιστούς αυτούς ως προβάλλοντας λόγους συνειδήσεως και να ρυθμίση με άλλο τρόπο την έναντι της Πολιτείας τακτοποίησή τους"!

Τότε βέβαια υπήρχε μόνο τεχνολογία του barcode και όχι ακόμη η ηλεκτρονική ταυτότητα με τσιπ, που προορίζεται για "κάρτα του πολίτη", για την οποία αποφάνθηκε το Άγιον Όρος δεκατρία χρόνια μετά, όταν είχε προκύψει η σχετική τεχνολογική δυνατότητα, απορρίπτοντας και την έκδοσή της και την υποχρεωτική χρήση της, όπως θα δούμε πιο κάτω.

Η Εκκλησία μας γνώριζε και γνωρίζει όμως, ότι η παγκόσμια σκοτεινή δικτατορία που ετοιμάζεται, με μία κάρτα - ταυτότητα, ένα νόμισμα και έναν παγκόσμιο "Κυβερνήτη", θα χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό σύστημα ταυτοποίησης που πάει να καθιερωθεί, ώστε να "μαρκάρει", να "σφραγίσει" δηλαδή κατά την Αποκάλυψη, τους δικούς της, για να τους αναγνωρίζει "ανέπαφα", δηλαδή να τους ταυτοποιεί και αντιθέτως να διώξει "εξ επαφής" σκληρά και οδυνηρά τους αντιφρονούντες πιστούς Ορθοδόξους Χριστιανούς, που βεβαίως θα κερδίσουν την πιο φωτεινή και μακάρια αιωνιότητα, για την άρνησή τους και μόνο να "σφραγιστούν", μέσα σε συνθήκες μεγάλης επισιτιστικής και "κλιματικής" κρίσης, με το 666, στο χέρι ή το μέτωπο, επειδή ακριβώς θα είναι τότε η σφραγίδα του μιερού και βδελυρού Αντιχρίστου. Την οποία και θα επιτάσσει να λάβουν οι άνθρωποι, για να τους δώσει η παγκόσμια εξουσία του "τρόφιμα" και "ασφάλεια"... Η κατανάλωση όμως εκείνων των μεμιασμένων "τροφίμων" θα προκαλεί οδυνηρό θάνατο, ενώ η "ασφάλεια" θα μετατραπεί σε εφιάλτη επί της γης και σε αιώνια και ανείπωτη φρίκη...

Και όπως εξήγησε ο Άγιος Παϊσιος, αυτό που θέλουν να κάνουν τώρα με την ηλεκτρονική ταυτότητα - κάρτα του πολίτη, είναι "η εισαγωγή του σφραγίσματος"... Δηλαδή ο προπομπός του  παγκοσμίου ελέγχου της ανθρωπότητας από τις σκοτεινές δυνάμεις... Ένα παγκόσμιο ηλεκτρονικό στρατόπεδο "συγκεντρώσεως", ένα ηλεκτρονικό "Νταχάου", για το οποίο, στο πλάι των Χριστιανών, θα έπρεπε ήδη να αντιδράσουν όλοι οι πραγματικά αριστεροί και ευαίσθητοι στα ανθρώπινα δικαιώματα πολίτες...



2. ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ »ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»
Καρυαί τη 22.4/5.5.2011

"...Η «Κάρτα του Πολίτη» ταυτοποιεί την προσωπικότητα του πολίτη και τον μετατρέπει σε ένα αριθμό του συστήματος της ηλεκτρο­νικής διακυβερνήσεως. Όλοι οι πολίτες εντάσσονται πλέον σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα, το οποίο ελέγχει και επεξερ­γάζεται τα στοιχεία της προσωπικής τους ζωής (οικονομική δραστηριότης, θέματα υγείας, εργασίας, κοινωνικής συμπεριφοράς κ.λπ.), καταργώντας ουσιαστικά τις προσωπικές τους ελευθερίες.

Επειδή το σύστημα αυτό έχει την δυνατότητα να μετεξελίσσεται εύκολα θεωρούμε ότι είναι ορατός ο κίνδυνος για τους Χριστιανούς να παραβιάζεται η ελευθερία της θρησκευτικής τους συνειδήσεως, στερώντας τους την δυνατότητα να ομολογούν ελεύθερα την πίστι τους και να κηρύσσουν το Ευαγγέλιο του Χριστού. Επειδή μάλιστα η εξουσία χρήσεως του συστήματος αυτού παραδίδεται σε φορείς ακαθόριστους ως προς τον δη­μόσιο ή ιδιωτικό τους χαρακτήρα και τους δίδεται η ευχέρεια να προσθαφαιρούν στην Κάρτα δεδομένα, υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμη και της ανεπίγνωστης εκ μέρους των πιστών χρήσεως αντιχριστιανικών συμβόλων.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους εκφράζει την έντονη ανησυχία της και υποβάλλει θερμή παράκλησι προς την Ελληνική Κυβέρνησι να μη προχωρήση στην έκδοσι της ηλεκτρονικής «Κάρτας του Πολίτη», συνιστά δε στους χριστιανούς να χρησιμοποιούν τα συμβατικά μέσα ταυτοποιήσεώς τουςΗ υποχρεωτική επιβολή τοιούτου είδους Κάρτας μας ευρίσκει αντιθέτους"! (παρόμοια επιστολή Ι.Κ.Αγίου Όρους και στις 3/16-3-2015 προς τον τότε Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης)


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου