ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΕΛΤΑ" ΣΕ ΣΟΥΔΑΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΖΗΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!

Ελληνική Δύναμη Δέλτα στο Σουδάν



Να ενεργοποιηθεί άμεσα η Ελληνική "Δύναμη Δέλτα" για τον απεγκλωβισμό των Ελλήνων ομογενών από το Σουδάν, ζητεί με ανακοίνωσή του το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, προσδίδοντας νέα διάσταση γεωστρατηγικής στην εξωτερική και οικονομική πολιτική της χώρας!

Νέο - Δείτε την εκπομπή "Ελλάδα Απόψε" με τον Κωστή Αλεξίου



ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Χαρτούμ

Η διακλαδική Δ.Δ. (στην οποία πρέπει να προστεθούν και Ειδικές Αντιτρομοκρατικές Δυνάμεις της Αστυνομίας για τέτοιες περιπτώσεις "Δέλτα - Αλέξανδρος") μπορεί να προσεγγίσει άμεσα το Σουδάν με C-130 από αέρος, αλλά και με Φρεγάτα από την Ερυθρά Θάλασσα.

Παράλληλα, σε συνεννόηση με Άιγυπτο, Ελληνικά Μαχητικά θα καλύπτουν συνεχώς όλη την αποστολή Διάσωσης του C-130, υπερασπιζόμενα και την Φρεγάτα και τα Ελικόπτερα Διάσωσης Super Puma με διπλές δεξαμενές, ώστε να δημιουργηθεί ένας θόλος ασφαλείας γύρω από την Μητρόπολη του Χαρτούμ, σε συνεννόηση και με τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές του Σουδάν, που προσπαθούν να κερδίσουν την εξουσία, αναζητώντας, ειδικά τώρα, συμπαθές διεθνές όμμα....


Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ

Το 1989 έγινε πραξικόπημα στο Σουδάν και κατέλαβε την εξουσία ο Ομάρ Μπασίρ σε συνεργασία με την "Μουσουλμανική Αδελφότητα" την οποία παγκόσμια στηρίζει η Τουρκία του Ερντογάν! Έτσι ο Πρόεδρος της Τουρκίας έκανε το Σουδάν τουρκικό προγεφύρωμα στην Αφρική, όπως επιχείρησε να κάνει με την Αίγυπτο και την Λιβύη, πάντα στηρίζόμενος στην "ραμπία" και την ακραία "Μουσουλμανική Αδελφότητα", στήνοντας το Παγκόσμιο Τουρκοϊσλαμικό Κράτος (δείτε εδώ αποκαλύψεις μας από το 2010)! Τον χειρότερο σύγχρονο εφιάλτη της ανθρωπότητας...

Το 2019 όμως ο φίλος του Ερντογάν έπεσε. Και τώρα, το 2023, επιχειρείται νέο πραξικόπημα... Δίδεται λοιπόν στην Ελλάδα και το ΥΠΕΞ, μια μοναδική ευκαιρία διαμεσολάβησης και διείσδυσης, εξουδετερώνοντας την τουρκική επιρροή, που κινδύνευσε να φτάσει στην απόχτηση σουδανικού λιμένα στην Ερυθρά Θάλασσα, για στάθμευση Μοίρας του Τουρκικού Στόλου...


ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνορθόδοξος Μητροπολιτικός Ναός Χαρτούμ - Εδώ μέσα είναι εγκλωβισμένοι Έλληνες του Σουδάν

Σημειώνουμε, ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος της τουρκικής οικονομίας και εξαγωγών, οφείλεται στις δυνατές σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Ερντογάν με χώρες της Αφρικής! Μιας Αφρικής, που θα έπρεπε να είναι απόλυτο προνόμιο του Ελληνισμού, χάρη στον πολιτισμό μας, την εντονότατη και ευεργητική Ελληνοορθόδοξη Ιεραποστολή και τις πολυμήχανες Ελληνικές Κοινότητες που ζουν σχεδόν παντού και έχουν κερδίσει τον σεβασμό όλων!


ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΕΜΕΙΣ - ΠΡΕΣΒΕΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Τέλος, υπογραμίζουμε το γεγονός, πως στο Σουδάν, η "χαμένη" Ελλάδα έχει απλώς ένα υποβαθμισμένο ...Προξενείο, ενώ η Τουρκία μια δυναμική Πρεσβεία! Ιδού η νέα, Αλεξάνδρεια αντίληψη της Εξωτερικής, Αμυντικής και Οικονομικής πολιτικής του Μακεδονικού Κόμματος, σε σχέση με την μίζερη των τελευταίων κυβερνήσεων...


ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Ελληνική Δύναμη Δέλτα


Όπως σημειώνει ακόμη στην ανακοίνωσή του το Μακεδονικό Κόμμα, οι Ειδικές Δυνάμεις, η επαγγελματική ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΛΤΑ, είναι για να κινδυνεύουν! Αν δεν κινδυνεύσουν, δεν θα διδαχθούν, δεν θα έχουν την απολύτως πολύτιμη εμπειρία μάχης στην πράξη, για την ώρα που η Τουρκία θα χτυπήσει την ίδια την Ελλάδα, όπως είναι τα αμετάθετα σχέδιά της, επιστρατεύοντας και ορδές ξένων ισλαμιστών, βαλκάνιων, αράβων και αφρικανών.... Η πείρα δεν αποκτάται παρά μόνο δια της πείρας!

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΕΛΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ (συνεχίζει η ανακοίνωση) και όπου αλλού θα κινδυνεύουν Έλληνες και γενικά Ορθόδοξοι Χριστιανοί! 

Είναι δε γνωστό, ότι είμαστε το μόνο κόμμα που ζητήσαμε εμπλοκή Ελληνικών Δυνάμεων στην Συρία για την υπεράσπιση των Ελληνοσύριων και Ορθοδόξων Χριστιανών της περιοχής (δείτε σχετικά εδώ, εδώ και εδώ) και οι μόνοι που ζητήσαμε υπεράσπιση των Ελλήνων της Μαριούπολης από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις (δείτε εδώ)! Γιατί εάν δεν σώσει η Ελλάδα τους Έλληνές της, ποιος περιμένουμε να το κάνει; Έπειτα θα είναι και μια δοκιμασία ανθρώπων και μέσων, που θα δώσει χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και διεθνή μηνύματα, ότι η Ελλάδα είναι και πάλι, μεγάλη, δυνατή και παγκόσμια!

Ένας για όλους και όλοι για έναν, καταλήγει το Μακεδονικό Κόμμα στην επίκαιρη ανακοίνωσή του, όταν όλοι βλέπουν για μια ακόμη φορά τις εστίες του Ομογενειακού Ελληνισμού να φλέγονται, χωρίς να κουνούν ούτε καν το δαχτυλάκι τους, συζητώντας απλά μεταξύ τύρου και αχλαδιού... Αλλά αυτό δεν είναι Ελλάδα!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου