ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Βίντεο

Αιφνιδιαστική προσάρτηση των κατεχομένων της Κύπρου στην Τουρκία ετοιμάζει ο Ερντογάν

Ραγδαίες και δυσάρεστες εξελίξεις φέρνει η τριπλή συγκυρία των εκλογών Ελλάδας, Τουρκίας, αλλά των 100 ετών της Τουρκικής "Δημοκρατίας", που δημιουργήθηκε με την Συνθήκη της Λωζάνης και τον Κεμάλ Ατατούρκ!

Επιδιώκοντας να τον ξεπεράσει, να τον επισκιάσει και να τον παραμερίσει από την τουρκική ιστορία, ο ποντιακής καταγωγής, από την Ποταμιά (Potamya, τουρκικά Güneysu) Ριζούντας του Πόντου, νεοσουλτάνος Ταγίπ Ερντογάν (Μπακάτογλου - δείτε εδώ), ετοιμάζει την αιφνιδιαστική προσάρτηση των κατεχομένων της Κύπρου, στην Τουρκία!

Όπως αναφέρει σε άρθρο - συναγερμό στο Cyprus Mail  ο Καθηγητής Οικονομίας Δρ Θεόδωρος Παναγιώτου, Διευθυντής και Κοσμήτορας του "Διεθνούς Ινστιτούτου Διοίκησης Κύπρου" (Cyprus International Institute of  Management - CIIM), Συνεργάτης του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης το 2007 και πρώην μέλος ΔΕΠ του Χάρβαρντ, ο Ερντογάν οδηγείται σε μία μεγάλη προεκλογική κίνηση, με την οποία θα μπορεί να υποστηρίξει ότι για πρώτη φορά μετά από 100 χρόνια μεγάλωσε την Τουρκία! Πώς; Με την αιφνιδιαστική προσάρτηση των Κατεχομένων! Του ψευδοκράτους του Αττίλα! Των μαρτυρικών ελληνικών εδαφών της μεγαλονήσου! Δείτε το βίντεο


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Για τον ισχυρισμό του αυτό ο Καθηγητής επικαλείται όχι μόνο τα δεδομένα και την συγκυρία, αλλά και μαρτυρίες σημαντικών Τούρκων, οι οποίοι διετέλασαν μαθητές του κάποτε στο Χάρβαρντ και του έχουν εκμυστηρευθεί ότι επίκειται η μεγάλη τουρκική κίνηση, την οποία φοβόταν να κάνει η Άγκυρα επί 49 ολόκληρα χρόνια!


ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Φαίνεται όμως πως η ρωσική θρασύτητα έχει παίξει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις Ερντογάν, καθώς ο Τούρκος Πρόεδρος έχει μελετήσει βαθιά τις ρωσικές κινήσεις προσάρτησης της Κριμαίας! Και ετοιμάζεται να κάνει τα ίδια ακριβώς βήματα! Δηλαδή προσάρτηση είτε μετά από Δημοψήφισμα, είτε μετά από απόφαση της Ψευδοβουλής του Ψευδοκράτους, που είναι και το πιθανότερο!

Επιπλέον, αυτή την φορά δεν θα έχει απέναντί του την Ρωσία, καθώς η Μόσχα εκτιμάται ότι θα πάρει το μέρος του, ώστε να αναμένει αντίστοιχη κατανόηση για Κριμαία και Ντονμπάς και από την Τουρκία!

Με άλλα λόγια "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει"! Και είναι γνωστό, ότι μέχρι πρόσφατα η Ρωσία ήταν απέναντι στην Τουρκία για όλες τις κινήσεις της στην Κύπρο και η Μόσχα εξασφάλιζε έτσι ένα ιδανικό κυπριακό περιβάλλον για καταθέσεις, επενδύσεις, μεγάλη ζωή και τουρισμό. Το διεθνές περιβάλλον όμως έχει πλέον αλλάξει...


ΠΟΤΕ;

Με δεδομένες τις Τουρκικές Προεδρικές Εκλογές της 14ης Μαϊου, η αιφνιδιαστική κίνηση του Σουλτάνου αναμένεται να γίνει στην πιο "Αχίλλειο" στιγμή της Ελλάδας! Την επομένη των πρώτων εκλογών απλής αναλογικής, με την οποία επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να πυροδοστήσει την "βόμβα" της ακυβερνησίας, πάνω στην οποία "ο λύκος χαίρεται"!

Ακυβερνησία και διχασμός το 1974 σήμανε Εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο! Ακυβερνησία το 1996, με Ανδρέα επί κλίνης και Σημίτη αρτι αφιχθέντα επί σκηνής, σήμανε την εισβολή στα Ίμια! Και τώρα, αποκεφαλισμός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, Δένδια, Παναγιωτόπουλου και ακυβερνησία απλής αναλογικής, θα δώσει την καλύτερη ιστορική ευκαιρία στον Ερντογάν να κηρύξει την παράνομη προσάρτηση της βόρειας κατεχόμενης Κύπρου μας στην Τουρκία, κάνοντας τους Τούρκους να βγουν πανηγυρικά στους δρόμους για να χαιρετήσουν τον μεγάλο ηγέτη του Τουρκισμού, λίγο πριν τις τουρικές εκλογές!


ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ

Μια τέτοια εξέλιξη όμως, θα ήταν και εθνική ντροπή να αφεθεί έτσι αναπάντητη από την Ελλάδα, την οποία, χωρίς ισχυρή Κυβέρνηση, καμία χώρα και κανένας διεθνής παράγοντας δεν θα δίνει σημασία, ενώ δεν αποκλείονται πάνω στον τουρκικό ενθουσιασμό ή φανατισμό και στρατιωτικές προκλήσεις και κινήσεις "αιτίας πολέμου", εάν δουν οι Τούρκοι ότι παίζουν όπως θέλουν, αποφασίζοντας να ανέβουν επίπεδο, για να υποχρεώσουν την αδύναμη Αθήνα σε διαπραγματεύσεις παράκαμψης του Διεθνούς Δικαίου!

Γι΄ αυτό, σε ττέτοιες στιγμές, χρειαζόταν ένας Πρόεδρος Δημοκρατίας που να μπορεί να εμπνεύσει, να ηγηθεί, να απαιτήσει, να ξεσηκώσει. Χρειαζόταν ένας Αντώνης Σαμαράς ή ένας Κώστας Καραμανλής στην Προεδρία της Δημοκρατίας και όχι η κυρία του ΣτΕ, που δεν μπορεί να ηλεκτρίσει, δεν μπορεί να αστράψει και να βροντήσει, δεν μπορεί να ακτινοβολήσει Ελλάδα!


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΜΑΤ

Τι πρέπει να κάνει λοιπόν ο Ελληνισμός από τώρα, έχοντας πλέον μπροστά του ισχυρό το ενδεχόμενο προσάρτησης των κατεχομένων στην Τουρκία; 

Το Μακεδονικό Κόμμα προτείνει εδώ άλλη μια κίνηση - ματ! Εμπροσθοβαρή, αποτελεσματική και φυγόκεντρο για την Τουρκία! Δηλαδή την άμεση κατάθεση από την Κυπριακή Δημοκρατία αίτησης ένταξης στο ΝΑΤΟ!

Μια κίνηση - ματ, την οποία όλοι οι σύμμαχοι θα δουν απολύτως θετικά, ειδικά μέσα σε αυτή την συγκυρία του Ρωσο-Ουκρανικού Πολέμου, καθώς με αυτήν η Κύπρος αλλάζει θεαματικά πρόσημο, εγκαταλείπει την παρανοϊκή πια Ρωσία και επιζητεί την ασφάλεια του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Αγγλίας και της ίδιας της μάνας Ελλάδας, ως νατοϊκής χώρας!

Η θεαματική αυτή ελληνική - κυπριακή κίνηση πρέπει να γίνει άμεσα, τώρα, πριν την προσάρτηση του Ερντογάν, ώστε να τον φέρει κυριολεκτικά και προκαταβολικά σε διεθνή και συμμαχική πια απομόνωση, καθώς η Τουρκία θα προσπαθήσει να εμποδίσει το μεγάλωμα της Συμμαχίας με ένα ακόμη βέτο, ξεπερνώντας κάθε όριο συμμαχικότητας και νατοϊκότητας, ανοίγοντας αποφασιστικά την πόρτα σε υπερσύγχρονους αμερικανούς εξοπλισμούς των ελεύθερων περιοχών, κατά τα πρότυπα του Ισραήλ, ακόμη και εάν η Κύπρος δεν μπορέσει να ενταχθεί άμεσα στο ΝΑΤΟ!

Πρόκειται δηλαδή για μια δυνατή πολιτική κίνηση, που θα γύρει την ζυγαριά στην πλευρά του Ελληνισμού, αλλάζοντας κυριολεκτικά τα δεδομένα, κάνοντας ντε γιούρε ή ντε φακτο Νατοϊκή την Κύπρο, την ΑΟΖ, τα δίκαιά και τα συνορά της, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για την μέχρι τώρα παραχαϊδεμένη Τουρκία, που θα πάψει έτσι να αποτελεί νατοϊκό αποκούμπι, ενώ μπορεί να την ωθήσει και επίσημα εκτός της Ατλαντικής Συμμαχίας, φέρνοντας σε απολύτως πρωταγωνιστικό ρόλο τον δυναμικό και αποφασισμένο Ελληνισμό

Όλα είναι στρατηγική! Ναι, μπορούμε να τους κάψουμε την προσάρτηση, μετατρέποντάς την σε απεξάρτηση! Καθώς και οι λεγόμενοι "Τουρκοκύπριοι", που απέδειξε το DNA τους είναι βίαια εξισλαμισμένοι Έλληνες, ΔΕΝ θέλουν με κανέναν τρόπο να προσαρτηθούν στην ισλαμιστική και οπισθοδρομική Τουρκία, ενώ επιθυμούν την επανένταξη στην Κύπρο, ώστε να πληρώνονται και σε ευρώ και να έχουν ένα υπέροχο και ειρηνικό, ευρωπαϊκό μέλλον αυτοί και τα παιδιά τους! Έχοντας και την Ευρωπαϊκή και την Νατοϊκή Εγγύηση στην τσέπη τους.

Η Κύπρος είναι ώρα λοιπόν να κάνει την μεγάλη κίνηση! Την μεγάλη αίτηση ένταξης στο ΝΑΤΟ! Γιατί έτσι θα δει σύντομα ελεύθερη και πάλι την Κερύνεια, την Μόρφου, την Αμμόχωστο και το ξίφος του Ριζοκάρπασου και του Αποστόλου Ανδρέα! Πόσο περισσότερο που διαθέτει και τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου, που θα είναι πλέον και αυτό συμμαχικό και απολύτως προστατευμένο και εγγυημένο!

Γιατί η συγκυρία είναι και για εμάς ευνοϊκή! Και είναι συγκυρία Μενέντεζ!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙShare on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου