ΦΟΒΕΡΗ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Τι έγραφε πριν 155 χρόνια

Προφητεία Ντοστογιέφσκι για επιδημία εξ Ασίας και τρέλα πολέμου στην ανθρωπότητα


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ο Μιχαήλ Σεμιάκιν, διάσημος Ρώσος ζωγράφος, σκηνογράφος και γλύπτης, που είχε εκδιωχθεί στο παρελθόν από το Σοβιετικό Καθεστώς κάνοντας τελικά καριέρα στη Δύση, με την ευκαιρία των εγκαινίων μιας έκθεσής του στην Μόσχα (16-11-2021) για τον διάσημο Ρώσο Συγγραφέα, ανέφερε ότι την πανδημία του κορωνοϊού την είχε προβλέψει ο ίδιος ο Ντοστογιέφκσι πριν 155 χρόνια, σε ένα από τα έργα του και μάλιστα στο περίφημο "Έγκλημα και Τιμωρία"!


ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΤΟΣΚΟΓΙΕΦΣΚΙ

Από δημοσιογραφική περιέργεια τότε, ψάξαμε και βρήκαμε την συγκεκριμένη αναφορά και παρακολουθούμε έκτοτε επί έναν ολόκληρο χρόνο την εξέλιξη των τραγικών γεγονότων, υπό το πρίσμα όμως Ντοστογιέφσκι, για να δούμε εάν επαληθευτούν όλα όσα φοβερά έγραψε! Και το αποτέλεσμα είναι καθηλωτικό... 

Ειδικότερα, η "προφητεία" του μεγάλου Ρώσου συγγραφέα, ξεδιπλώνεται μέσα από ένα όνειρο του πρωταγωνιστή του βιβλίου, ονόματι "Ρασκόλνικωφ":

"Ο Ρασκόλνικωφ έμεινε στο νοσοκομείο ως το τέλος της Σαρακοστής και όλη την εβδομάδα του Πάσχα. Όταν έγινε καλά, θυμήθηκε τα όνειρα που είχε δει στον πυρετό και στο παραλήρημά του, ξαπλωμένος στο κρεβάτι. 

Είχε ονειρευτεί τότε ότι όλος ο κόσμος ήτανε καταδικασμένος να καταστραφεί από μια μάστιγα ανήκουστη και δίχως προηγούμενο που ήρθε απ' τα βάθη της Ασίας κι έπεσε πάνω στην Ευρώπη, θα πέθαιναν όλοι, εκτός από μερικούς εκλεκτούς

Είχανε παρουσιαστεί κάτι καινούργια παράσιτα, κάτι μικροοργανισμοί, που φώλιαζαν στο κορμί των ανθρώπων. Αλλά τα ζωύφια αυτά είχανε μυαλό και θέληση κι όποιος άνθρωπος μολυνόταν από δαύτα γινότανε αμέσως τρελός

Ωστόσο ποτέ, μα ποτέ άλλοτε οι άνθρωποι δεν ήτανε τόσο σίγουροι ότι κατέχουν την αλήθεια, όσο αυτά τα αξιολύπητα πλάσματα. Ποτέ άλλοτε δεν πίστεψαν τόσο πολύ ότι ήτανε αλάνθαστη η κρίση τους, οι ηθικές και θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, τα επιστημονικά τους συμπεράσματα

Χωριά, πόλεις και έθνη ολόκληρα μολύνονταν κι έχαναν το λογικό τους. Όλοι τους βρίσκονταν σε έξαψη και δεν καταλάβαινε πια ο ένας τον άλλο. Καθένας πίστευε πως μονάχα αυτός ξέρει την αλήθεια και βασανιζότανε βλέποντας τους άλλους, χτυπούσε τα στήθια του, έκλαιγε, έτριβε με απόγνωση τα δάχτυλα του. Δεν ήξεραν ποιον να κρίνουν και πώς να τον κρίνουν, δεν μπορούσανε να συμφωνήσουν στο τί είναι καλό και τι κακό, δεν ήξεραν τί να καταδικάσουν και τί να δεχτούν.

Σκοτώνονταν μεταξύ τους με μίσος παράλογο. Συγκεντρώνονταν στρατιές ολόκληρες κι έπεφταν η μια πάνω στην άλλη, αλλά και μεταξύ τους ακόμα, οι στρατιώτες στην κάθε παράταξη πετσοκόβονταν άγρια. Χάλαγαν τις γραμμές τους, σφάζονταν με τις λόγχες, μαχαιρώνονταν, δαγκώνονταν, έτρωγε ο ένας τον άλλον

Στις πόλεις χτυπούσαν τις καμπάνες όλη την ημέρα, καλούσαν τον λαό, αλλά κανείς δεν ήξερε ποιος τους καλεί και για ποιον λόγο και ήτανε όλοι τους ανήσυχοι. Είχανε παρατήσει τα πιο συνηθισμένα επαγγέλματα, γιατί ο καθένας είχε δικές του ιδέες, δικά του μεταρρυθμιστικά προγράμματα και δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν. 

Τη γεωργία την παράτησαν. Πού και πού μαζεύονταν μερικοί, συμφωνούσαν να κάνουν κάτι μαζί, ορκίζονταν να μη χωριστούν πια, αλλά, αμέσως ύστερα καταπιάνονταν με κάτι ολότελα διαφορετικό, άρχιζαν ν' αλληλοκατηγοριούνται, να χτυπιούνται, να σκοτώνονται.

Άρχισαν οι πυρκαγιές, ήρθε η πείνα, οι πάντες και τα πάντα καταστράφηκαν. Σ' ολόκληρο τον κόσμο, μονάχα μερικά πλάσματα μπορούσαν να σωθούν: Οι εκλεκτοί και οι αγνοί, που ήτανε προορισμένοι να θεμελιώσουν την καινούργια ζωή, ν' ανανεώσουν και να καθαρίσουν τη γη. Αλλά κανένας δεν τους έδινε προσοχή, κανείς δεν άκουγε τα λόγια τους και τη φωνή τους".


ΠΡΙΝ 155 ΧΡΟΝΙΑ

 Αυτά τα συγκλονιστικά, τα έγραφε ο Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι πριν 155 χρόνια, γύρω στα 1867! 

 Και είναι πραγματικά συνταρακτικό το ότι ο μεγάλος Ρώσος συγγραφέας μιλάει:

1. Για πρωτοφανή μάστιγα που θα καταστρέψει τον κόσμο (βλέπε θύματα Covid, αλλά και τεράστια καταστροφή των οικονομιών)

2. Που θα έρθει από τα βάθη της Ασίας (βλέπε Κίνα)

3. Που θα χτυπήσει την Ευρώπη (βλέπε θύματα κυρίως σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία)

4. Μικροοργανισμοί που θα προκαλούν την αρρώστια (βλέπε ιός Covid -19 και νέα εμβόλια με δικής του "θέληση και λογική")

5. Πρόκληση τρέλας στην ανθρωπότητα, που θα αλληλοεξοντώνεται (βλέπε την παράλογη επίθεση Ρωσίας σε Ουκρανία, την εξοπλιστική εμπλοκή του ΝΑΤΟ και τον άμεσο κίνδυνο Παγκοσμίου και πυρηνικού Πολέμου)

6. "Αλάνθαστα" επιστημονικά συμπεράσματα (βλέπε τις διαρκώς αποτυχημένες επιστημονικές προβλέψεις και τα μοντέλα τους, αλλά και τα εμβόλια, που όπως δυστυχώς φάνηκ,ε δεν εξουδετέρωσαν τον ιο)

7. Σε έξαψη όλοι, χωριά, πόλεις και έθνη (βλέπε γενική διχόνοια, ένταση και επιθετικότητα, μένος των μεν κατά των δε, ακόμη και μέσα στην ίδια οικογένεια, το ίδιο χωριό, την ίδια χώρα)

8. Παράλογο μίσος του ενός κατά του άλλου και αλληλοσκοτωμοί (βλέπε τον παρολίγο Εμφύλιο στο Καπιτώλιο, τους "εμφύλιους" ξεσηκωμούς σε πολλές χώρες για τα παράλογα, απαγορευτικά ή υποχρεωτικά μέτρα, τα ξαφνικά φρικτά και στυγερά, πρωτοφανή εγκλήματα τελευταία που συμβαίνουν ακόμη και μέσα στην Ελλάδα)

9. Παράτημα της γεωργίας και συνηθισμένων επαγγελμάτων (βλέπε τι συμβαίνει στην χώρα μας που έχει σχεδόν ερημώσει η ύπαιθρος και εισάγουμε τα πάντα, αντί να τα παράγουμε και να ευημερούμε, αλλά και την άυλη οικονομία, τα άυλα νομίσματα και τις "φούσκες" που σκάνε η μία μετά την άλλη)

10. Καταστροφικές πυρκαγιές (βλέπε το απόλυτο πύρινο ολοκαύτωμα της βόρειας Εύβοιας και άλλων περιοχών του κόσμου και τις καταστροφικές συνέπειες σε περιβάλλον και τοπική οικονομία - καταστροφές που έχουν ονομαστεί "κλιματική αλλαγή")

11. Μεγάλη πείνα, ως συνέπεια των παραπάνω (βλέπε προφητείες Αγίων π.χ. Γέροντος Παϊσίου, Γέροντος Ιωσήφ Βατοπεδινού, Αγίου Κοσμά Αιτωλού)

12. Γενική καταστροφή από την πείνα και όλα τα παραπάνω δεινά της τρέλας του ενός εναντίουν του άλλου (βλέπε προφητεία Γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινού περί της τρέλας που θα "δοθεί" στους ανθρώπους για να αλληλοεξοντωθούν στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο)

13. Θα απομείνουν όμως οι εκλεκτοί και οι αγνοί, των οποίων τις αντίθετες φωνές δεν άκουγαν οι άνθρωποι, οι κυβερνήσεις, οι επιστήμονες, τρέχοντας ιλιγγιωδώς προς την καταστροφή (βλέπε αγίους και ταπεινούς γέροντες, Ιερείς, Μητροπολίτες, λαϊκούς, αλλά και επιστήμονες με ευσέβεια και ήθος, που λένε τα ακριβώς αντίθετα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία είτε τους αγνοούν, είτε τους πολεμούν, είτε τους διασύρουν, θεωρώντας πως κατέχουν το αλάνθαστο...)



ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι πραγματικά συγκλονιστικά, αληθινά φοβερά όλα αυτά, γιατί μετά την επιδημία εξ Ασίας και τα υποχρεωτικά εν πολλοίς, νέας τεχνολογίας εμβόλια, ακολούθησε και η τρέλα του Πολέμου, όπως έγραψε ο Ντοστογιέφσκι, με την παρανοϊκή επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, την οποία μάλιστα λογάριαζε να καταλάβει μέσα σε τρεις μέρες, ενώ η γη κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή να ζήσει έναν νέο Παγκόσμιαο Πόλεμο και έναν πρωτόγνωρα καταστροφικό πυρηνικό εφιάλτη, ενώ παράλληλα μεγάλες πυρκαγιές σαρώνουν την γη, τις οποίες ονόμασαν "κλιματική κρίση", αλλά και ο εφιάλτης της πείνας, που ονομάστηκε "επισιτιστική κρίση", είναι προ των πυλών...
 
Παράλληλα και εδώ στην Ελλάδα μας, παρατηρούμε ότι και σε επίπεδο κοινωνίας γίνονται ξαφνικά τα πιο παρανοϊκά, τρελά και αλλόκοτα εγκλήματα, που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη, χωρίς κανείς να καταγράφει, έστω για στατιστικούς λόγους, εάν οι εγκληματίες είχαν ασθενήσει από Covid ή είχαν εμβολιασθεί και με ποιο εμβόλιο... Για να υπάρχει μία εικόνα, μια σύγκριση, μια εξήγηση, μια πρόνοια...


Η "ΤΡΕΛΑ" ΤΟΥ ΜΟΝΤΑΝΙΕ

Όλα τα παραπάνω δεν θα ήταν ίσως αρκούντως τρομακτικά, αν δεν προστίθονταν παράληλλα εκείνες ακριβώς τις ημέρες μια ανησυχητική παρατήρηση που είχε επισημάνει σε συνέντευξή του στο Sud Radio (17-11-2021) ο αείμνηστος διάσημος Βιολόγος, Ιολόγος Καθηγητής Μοντανιέ, που είχε ανακαλύψει τον ιο του AIDS (HIV), αναφέροντας κρούσματα νόσου πράιον (prion) τύπου Κρόιτσφελντ - Γιάκομπ (τρελών αγελάδων) σε επτά διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετικούς γιατρούς, που το μόνο κοινό που είχαν ήταν ότι είχαν κάνει και τις δύο δόσεις του ίδιου ακριβώς δυτικού εμβολίου!

Χωρίς να υπάρχει βεβαιότητα ότι η θανατηφόρος αυτή νόσος προήλθε από τα εμβόλια, ο Νομπελίστας Καθηγητής είχε ζητήσει το άμεσο σταμάτημα των μαζικών εμβολιασμών, για να μην προκληθεί μελλοντική καταστροφή της ανθρωπότητας και του πολιτισμού! Ενώ για τα Sputnik και τα κινεζικά εμβόλια, δεν ήταν δυνατόν να υπάρξουν σχετικά δεδομένα

Το κύριο σύμπτωμα της νόσου αυτής, που είναι γνωστή και ως "σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια", είναι ότι προκαλεί τρέλα (εξ ου και "τρελές αγελάδες"), καθώς εκφυλίζει τον εγκέφαλο δημιουργώντας ανοία, αστάθεια βαδίσματος και ισορροπίας, ακούσιες κινήσεις, σπασμούς, και αλλαγές συμπεριφοράς ή προσωπικότητας, διαταραχή ομιλίας, ως και απώλεια μνήμης, κατάθλιψη και παράνοια, δηλαδή τρέλα!

Είναι άραγε τυχαίο ότι κάποια από τα συμπώματα αυτά τα έχουμε όλοι παρατηρήσει σε διεθνείς εμβολιασμένους πολιτικούς ηγέτες τελευταία, που παρουσιάζουν ξαφνικά διαταραχές βαδίσματος, ισορροπίας ή ομιλίας... Χωρίς βέβαια να μπορεί να γίνει διάγνωση από μακριά, αναρωτιώμαστε τι θα γινόταν εάν ένας τέτοιος ηγέτης καταλαμβανόταν από τρέλα, σαν αυτή που περιγράφει ο Ντοστογιέφσκι, διατάσοντας π.χ. επίθεση σε Ισραήλ, Ιράν, Κίνα, Ταΐβάν, Νότιο Κορέα, Ιαπωνία ή Ελλάδα, ανάβοντας έτσι την φωτιά του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου... 

Τέτοια μάλιστα μανιώδη συμπεριφορά παρατηρήσαμε προηγούμενα και στον Τραμπ, ο οποίος ακόμη και όταν έχασε τις εκλογές, σκεπτόταν να επιτεθεί στο Ιράν, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για ολόκληρο τον πλανήτη... 

Επίσης, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εκτοξεύσει συνεχώς τελευταία πυραύλους πάνω από την Ιαπωνία, η Κίνα (Κομμουνιστές) απειλεί τώρα ευθέως με πραγματική μαζική εισβολή την Ταϊβάν (Δημοκρατικοί) και ο Ερντογάν απειλεί καθημερινά με πραγματική εισβολή την Ελλάδα... Όλοι αυτοί, μετά την επιδημία εξ Ασίας,  έχουν μπει ήδη στον προθάλαμο της τρέλας... Και χρειάζεται η άμεση αντίδραση των λαών τους, πριν τους στείλουν στον όλεθρο, τον θάνατο, την πείνα, τον θρήνο, την καταστροφή, όπως την βιώνουν ήδη Ρωσία και Ουκρανία...


ΦΑΝΤΑΣΙΑ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Θέλουμε να ελπίζουμε βέβαια πως όλα αυτά του έγραψε ο Ντοστογιέφσκι ήταν μόνον συγγραφική φαντασία και ...συμπτώσεις, αλλά νομίζουμε ότι είχαμε υποχρέωση να τα καταγράψουμε, ιδίως όταν διαπιστώμασαμε έκπληκτοι πως περάσαμε από την φάση της επιδημίας εξ Ασίας, στην φάση της παράνοιας του Πολέμου (από τον Φεβρουάριου 2022), ανάμεσα σε "συγγενείς" μάλιστα λαούς και παλαιούς συγκατοίκους! Και θυμίζουμε πως την εισβολή την έκαναν όσοι εμβολιάστηκαν με το ρωσικό Sputnik...

Δυστυχώς, λοιπόν, είναι πολλά που ταιριάζουν με το σήμερα και το αύριο, σε μια περίοδο παγκόσμιας κρίσης και ύφεσης, λόγω πανδημίας, πολέμου, έλλειψης φυσικού αερίου, που διχάζουν έθνη, κράτη, κοινωνίες, ωθώντας σε τρέλα αλληλοφαγώματος και αλληλοεξόντωσης τον κόσμο... Σε μια τρέλα Παγκοσμίου Πολέμου και παρανοϊκής αλληλοεξόντωσης της ανθρωπότητας... Και η φωνή των εκλεκτών, των αγνών, των Αγίων και των σοφών, δεν ακούγεται από κανέναν...



ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ

Τέλος, υπάρχει κάτι ακόμη που πρέπει να ακούσει ιδιαίτερα η Ρωσία, οι Ρώσους ηγέτες και ορωσικός λαός, που τον έσυραν στην τρέλα του πολέμου χωρίς την θέλησή του. 

Ο Ντοστογιέφσκι ήταν Ρώσος. Και η "προφητεία" του, όπως βλέπουμε άναυδοι από την εξέλιξη των γεγονότων, αφορά πρωτίστως την Ρωσία!  Διότι ήρθε μεν η ανήκουστη επιδημία από την Ασία και η Ρωσία είναι εκείνη που πρώτη απέκτησε την τρέλα του Πολέμου, με εντολή Πούτιν, ο οποίος μέχρι να κάνει το Sputnik, ήταν τελείως διαφορετικός, ειρηνικός, λογικός, ήπιος και επιχειρηματικός! Και όχι πολεμικός, όχι επιθετικός, όχι παράλογος. Γιατί μόνο με παραλογισμό και παράνοια μπορεί να δικαιολογηθεί η ξαφνική εισβολή στην Ουκρανία, όταν είχε ήδη εξασφαλίσει και Κριμαία και Ντονμπάς και τα είχε πια στα χέρια του. Αλλά ξαφνικά, θέλησε να πάρει αδικαιολόγητα το ίδιο το Κίεβο και την Οδησσό, όλη την Ουκρανία!

Τώρα, μπροστά στα συντρίμια του πολέμου, μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς Ρώσους Στρατιώτες, μπροστά στο αυτοκτονικό γκρέμισμα των ονείρων εκατομμυρίων οικογενειών σε Ρωσία και Ουκρανία, είναι ώρα και ο Πούτιν και ο Ζελένσκι και όλη η πολιτική, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία τους, να αναλογιστούν τι τελικά κέρδισαν και τι τελικά έχασαν. Και εάν είναι ειλικρινείς με τους εαυτούς τους και οι δύο και ιδίως ο Πούτιν, είναι βέβαιο πως αν υπήρχε ένα "κουμπί" που θα μπορούσαν να πατήσουν τώρα, θα ήταν εκείνο που θα γυρνούσε τον χρόνο πίσω, ώστε να μην είχε αρχίσει ποτέ αυτός ο παρανοϊκός Πόλεμος, αυτή η εισβολή, αυτή η τρέλα!

Υπάρχει όμως ακόμη το "κουμπί" της ανακωχής και της ειρήνης, γυρίζοντας τα πάντα στο στάτους κβο προ της 24ης Φεβρουαρίου 2021... Πριν η φρίκη απλωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη! Πριν χτυπηθεί κάποιο πυρηνικό εργοστάσιο! Πριν ξεσπάει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος! Για να σταματήσουν πια τα δάκρυα, οι θρήνοι και οι τάφοι και στην Ουκρανία και την Ρωσία. Για να έλθει η όμορφη άνοιξη, τα χαμόγελα των παιδιών και τα χελιδόνια της ειρήνης...

Γιατί μεγάλος ηγέτης, δεν είναι εκείνος που αρχίζει έναν πόλεμο, αλλά εκείνος που τον σταματάει!

Όλοι οι άνθρωποι του κόσμο δείτε το βίντεο με την φοβερή "προφητεία" του Ντοστογιέφκσι και απαιτήστε τον άμεσο τερματισμό αυτού του πολέμου και κάθε άλλης εισβολής και προσβολής του Θεού και του ανθρώπου.


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

2 comments:

  1. πολλα ειπε ο μεγαλος Ντοστογιευσκι τα οποια βγαινουν σιγα-σιγα. Μια παρατηρηση μονο οσον αφορα τα σχολια σας. Οι ιδιοι οι Δυτ. Ηγετες ( Μερκελ-Μακρον) παραδεχθηκαν οτι οι συμφωνία του Μινσκ που ελυνε τα προβληματα, εγινε για να δωσει χρονο στην Ουκρανια να οργανωθει στρατιωτικα. Τι επρεπε λοιπον να κανει η Ρωσια? Απο το 2014- 2022 ειχε 14000 νεκρους με στοιχεια του ΟΗΕ στο Ντονπας απο βομβαρδισμους των Ουκρανο-Ναζι. Μαλλον και πολυ αργησε. Ρωσοι ειναι οι περισσοτεροι κατοικοι των περιοχων που υπεφεραν απο τους Ναζι. Αλλα φυσικα πρεπει να γινει κατι ωστε ο πολεμος να σταματησει και να μην παμε στον ΓΠΠ οπως προφητεθτυκε απο πολλους Αγιους μας. Ο θεος να βαλει το χαρι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει απόλυτο δίκιο η Ρωσία για την εισβολή που έκανε στην αμερικανοποιημένη Ουκρανία.Πιστεύω πως άργησε λόγω του ότι δεν ήταν έτοιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή