ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΥΧΤΑ! Το βίντεο της δήλωσης - σεισμός του Πρωθυπουργού

Μητσοτάκης προς Ερντογάν - εμείς θα σας ξυπνήσουμε νύχτα
 

Για πρώτη φορά Έλληνας Πρωθυπουργός "σηκώνει το γάντι" των συνεχόμενων και ρητών τουρκικών απειλών του τύπου "θα έρθουμε νύχτα" και ανταπαντά δυναμικά και επιθετικά πλέον, από την ακριτική μας Θράκη (Κομοτηνή, 13-1-2023), στον ίδιο τον Ερντογάν και την παρέα του, Ακάρ, Τσαβούσογλου και τα άλλα παιδιά, ότι τελικά εμείς μπορεί να τους ξυπνήσουμε ξαφνικά μια νύχτα!


Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΥΓΜΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

"Είμαστε πάντα έτοιμοι να κάνουμε διάλογο με γνώμονα το διεθνές δίκαιο, αλλά θα το ξαναπώ εδώ πέρα, από την Θράκη, την Κομοτηνή, δεν υπάρχει διάλογος με το παράλογο!

Και όσοι φωνασκούν πως τάχα θα έρθουν μια νύχτα ξαφνικά, ένα μονάχα να σκεφτούν, πως κάποια νύχτα εκείνοι μπορεί να ξυπνήσουν και ξαφνικά να προσγειωθούν απότομα στην σκληρή πραγματικότητα"!


ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ

Η μετακίνηση της Ελλάδας από το Βερολίνο στην Ουάσινγκτον, έφερε αντίστοιχες μετακινήσεις στην σκακιέρα. Τα τεράστια λάθη τακτικής του Ερντογάν, τα χειρίστηκε άψογα η Κυβέρνηση και χρησιμοποιώντας το δόγμα "δυνατή οικονομία, δυνατή άμυνα, δυνατές διεθνείς σχέσεις", κατάφερε, σε στενή συνεργασία με Γαλλία, ΗΠΑ και Ισραήλ, να πάρει κεφάλι στον αγώνα, να αποκτήσει ποιοτική και τεχνολογική υπεροχή και προβάδισμα στον αέρα και σε λίγο και στην θάλασσα, ενώ ετοιμάζει δυναμική απάντηση με εμπλοκή Πανεπιστημίων και Ενόπλων Δυνάμεων και στο θέμα των οπλισμένων UAV!

Όλα αυτά, οικονομία, άμυνα, σχέσεις, ανέβασαν την εθνική αυτοπεποίθεση και οδήγησαν τον Έλληνα Πρωθυπουργό, έστω μέσα στην συγκυρία της προεκλογικής περιόδου, όχι μόνο να δηλώσει υποψηφιότητα στον Έβρο, αλλά κυρίως να είναι έτοιμος για εφαρμογή, όχι μόνο δυνατού αμυντινού, αλλά και επιθετικού πλέον δόγματος! Του δόγματος ακριβώς που ακολουθεί το Ισραήλ! Μαζικό, συντριπτικό, παραλυτικό χτύπημα, πριν το χτύπημα του εχθρού!

Εάν λοιπόν οι ελληνικές πληροφορίες για τις στρατιωτικές κινήσεις των Τούρκων, οι δορυφορικές εικόνες, οι διασταυρώσεις από τις στρατιωτικές συμμαχικές υπηρεσίες ΗΠΑ και Ισραήλ, με τα αντίστοιχα κλιμάκιά τους εντός της Τουρκίας, βεβαιώσουν ότι επίκειται τουρκική ενέργεια, τότε ξαφνικά η "νύχτα" του Ερντογάν θα γίνει εφιάλτης, μια νύχτα πριν την "νύχτα"...

Έχουν αλλάξει πλέον όλα. Η Ελλάδα έχει ανέβει επίπεδο, για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό των συμμάχων, αλλά και όλων των κλιμακίων του ΝΑΤΟ, επιδεικνύοντας υψηλό επαγγελματισμό και στρατιωτικό ταλέντο, που είναι φωλιασμένο μέσα στο πανάρχαιο DNA μας...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου