ΤΟ "ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΛΥΚΟΥΣ" - Πώς μαγειρεύτηκε η "λάσπη" στον Αρχιστράτηγο της Ελλάδας! Βίντεο

Οργισμένη ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ για την επίθεση πρωτοσέλιδου κατά του Στρατηγού Φλώρου


Έτσι μαγειρεύτηκε η "λάσπη" στον Αρχιστράτηγο της Ελλάδας! Δείτε το βίντεο
ΣΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ"....

Το καταπληκτικό είναι ότι η περίφημη παράγραφος περί δήθεν "600.000 μαύρα ευρώ" για αγορά διαμερίσματος, δεν είναι μέσα στον κορμό της κύριας φερόμενης έκθεσης της ΕΥΠ, αλλά στα ..."Σχόλια", όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται, στο τέλος του εγγράφου...

Και αυτό το "σχόλιο" του συντάκτη της ΕΥΠ, που επικαλείται "εξωτερικές πληροφορίες" και καμία απόδειξη, το πήραν και το έκαναν "ενοχοποιητικό" τάχα πρωτοσέλιδο... 


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΕΘΑ

"Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα συγκυρία είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.

Επειδή, η πρωτοφανής στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης επεκτείνεται σε τεχνηέντως κατασκευασμένα αφηγήματα περί δήθεν περιουσίας του ιδίου ή μελών της οικογένειας του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: η οικονομική κατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ περιγράφεται λεπτομερώς -όπως προβλέπεται- στα “Πόθεν Έσχες” πού έχουν κατατεθεί και στα “Ε9” και είναι στη διάθεση των αρμοδίων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις των μελών της οικογένειας του.

Οι δήθεν ισχυρισμοί είναι απολύτως ψεύτικοι, συκοφαντικοί, αναπόδεικτοι και εκτός πάσης πραγματικότητας. Δεν πρόκειται δε επ’ ουδενί να αλλοιώσουν την σχέση εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και με το ΚΥΣΕΑ.

Ο ΑΓΕΕΘΑ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του και συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα, που η Πατρίδα τού έχει αναθέσει, πιστός στον όρκο του, στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους"!


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου