ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ! "ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΙΣΤΟΛΙ" Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ! Βίντεο

Πρωτοφανές άνοιγμα Μητσοτάκη σε Σαμαρά

Είναι "γάτα" το Μητσοτάκης και το έχει αποδείξει. Και είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που εφαρμόζει το σύστημα της εμπροσθοβαρούς πολιτικής, να τρέχει πιο μπροστά από την εκδήλωση των προβλημάτων και να τους στήνει "καρτέρι", πριν εκείνα την στήσουν στον ίδιο. Μια πολιτική στην οποία οφείλεται κυρίως το μεγαλύτερο μέρος της όποιας εσωτερικής του επιτυχίας και της διεθνούς του αποδοχής, καθώς εμφανίζεται σε πολλά "μπροστάρης". Όχι πάντα προς όφελος της Ελλάδας, έτσι όπως εμείς οι παραδοσιακοί Έλληνες την βλέπουμε και την θέλουμε.

Η μέθοδός του αυτή εφαρμόζεται και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό πεδίο με πρόσφατη την αποδοχή της πρόσκλησης Σαμαρά να παραβρεθεί ο Πρωθυπουργός στην παρουσίαση του Ιδρύματος Σαμαρά, υποδεχόμενος από την ευγενή και αρχοντική Γεωργία. (δείτε εδώ,)

Και πήγε ξέροντας πως θα τ΄ ακούσει, όπως και τα άκουσε μαζί με τον Δένδια, ιδίως στα θέματα της ΑΟΖ και της ενέργειας, όσο και στα θέματα ελληνικής οικογένειας, στα παραδοσιακά δηλαδή ζητήματα των Ελλήνων. Και όμως έμεινε και υπέμεινε καρτετικά ως το τέλος, ζητώντας μάλιστα συνάντηση από τον ίδιο τον Σαμαρά (δείτε εδώ). Τον οποίο μετεκλογικά εγκατέλειψε, δίνοντας την Προεδρία της Δημοκρατίας στην άκαπνη Σακελλαροπούλου και όχι στον βετεράνο, ιδιαίτερα αντιστασιακό στα εθνικά θέματα και ειδικό το Σκοπιανό, Αντώνη Σαμαρά.


"ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΙΣΤΟΛΙ" Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Τώρα προχώρησε ένα ακόμη βήμα και "τράβηξε πιστόλι", κάνοντας την πρώτη δημόσια θετική και δυναμική αναφορά στον Σαμαρά και μάλιστα μέσα στην Βουλή, κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού (17-12-2022), κατηγορώντας ευθέως τον Τσίπρα για ψευδούς ισχυρισμούς περί δήθεν παραλαβής χρεοκοπημένης χώρας το 2015, αλλά και για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Χαυγής, προκειμένου να ρίξουν τον Σαμαρά!


Επόμενο βήμα να οριστικοποιήσει πλεόν την πρόσκληση στον Αντώνη, καθώς θα έχει "πρόσωπο" να τον δει μετά το "πραξικόπημα" της Προεδρικής Εκλογής (2020 -25) και ίσως του προτείνει ειλικρινά μεγάλη θέση, ζητώντας πάντως δυναμικό και υποστηρικτικό ρόλο στις Εκλογές! Απλής και ενισχυμένης. Βεβαίως ο Αντώνης θα θέσει κόκκινες γραμμές, ιδίως στα εθνικά θέματα και θα απαιτήσει συγκεκριμένες δηλώσεις και σημεία αναφοράς στο νέο προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Μην ξεχνούμε πως με βέτο Σαμαρά και Καραμανλή, είναι εδώ και χρόνια καθηλωμένα στα συρτάρια της Βουλής τρία Μνημόνια με τα Σκόπια, που εκκρεμούν από την άθλια "Συμφωνία των Πρεσπών", αφού διστάζει ο Μητσοτάκης να τα κατεβάσει προς ψήφιση, επειδή θα καταποντιστεί...

Η όλη πάντως υπόθεση των ανοιγμάτων με πρώην Πρωθυπουργούς, είναι θετική για την ΝΔ, την οδηγεί σε συσπείρωση και άρα σε καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα. Και πονάει πολύ στον ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ)

Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν θα μπορούσε ο Σαμαράς να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας, με σχετική ψηφοφορία της Βουλής τον Δεκέμβριο του 2024, ώστε να αναλάβει το 2025.... Η απάντηση είναι ναι, εάν η ΝΔ έχει ισχυρή πλειοψηφία...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου