ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ! Θα συγκλονιστεί η Ελλάδα! Βίντεο

Τεράστιο θαύμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στην Πολεμική Αεροπορία

Τεράστιο θαύμα έκανε ο άφθαρτος Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος στην Πολεμική μας Αεροπορία στις 21 Ιουνίου 2022, σε αεροσκάφη της 111 Πτέρυγας Μάχης της Νέας Αγχιάλου!

Η πίστη των ευσεβών πιλότων μας και η επίκληση του ταχύτατου Άγιου, που βίωσε την τουρκική σκλαβιά στην Μικρασία, έκανε το απίστευτο θαύμα, δείχνοντας για μια ακόμη φορά, σήμερα, στις μέρες μας, ότι ο δρόμος της ευσέβειας είναι εκείνος που και έχει ευλογία και ανταμοίβει και εδώ και στον ουρανό και είναι η συνταγή επιτυχίας και ευτυχίας, που οφείλει να ακολουθεί κάθε οικογένεια, κάθε Μοίρα, όλη η χώρα, για να μην γκρεμοτσακιζόμαστε κάθε τόσο. Αυτή ακριβώς την ελληνορθόδοξη πορεία διακυβέρνησης εισηγείται άλλωστε και το Μακεδονικό Κόμμα (εδώ) του Ελληνισμού, όπως μας διδάσκει περίτρανα η ίδια η ιστορία μας και τα βιώματα των ευσεβών προγόνων μας, που με την βοήθεια του Θεού, της Παναγίας και των Αγίων, έκαναν άθλους! Θυμίζουμε με την ευκαιρία ότι Μοναστήρι του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου υπάρχει και στην Μακεδονία, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής (χάρτης).

Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος, Προκόπι Ευβοίας

Σημειώνουμε ότι το Ν ιδρύθηκε ακριβώς εκεί στο Προκόπι πριν 19 χρόνια, πλάι στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο, τον Άγιο Προκόπιο και τον Άγιο Βασίλειο, υποδεχόμενο μάλιστα και προσφωνώντας τότε τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, που έδινε την μάχη της ορθόδοξης ελληνικής ταυτότητάς μας, προλέγοντας την πολεμική που θα δεχθούμε σαν έθνος, για να μας διαλύσουν εκ των έσω. Έρχονται όμως κάτι τέτοια θαύματα και μας υπενθυμίζουν πού είναι ο δρόμος που χάσαμε, που λησμονήσαμε, που ξεχάσαμε. Πού είναι το ευλογημένο μονοπάτι.

Όσιος Ιωάννης Ρώσος

Την ευλογία και βοήθεια του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου, του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μαντουδίου, της Παναγίας Λιμνιάς, του Οσίου Δαυίδ εν Ευβοία, του Αγίου Ιακώβου Τσαλίκη και του αγαπημένου μας Γέροντα Κυρίλλου Γεραντώνη, να έχουμε όλοι μας.
 

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου