O ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΣ ΛΕΩΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε.!

Το μυστικό Πρωτόκολλο Βουγλαρίας - Σκοπίων που βουλγαροποιεί τα Σκόπια
 

Βράζει η Αντιπολίτευση στα Σκόπια, με το εφιαλτικό μυστικό Πρωτόκολλο που αναγκάζει η Βουλγαρία να υπογράψουν οι Σκοπιανοί, προκειμένου να ενταχθούν στην Ε.Ε.!

Το Πρωτόκολο αυτό ήταν επτασφράγιστο μυστικό και με κανέναν τρόπο δεν το έδινε στην δημοσιότητα η Κυβέρνηση, ώσπου διέρρευσε στην βουλγαρική γλώσσα, προκαλώντας σοκ σε όσους νόμιζαν ότη η Σόφια έχει παραιτηθεί των σχεδίων της κατά των Σκοπίων και απλά προσπαθεί να τα εξασφαλίσει από μέσα, με Ευρωπαϊκή μάλιστα σφραγίδα και εγγύηση, ώστε η εφαρμογή του Πρωτοκόλλου να αποτελεί τελικά προαπαιτούμενο για την πλήρη ένταξή τους!


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ - ΣΚΟΠΙΩΝ 2022


Σύμφωνα με το φοβερό πλέον μυστικό Πρωτόκολλο, η Βουλγαρία μπαίνει και δένει μέσα στα Σκόπια, υποχρεώνοντας τα εξευτελιστικά:

1. Στην εγγραφή στο Σύνταγμα των Σκοπίων Βουλγαρικής Μειονότητας

2. Στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών και δράσης των Βουλγάρων των Σκοπίων και των συμβόλων τους, με άλλα λόγια ελεύθερη χρήση της Βουλγαρικής Σημαίας και του βουλγαρικού λέοντα, που ανάβει ξανά "φωτιές" στα Βαλκάνια (λόγω της βλακώδους δικής μας πολιτικής, που αντί να βάλουμε πάγιο βέτο αναγκάζοντάς τους σε πλήρη εγκατάλειψη του ονοματός μας και σε πλήρη αναγνώρισης της Ελληνικής Κοινότητας των Σκοπίων, τα δώσαμε και "όνομα" και "γλώσσα" και "εθνότητα" και ΝΑΤΟ και τώρα πάμε να δώσουμε και Ε.Ε. - δείτε εδώ)

3. Στην αποκατάσταση - αποζημίωση όλων των Βουλγάρων των Σκοπίων τους οποίους κυνήγησε ο Τίτο, στα πλαίσια της προσπάθειας βίαιης και τρομοκρατικής "Μακεδονοποίησης" του πληθυσμού, ανάμεσα στους οποίους είναι και 240.000 Έλληνες, απολύτως ξεχασμένοι από την Αθήνα. Η Βουλγαρία υποχρεώνει τα Σκόπια σε πλήρη άνοιγμα των αρχείων της Γιουγκοσλαβικής περιόδου 1945 - 1990! Πρόκειται για απίστευτα πράγματα, αλλά και για υποδειγματική πίεση ενός κράτους που θέλει να ζήσει και όχι να χαθεί όπως το δικό μας...

4. Στην αλλαγή Μνημείων, Βιβλίων, Σχολείων, Μουσείων, επιγραφών, ταινιών, των πάντων κυριολεκτικά που δεν ευθυγραμμίζονται με την βουλγαρική εκδοχή της ιστορίας και το ιστορικό παρελθόν και καταγωγή των Κομιτατζήδων!

5. Σε κοινούς εορτασμούς επετείων και "ηρώων" όπως είναι η ΨευτοΕπανάσταση του Ίλιντεν, ο Κομιτατζής Γκότσε Ντέλτσεφ κ.α. που με αυτό τον τρόπο παύουν να είναι σκοπιανικά και γίνονται βουλγαρικά, με διαρκή σύνδεση πια της λέξης "Μακεδονία - μακεδονικός" με την Βουγλαρία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται μελλοντικά...

6. Απαγόρευση ζητήματος Σκοπιανικής Μειονότητας στην Βουλγαρία, με την μη ανάμιξη των Σκοπίων στα εσωτερικά της...

Δείτε παρακάτω τα κυριότερα σημεία του Πρωτοκόλλου που διέρρευσε.



ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ (3-6-2022)


1. Ι. ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας" δεσμεύεται ότι πριν από τη διεξαγωγή της Πρώτης Διακυβερνητικής Διάσκεψης θα ολοκληρώσει τις σχετικές διαδικασίες και θα συμπεριλάβει στο Σύνταγμά της όσους πολίτες της ζουν στο έδαφος της χώρας και αποτελούν μέρος του βουλγαρικού λαού, και θα εναρμονίσει την ισχύουσα νομοθεσία του, ώστε να αντικατοπτρίζει τις τροποποιήσεις που έγιναν στο Σύνταγμα .]

 

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας", σύμφωνα με το άρθρο. 11 παράγρ. 5 της Συνθήκης, επιβεβαιώνει τη δέσμευση ότι τίποτα στο σύνταγμά της δεν μπορεί και δεν πρέπει να ερμηνευθεί ότι αντιπροσωπεύει ή θα αποτελέσει ποτέ βάση για ανάμειξη στις εσωτερικές υποθέσεις της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας με σκοπό την προστασία του καθεστώτος και των δικαιωμάτων των μη υπηκόων της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας".

 

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας" να παράσχει στη Δημοκρατία της Βουλγαρίας αντίγραφα όλων των μεθοδολογικών οδηγιών, εγχειριδίων, βοηθημάτων μελέτης και άλλου σχετικού εκπαιδευτικού υλικού στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας" σύμφωνα με το άρθρο 12 του προγράμματος μεταξύ των Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας" για συνεργασία στον τομέα της εκπαίδευσης και της επιστήμης.


ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Τα μέρη επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να αναλάβουν δράση κατά της ρητορικής μίσους και ορίζουν τα Υπουργεία Εξωτερικών ως φορείς επαφής για τον από κοινού εντοπισμό τέτοιων περιπτώσεων σε επιγραφές σε δημόσια κτίρια και μνημεία, κείμενα σε σχολικά βιβλία και προγράμματα σπουδών, καθώς και στον χώρο των μέσων ενημέρωσης. συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών μέσων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης).

Τα μέρη καθιερώνουν, χωρίς καθυστέρηση, την κατάλληλη διαδικασία και συγκεκριμένα μέτρα για τη λήψη άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων κατά τον εντοπισμό τέτοιων περιπτώσεων.

Οι δύο πλευρές θα λάβουν αποτελεσματικά μέτρα για να αποτρέψουν την κακόβουλη προπαγάνδα από ιδρύματα και φορείς και να αποθαρρύνουν δραστηριότητες ιδιωτικών φορέων με στόχο την υποκίνηση βίας, μίσους ή άλλες παρόμοιες ενέργειες που θα έβλαπταν τις σχέσεις τους.

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

Η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας", σύμφωνα με τη Διακήρυξη του 2006 της Συνέλευσης της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας" σχετικά με την απολογία στα θύματα της καταστολής του καθεστώτος την περίοδο 1945-1990 και στο πνεύμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του 2009 Ψήφισμα για την Ευρωπαϊκή Συνείδηση ​​και τον ολοκληρωτισμό, για την καταδίκη και τη συγγνώμη για τις αδικίες και τις καταστολές που διαπράχθηκαν στο παρελθόν, άμεσα ή έμμεσα, από το κομμουνιστικό καθεστώς της Γιουγκοσλαβίας σε βάρος των πολιτών με βάση τον εθνοπολιτικό αυτοπροσδιορισμό τους. σχετικά με τους Βούλγαρους.

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας" δήλωσε ότι θα δημιουργήσει το απαραίτητο ολοκληρωμένο νομικό πλαίσιο για το πλήρες άνοιγμα των αρχείων του κατασταλτικού μηχανισμού των πρώην κρατικών υπηρεσιών ασφαλείας από την κομμουνιστική περίοδο, συμπεριλαμβανομένων των αστυνομικών, πολιτικών και στρατιωτικών πληροφοριών και αντικατασκοπεία την περίοδο 1945-1991Αυτό το ολοκληρωμένο νομικό πλαίσιο θα δημιουργήσει σαφείς ευκαιρίες για δωρεάν, απεριόριστη και έγκαιρη πρόσβαση, έρευνα, δικαίωμα χρήσης, δημοσίευση και θεσμική αποθήκευση και διατήρηση των σχετικών εγγράφων.

Η Βουλγαρία δηλώνει ότι έχει ήδη παράσχει και θα συνεχίσει να παρέχει πρόσβαση στα αρχεία του κατασταλτικού μηχανισμού των πρώην υπηρεσιών κρατικής ασφάλειας από την κομμουνιστική περίοδο, δημιουργώντας έτσι σαφείς ευκαιρίες για ελεύθερη, απεριόριστη και έγκαιρη πρόσβαση, έρευνα, δικαίωμα χρήσης, δημοσίευση και θεσμική αποθήκευση και προστασία των σχετικών εγγράφων.

 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Με την υπογραφή αυτού του Πρωτοκόλλου, τα μέρη θα δημοσιεύσουν στους ιστότοπους των δύο κυβερνήσεων όλα τα αποτελέσματα και τις συστάσεις των εργασιών της Μικτής Πολυεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για Ιστορικά και Εκπαιδευτικά Θέματα μέχρι σήμερα. Τα αποτελέσματα και οι συστάσεις επισυνάπτονται στο παρόν πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με το άρθ. 8 παρ. 3 της Συνθήκης, τα δύο μέρη συμφωνούν σε ένα κοινό ετήσιο ημερολόγιο για το 2022 και το 2023 για κοινούς εορτασμούς κοινών ιστορικών γεγονότων και προσωπικοτήτων, που έχουν ήδη συμφωνηθεί από τη Μικτή Πολυθεματική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για Ιστορικά και Εκπαιδευτικά Θέματα. Εάν υπάρξει πολιτική βούληση, οι δύο χώρες θα γιορτάσουν και άλλα κοινά ιστορικά γεγονότα και προσωπικότητες. Το ετήσιο ημερολόγιο ισχύει για το παρόν πρωτόκολλο.

Οι κυβερνήσεις των δύο χωρών, σε κοινή τελετή, θα αποκαλύψουν ανανεωμένες πινακίδες στο φρούριο του Τσάρου Σαμουήλ στην πόλη της Αχρίδας, οι οποίες θα αντικατοπτρίζουν τις συστάσεις της Επιτροπής .]

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας" θα προετοιμάσει και θα παρουσιάσει ένα παράδειγμα μαθήματος για την 7η του εκπαιδευτικού προγράμματος της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας" με θέμα τον Βασιλιά Σαμουήλ, σύμφωνα με τις συστάσεις της Επιτροπής και σύμφωνα με το άρθρο. παράγραφος 2 της συμφωνίας.

Αυτό το δείγμα μαθήματος εφαρμόζεται στο παρόν πρωτόκολλο και στο μέλλον θα συμπεριληφθεί στο σχολικό πρόγραμμα στη Δημοκρατία της Βόρειας "Μακεδονίας" .]

Η Μικτή Πολυκλαδική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για Ιστορικά και Εκπαιδευτικά Θέματα θα αναπτύξει και θα εφαρμόσει ένα σχέδιο εργασίας που προβλέπει τη διεξαγωγή μεταξύ 8 και 10 συνεδριάσεων ετησίως.



 1. II. ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΙΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας" έως την έναρξη του σχολικού έτους 2023-2024 θα αλλάξει το περιεχόμενο του σχολικού βιβλίου γεωγραφίας για την 7η τάξη.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν, μετά τον εντοπισμό άλλων περιπτώσεων αβάσιμων εθνοτικών/εδαφικών διεκδικήσεων σε σχολικά βιβλία και εκπαιδευτικά βοηθήματα, να τα αποσύρουν από τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα και να αλλάξουν το περιεχόμενό τους.

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας" αναλαμβάνει, κατά την περίοδο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην ΕΕ, να ενημερώνει με συνέπεια τη Δημοκρατία της Βουλγαρίας για όλες τις αλλαγές στο περιεχόμενο όλων των σχολικών εγχειριδίων, των διδακτικών βοηθημάτων και των μεθοδολογικών οδηγιών στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας" και να παρέχει αντίγραφα των νέων εκδόσεων .


ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Οι δύο χώρες θα συνεχίσουν να ανταλλάσσουν μέσω της διπλωματικής οδού μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών πληροφορίες για εκδηλώσεις ρητορικής μίσους που εντοπίζονται σε επιγραφές και πινακίδες σε δημόσια κτίρια και μνημεία, κείμενα σε σχολικά βιβλία και διδακτικό υλικό, καθώς και στον χώρο των μέσων ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου και μέσα κοινωνικής δικτύωσης) στην επικράτεια του άλλου μέρους και να ενημερώσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος τις ενέργειες που έγιναν από το αντίστοιχο μέρος για την άνευ χρονοτριβής άρση των εντοπισμένων περιπτώσεων ρητορικής μίσους στον δημόσιο χώρο.

Και τα δύο μέρη να διασφαλίσουν ότι η δημόσια χρηματοδότηση νέων βιβλίων, ντοκιμαντέρ και περιοδικών, ταινιών και άλλης καλλιτεχνικής παραγωγής, πολιτιστικών μνημείων και εορτασμών θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πνεύμα της Συνθήκης Φιλίας, Καλής Γειτονίας και Συνεργασίας, και σε αυτό το πλαίσιο οποιασδήποτε οντότητας χρηματοδοτείται από το κράτος, θα επιβεβαιώσει με ρητή και δεσμευτική δήλωση ότι θα παρακολουθεί με την απαραίτητη προσοχή το θέμα της μη επιτρεπόμενης κάθε μορφής ρητορική μίσους και η μη συμμόρφωση με την υποχρέωση αυτή θα αποτελέσουν λόγο αναστολής και ανάκτησης από το υποκείμενο της χορηγούμενης κρατική χρηματοδότηση.

Οι δύο πλευρές θα λάβουν αποτελεσματικά μέτρα για να αποτρέψουν την κακόβουλη προπαγάνδα από ιδρύματα και φορείς και να αποθαρρύνουν δραστηριότητες ιδιωτικών φορέων με στόχο την υποκίνηση βίας, μίσους ή άλλες παρόμοιες ενέργειες που θα έβλαπταν τις σχέσεις τους.


ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας", εντός προθεσμίας ενός έτους, να δημιουργήσει το απαραίτητο ολοκληρωμένο νομικό πλαίσιο για το πλήρες άνοιγμα των αρχείων του κατασταλτικού μηχανισμού των πρώην κρατικών υπηρεσιών ασφαλείας από την κομμουνιστική περίοδο, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, πολιτικές και στρατιωτικές πληροφορίες και αντικατασκοπεία την περίοδο 1945-1991. Αυτό το ολοκληρωμένο νομικό πλαίσιο θα δημιουργήσει σαφείς ευκαιρίες για ελεύθερη, απεριόριστη και έγκαιρη πρόσβαση, έρευνα, δικαίωμα χρήσης, δημοσίευση και θεσμική αποθήκευση και διατήρηση των σχετικών εγγράφων.

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας να μοιραστεί την εμπειρία της στον τομέα αυτό, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός εξειδικευμένου κεντρικού αρχείου, με βάση τη νομοθεσία στον τομέα που εγκρίθηκε από τη χώρα το 2006. Η Βουλγαρία θα συνεχίσει να παρέχει πρόσβαση στα αρχεία του κατασταλτικού μηχανισμού των πρώην υπηρεσιών κρατικής ασφάλειας από την κομμουνιστική περίοδο, συνεχίζοντας έτσι να δημιουργεί σαφείς ευκαιρίες για δωρεάν, απεριόριστη και έγκαιρη πρόσβαση, έρευνα, δικαίωμα χρήσης, δημοσίευση και θεσμική αποθήκευση και διατήρηση των σχετικών εγγράφων.

 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Και τα δύο μέρη να τηρούν εκείνα που έχουν εγκριθεί από τη Μικτή Διακυβερνητική Επιτροπή σύμφωνα με το άρθρο. 12 κείμενα ως βάση για τη διοργάνωση, από κοινού ή μεμονωμένα, εορτασμών, καθώς και την τήρησή τους σε δημόσιες ομιλίες και δηλώσεις σχετικά με γενικά ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα για τα οποία διοργανώνονται οι εν λόγω εορτασμοί.

Οι δύο πλευρές να προετοιμάσουν και να παρουσιάσουν δείγματα μαθημάτων με βάση τις συστάσεις της Επιτροπής, επί των οποίων η Επιτροπή κατέληξε σε συμφωνία που επισυνάπτεται στα πρακτικά της επόμενης συνεδρίασης της Μικτής Διακυβερνητικής Επιτροπής βάσει του άρθρου 12 της Συνθήκης Φιλίας, Καλής Γειτονίας και Συνεργασίας και να περιλαμβάνεται στο περιεχόμενο στο μέλλον σχετικών προγραμμάτων σπουδών, εγχειριδίων και άλλου σχετικού διδακτικού υλικού, επιγραφών σε πινακίδες, ιστορικά μνημεία, μνημεία και πληροφοριακό υλικό σε μουσεία και άλλα αντικείμενα εκπαιδευτικής και πολιτιστικής σημασίας, καθώς και σε ηλεκτρονικές συστοιχίες πληροφοριών με δημόσια ιδιοκτησία.

Και τα δύο μέρη θα ενθαρρύνουν την Επιτροπή να ολοκληρώσει την αναθεώρηση της περιόδου του Μεσαίωνα εντός ενός έτους από την υπογραφή του παρόντος Πρωτοκόλλου.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Μικτής Επιτροπής βάσει του άρθρου. 12 της Συνθήκης, αμφότερα τα μέρη να εγκρίνουν τις συστάσεις της Επιτροπής για ολόκληρη την περίοδο του Μεσαίωνα.

Σύμφωνα με το στοιχείο 3, παρ. 3 των Πρακτικών της πρώτης συνεδρίασης της Μικτής Διακυβερνητικής Επιτροπής του 2019, οι κυβερνήσεις των δύο χωρών να ενθαρρύνουν την Επιτροπή να προετοιμάσει και να προτείνει στις δύο κυβερνήσεις συστάσεις για τον κοινό εορτασμό κοινών ιστορικών γεγονότων και προσωπικοτήτων, εντός ενός έτους από την υπογραφή του παρόντος Πρωτοκόλλου.

Τα δύο μέρη, το αργότερο μέχρι το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, να αλλάξουν, όπου είναι απαραίτητο, όλα τα σχολικά βιβλία ιστορίας στο πρόγραμμα σπουδών, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν τα αποτελέσματα του έργου της Επιτροπής που έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα, σύμφωνα με το άρθρο. 8 παράγρ. 2 της Συμφωνίας.

Και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν και να ενθαρρύνουν το έργο της Επιτροπής, δεσμευόμενες να συνεχίσουν την εναρμόνιση των σχετικών εγχειριδίων και προγραμμάτων σπουδών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργασιών της Επιτροπής, που έχουν εγκριθεί και από τις δύο κυβερνήσεις.

Και οι δύο πλευρές υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν την Επιτροπή να ολοκληρώσει τις εργασίες για όλες τις περιόδους της κοινής ιστορίας που συνδέει τις δύο χώρες και τους λαούς τους, σύμφωνα με το άρθρο. 8 παρ. 2 της Συνθήκης, προκειμένου να εφαρμόσει πλήρως αυτές τις συστάσεις της στα εκπαιδευτικά προγράμματα πριν από την κύρωση της Συνθήκης για την ένταξη της Βόρειας "Μακεδονίας" στην Ε.Ε.

 

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΒΑΣΗ ΣΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ":

  • Επίτευξη βιώσιμων αποτελεσμάτων στην πρόληψη και αντίδραση ενάντια σε εκδηλώσεις ρητορικής μίσους προς τη Βουλγαρία και τους Βούλγαρους στη Δημοκρατία της Βόρειας "Μακεδονίας" στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου. σε διαδικτυακά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στη Δημοκρατία της Βόρειας "Μακεδονίας".
  • Επίτευξη βιώσιμων αποτελεσμάτων στην πρόληψη, διερεύνηση και δίωξη εγκλημάτων μίσους, ρητορικής μίσους και διακρίσεων κατά των Βουλγάρων στη Δημοκρατία της Βόρειας "Μακεδονίας".
  • Λήψη αποτελεσματικών μέτρων για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους θεσμικούς μηχανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την αύξηση της εμπιστοσύνης των Βουλγάρων στη Δημοκρατία της Βόρειας "Μακεδονίας" προς αυτούς τους μηχανισμούς και τους εθνικούς θεσμούς.
  • Επίτευξη βιώσιμων αποτελεσμάτων για την εξασφάλιση της ελεύθερης άσκησης των δικαιωμάτων των Βουλγάρων στη Δημοκρατία της Βόρειας "Μακεδονίας" να εκφράζουν ελεύθερα, να προστατεύουν και να αναπτύσσουν την ταυτότητα και τα ειδικά χαρακτηριστικά της κοινότητάς τους, καθώς και να χρησιμοποιούν ελεύθερα τα σύμβολα της κοινότητάς τους".
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου