Ο ΛΑΒΡΟΦ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΤΟ ΚΑΝAΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ! Ξεκίνησε η Μάχη του Γ΄ Παγκοσμίου


 Άνοιξε τις "κουρτίνες" ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας για τους πραγματικούς λόγους εισβολής στην Ουκρανία, το "πολιτισμένο" έτος 2022...

 Και τι είπε σε συνέντευξή του στο PBK για την εισβολή; Ότι δεν έγινε για την Ουκρανία, αλλά για την νέα Παγκόσμια Τάξη...

"Δεν πρόκειται καθόλου για την Ουκρανία. Ή μάλλον, όχι τόσο για την Ουκρανία, αλλά για την παγκόσμια έννομη τάξη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέλαβαν ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτή είναι μια νέα εποχή στη σύγχρονη ιστορία. Αντανακλά τη μάχη για το πώς θα μοιάζει η παγκόσμια τάξη"!



Η ...ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕΣΩ ΓΙΑΛΤΑΣ


Τι εννοεί με όλα αυτά ο Σεργκέι Λαβρόφ; Ότι η Ρωσία αποφάσισε να ξαναπάρει πίσω το μερίδιο που της είχε οριστεί με την Συμφωνία της Γιάλτας, ανάμεσα σε ΗΠΑ, Αγγλία και Ρωσία! Επειδή κατά τον Λαβρόφ "οι ΗΠΑ κατέλαβαν ολόκληρη την Ευρώπη" και άρα μπήκαν στις χώρες που είχαν οριστεί να είναι υπό την κηδεμονία της Ρωσίας, τότε ΕΣΣΔ. Μία από αυτές τις χώρες ήταν και η Ουκρανία, όπως και όλες οι πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες. Και όπως όλοι είδαμε με "έκπληξη", οι ΗΠΑ αποχώρησαν και εγκατέλειψαν τραγικά την Ουκρανία, αφού πρώτα της φούσκωσαν τα μυαλά...

Η Ουκρανία είναι "ζώνη της ρωσικής πλευράς του κόσμου" όπως εκείνος διαμοιράστηκε στην Γιάλτα... Και άρα δεν θα κουνιόταν φύλλο κατά την ρωσική εισβολή (όπως το είχαμε προβλέψει ρητά και στο ραδιόφωνο). Εισβολή που είναι απολύτως καταδικαστέα, όπως κάθε εισβολή και παραβίαση συνόρων και μάλιστα χωρίς καμμιά αιτία, αφού η Ρωσία και την Κριμαία ενσωμάτωσε και τις Δημοκρατίες του Ντονμπάς αναγνώρισε και εξασφάλισε στρατιωτικά.

Και με ποια "δικαιολογία" προχώρησε λοιπόν σε εισβολή στην υπόλοιπη Ουκρανία; Με την "δικαιολογία" της αποναζοποίησης και της αποστρατικοποίησης! Εδώ έρχεται η Γιάλτα και δίνει την εξήγηση. Διότι ήταν όρος της Συμφωνίας της Γιάλτας η "αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση" της Γερμανίας, ώστε να μην προκαλέσει και στο μέλλον νέο πόλεμο!

 Και βλέπουμε τον ίδιο τον Πούτιν, χωρίς να αναφέρει την Γιάλτα, να χρησιμοποιεί το ίδιο ακριβώς επιχείρημα με την Συμφωνία των τριών ηγετών του 1945! "Αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση"! 



ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΗΠΑ

  Και οι ΗΠΑ αμέτοχες και κερδισμένες προς ώρας για πολλούς λόγους:

  1. Γιατί ξεδοντιάζεται ένα καθεστώς με ναζιστικά νύχια, που μεθαύριο μπορεί να εξυπηρετούσε ένα ακόμη εκκολαπτόμενο "Ράιχ"...

  2. Γιατί πλήττεται βαριά η Ε.Ε. και άρα η νέα "Γερμανική Αυτοκρατορία"

 3. Γιατί πλήττεται θανάσιμα ο σύνδεσμος Γερμανίας/Ε.Ε. - Ρωσίας, που έτεινε να παγιωθεί και να γιγαντωθεί "επικίνδυνα"

  4. Γιατί πλήττεται τραγικά σε όλο τον κόσμο η εικόνα της Ρωσίας (Ηθικός Πόλεμος)

  5. Γιατί απενοχοποιούνται οι ΗΠΑ σαν "ιμπεριαλιστική δύναμη" και χρεώνεται πλέον κάτι τέτοιο η Ρωσία

  6. Γιατί μπαίνουν στα σκαριά τεράστια εξοπλιστικά προγράμματα - εξαγωγές για τις ΗΠΑ, που κερδίζει έτσι διπλά και τρίδιπλα, από την ρωσική αυτοχειρία...


 

ΣΕΡΒΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Η παγκόσμια τάξη, που διασαλεύτηκε από τις ΗΠΑ, κατά την Ρωσία, έχει όμως και την άλλη πλευρά, αυτή των συμφερόντων Αγγλίας και Αμερικής, που ήταν οι άλλες δύο χώρες - συνέταιροι της Γιάλτας.

 Όπως είχαμε τονίσει και σε ραδιοφωνική εκπομπή από την πρώτη ώρα του πολέμου, οι ΗΠΑ έδωσαν κυριολεκτικά την Ουκρανία στην Ρωσία και θα λάβουν κάτι άλλο, κάπου αλλού... Το "άλλο" θα είναι ίσως η Τουρκία (με απομάκρυνση ή πραξικόπημα κατά Ερντογάν όπου η Ρωσία αυτή την φορά δεν θα κουνηθεί) ή η Σερβία, όπου αναμένεται να συμβεί ο επόμενος Πόλεμος με την Αλβανία και χιλιάδες κουβαλητούς ισλαμιστές μισθοφόρους.

 Μετά το μήνυμα Λαβρόφ, η Σερβία φαίνεται κλειδωμένη στην ρωσική επιρροή και άρα απομένει η Τουρκία, όπου σύντομα πρέπει να περιμένουμε πολύ μεγάλες εξελίξεις, που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στην Ελλάδα και την ασφάλειά της.

 Η Βαλκανική αποτελεί άλλωστε το σημείο σύγκρουσης συμφερόντων της Γερμανίας/Ε.Ε., της Ρωσίας με μοχλό την Σερβία, των ΗΠΑ με μοχλό Αλβανία - Κόσοβο - Σκόπια, της Τουρκίας με μοχλό Αλβανία - Βοσνία. Ενώ αποτελεί και την ελπίδα της Κίνας για ευρωπαϊκή διείσδηση.

 Επομένως όλο το παιχνίδι θα παιχθεί και πάλι γύρω από την Σερβία. Εάν αρνηθεί να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, που προϋποθέτει αναγνώριση του Κοσόβου, θα δεχθεί αλβανικές επιθέσεις, ενώ εάν δεχθεί να γίνει, θα δεχθεί το ρωσικό σφυροκόπημα. Διότι σίγουρα οι ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να φτιάξουν πια μια μεγάλη, βιώσιμη και κραταιά Αλβανία, σαν προκαταβολική απάντηση στην ρωσική ενίσχυση της Σερβίας, που μετά την Ουκρανία, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

 Στην δε Μέση Ανατολή, είναι υποχρεωμένες οι ΗΠΑ και το Ισραήλ να δημιουργήσουν ένα νέο δυτικόφιλο ισχυρό κράτος, ως αντίβαρο στην ρωσική διείσδυση στην Συρία, την τουρκική αστάθεια, αλλά και την ισλαμιστική τρομοκρατία και ως νέο "χωροφύλακα"- ασπίδα της στρατηγικής, ζωτικής περιοχής. Το νέο αυτό κράτος θα ονομάζεται "Κουρδιστάν"...


ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΤΑΞΗ


 Η Ρωσία αφού κατάφερε να κατασκευάσει κάποια νέα υπερόπλα απολύτου καταστροφής (όπως ο υπερηχητικός πύραυλος Zircon που μπορεί να φέρει πυρηνικές κεφαλές, πετάει με την ασύλληπτη ταχύτητα των 7 μαχ = 8.575 χιλιόμετρα/ώρα και είναι αδύνατον να εντοπιστεί καν από συστήματα αεράμυνας), αποφάσισε να ανοίξει λοιπόν "την πόρτα του φρενοκομείου" και μόλις έφυγε η Μέρκελ, ξεκίνησε να αποκαταστήσει την ...Παγκόσμια Τάξη, σχεδιάζοντας μία νέα Παγκόσμια Ρωσική Τάξηελπίζοντας να σύρει μαζί της και την Γερμανία, της μετάΜέρκελ και Σρέντερ εποχής, η οποία και είναι εξαρτώμενη από το ρωσικό φυσικό αέριο, υποχρέωνοντάς την κατά κάποιο τρόπο να διαλέξει: ή με τις ΗΠΑ ή με την Ρωσία.

 Οπωσδήποτε όμως έχει αποφασίσει να μαζέψει όλους τους σλαβικούς λαούς στην επιρροής της (νέος Πανσλαβισμός), αλλά και να προχωρήσει και πέραν της Γιάλτας στα νέα Ευρασιατικά γεωπολιτικά της Σχέδια, που πίσω τους έχουν τον παρανοϊκό Αλεξάντερ Ντούγκιν! Για να καταλάβει δε κανείς τι μέρος του λόγου είναι αυτός ο τύπος, αξίζει να δει εδώεδώ και εδώ...

 Δια της νέας Ρωσικής Παγκόσμιας Τάξης εξηγείται και η άρνηση της Ρωσίας να αναγνωρίσει στην ουσία την πρωτοκαθεδρία του Οικουμενικού  μας Πατριαρχείου!

Έτσι εξηγείται και η αρπακτική της διάθεση για την ίδια την Κωνσταντινούπολη και τα Στενά, που θα την σπρώξουν και σε πόλεμο προσεχώς με την Τουρκία, αναγκάζοντας ΗΠΑ και Αγγλία να τα δώσουν στην Ελλάδα, για να τα γλυτώσουν από τους Ρώσους, όπως ακριβώς περιγράφουν και οι προφητείες!

 Η Ρωσία επομένως δεν θα περιοριστεί στην Ουκρανία, αλλά θα σαρώσει και την Γεωργία και την Τουρκία και θα εισβάλει ακόμη και στο Ισραήλ, όπως έχει αποκαλυφθεί από Αγίους (δείτε εδώ συγκλονιστικές προφητείες)!
 
 Γιατί "δεν πρόκειται καθόλου για την Ουκρανία. Ή μάλλον, όχι τόσο για την Ουκρανία, αλλά για την παγκόσμια έννομη τάξη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέλαβαν ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτή είναι μια νέα εποχή στη σύγχρονη ιστορία. Αντανακλά τη μάχη για το πώς θα μοιάζει η παγκόσμια τάξη"!

 Και η Μάχη των μαχών ξεκίνησε...Η Μάχη για τον νικητή του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου... Που  ξέρουμε πολύ καλά πως δεν θα είναι ούτε η Ρωσία, ούτε οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, αλλά μια έκπληξη του Θεού, της Παναγιάς και της Ιστορίας. Η ίδια η Ορθόδοξη Ελλάδα και Κύπρος και τα ευσεβή παιδιά τους! Αυτά θα νικήσουν! Και μάλιστα χωρίς να πάρουν μέρος στην τρίτη παγκόσμια τρέλα αλληλοεξόντωσης της ανθρωπότητας.

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου