ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - "ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ" ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ! Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι Τούρκοι! Ντοκουμέντα


 "Σουρωτήρι" έκανε σκάφος του ελληνικού Λιμενικού τα δύο προκλητικά τουρκικά αλιευτικά που ψάρευαν παράνομα εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, στην περιοχή των πανέμορφων Οινουσσών (Τρίτη 22-2-2022, 18.00) και προσπάθησαν να το εμβολίσουν!


ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ

 Τα παλαιά τουρκικά σκάφη επίτηδες εισήλθαν και ψάρευαν μέσα στην Ελλάδα για να προκαλέσουν, καθώς τα όργανά τους μια χαρά τους έδειχναν πού βρισκόταν. Και αντί να τα μαζέψουν και να φύγουν "ζήτησαν και τα ρέστα" προσπαθώντας αρχικά να εμβολίσουν το σκάφος των ελληνικών αρχών, ενώ άρχισαν να πετούν πέτρες και άλλα βαριά αντικείμενα εναντίον του, αναγκάζοντας τους Έλληνες Λιμενικούς να οπλίσουν και να τους κατεβάσουν κυριολεκτικά τις τζαμαρίες, με χρήση φλόμπερ, ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί, αλλά να πάρουν ταυτόχρονα και το μάθημά τους!

 Το ελληνικό Λιμενικό τους τα έκανε πραγματικά λαμπόγυαλο, για να έχουν να θυμούνται ότι δεν περνάει πια μύγα!


ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ

 Οι Τούρκοι νταήδες, με το που άρχισαν "τα καλάμια που βροντούν", άλλαξαν δέκα χρώματα, έπεσαν κάτω και κρύφτηκαν εκλιπαρώντας να σταματήσει το ελληνικό "χαλάζι" και έγιναν κατόπιν καπνός, ενώ ένας από τους Τούρκους επιβαίνοντες, ο Γιασάρ Σοζάλ, τραυματίστηκε ελαφρά στο πίσω και μέσα μέρος του δεξιού μηρού, προφανώς από θραύσμα γυαλιού. όπως δείχνει και σχετική φωτογραφία που δημοσίευσαν τουρκικά μέσα.


18 ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

 Όταν οι Τούρκοι γύρισαν πανικόβλητοι στο λιμάνι τους, μέτρησαν 18 καυτές ελληνικές βολίδες και στα δυο σκάφη, το "Baba Ogul" και το "Esila Lia", ισχυριζόμενοι ότι προκλήθηκαν, όπως τους είπαν, από ελληνικά υποπολυβόλα MP 5 του Λιμενικού μας, που σε κάθε περίπτωση παρέδωσε αυτή τη φορά ...βιωματικά το μάθημα, αφήνοντας αξέχαστες αναμνήσεις...


ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΗΜΑ

 Η Τουρκία την επομένη (23-2-20222) απέστειλε στην Ελλάδα διάβημα διαμαρτυρίας, για χρήση δυσανάλογης βίας, κάνοντας μάλιστα λόγο για ..."έγκλημα κατά της ανθρωπότητας"! 

 Αυτό κι αν είναι θρασύτητα για το κράτος των Γενοκτονιών και των εισβολών...

 Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο


  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου