ΕΚΠΛΗΞΗ Π.Ο.Υ. - ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! Δικαίωση

 

 Μεγάλη έκπληξη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.), που καλεί τα κράτη να άρουν τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις και αυτό ακόμη το Διαβατήριο Εμβολιασμού, λόγω αναποτελεσματικότητας των μέτρων αυτών στην διάδοση της Όμικρον!


Π.Ο.Υ.: ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

 Συγκεκριμένα, η 10η συνεδρίαση της Επιτροπής Έκτακτης Ανάγκης για τον Covid-19 του Π.Ο.Υ., που συγκλήθηκε στις 13-1-2022 από τον Γενικό Διεθυντή Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους, με επίσημη έγγραφη δήλωσή της στις 19-1-2022 και στις παραγράφους 6 και 7 (εδώ),  ζητά από τα κράτη να καταργήσουν το Διαβατήριο Εμβολιασμού και τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις κυκλοφορίας!

"6. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ: Άρση ή χαλάρωση των διεθνών απαγορεύσεων κυκλοφορίας, καθώς δεν παρέχουν προστιθέμενη αξία και συνεχίζουν να συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική πίεση που αντιμετωπίζουν τα Κράτη Μέρη. Η αποτυχία των ταξιδιωτικών περιορισμών που εισήχθησαν μετά τον εντοπισμό και την αναφορά της παραλλαγής Όμικρον για τον περιορισμό της διεθνούς εξάπλωσης του Όμικρον καταδεικνύει την αναποτελεσματικότητα τέτοιων μέτρων με την πάροδο του χρόνου. Ταξιδιωτικά μέτρα ( π.χ. μάσκες, τεστ, απομόνωση/καραντίνα και εμβολιασμός) θα πρέπει να βασίζονται σε εκτιμήσεις κινδύνου και να αποφεύγεται η οικονομική επιβάρυνση στους διεθνείς ταξιδιώτες σύμφωνα με το άρθρο 40 του IHR (Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού).

7. ΕΠΕΚΤΑΣΗ: ΝΑ ΜΗΝ απαιτείται απόδειξη εμβολιασμού κατά του COVID-19 για διεθνή ταξίδια ως η μόνη οδός ή προϋπόθεση που επιτρέπει τα διεθνή ταξίδια δεδομένης της περιορισμένης παγκόσμιας πρόσβασης και της άνισης διανομής των εμβολίων για τον COVID-19. Τα Συμβαλλόμενα Κράτη θα πρέπει να εξετάσουν μια προσέγγιση βασισμένη στον κίνδυνο για τη διευκόλυνση των διεθνών ταξιδιών με την άρση ή την τροποποίηση μέτρων, όπως οι απαιτήσεις τεστ και/ή καραντίνας, κατά περίπτωση, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΠΟΥ"!

 Με δυο λόγια λοιπόν, ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ζητά ελεύθερα ταξίδια, ελεύθερες μετακινήσεις, με περιορισμό τεστ και καραντίνας και πλήρη κατάργηση των Διαβατηρίων Εμβολιασμού για διεθνή ταξίδια, που επί της ουσίας σημαίνει απελευθέρωση των ανεμβολίαστων, που τόσο αδικούνται στην χώρα μας από την σκληρή πολιτική της Κυβέρνησης (άδικη εργασιακή εξορία σχεδόν 7.000 Υγειονομικών, απολύτως απαραίτητων για το σύστημα Υγείας που δήθεν τους νοιάζει, πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα για ανεμβολίαστους άνω των 60, απολύτως εξοντωτικό για τους συνταξιούχους των 400 ευρώ, απαγόρευση πρόσβασης σε εσωτερικούς χώρους εστίασης ανεμβολίαστων ακόμη και εάν έχουν rapid)

  Και γιατί το ζητάει αυτό ο Π.Ο.Υ.; Γιατί τα μέτρα αυτά αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά!


ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Θυμίζουμε ότι το Ν τόνιζε συνεχώς, εδώ και μήνες, ότι τα μέτρα αυτά θα αποβούν αυτεπίστροφο (μπούμερανγκ), καθώς οι ελεγχόμενοι συνεχώς με τεστ μη εμβολιασμένοι περιορίζονται αδίκως, την στιγμή που μπορούν να έχουν και έχουν ασφαλή και διακριβωμένα χαρακτηριστικά, ενώ οι εμβολιασμένοι αφήνονταν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα, χωρίς τεστ, παρότι είχε εγκαίρως αποδειχθεί (εδώ) ότι και νοσούν και κολλούν και μεταδίδουν και άρα θα έπρεπε να ελέγχονται όπως και οι μη εμβολιασμένοι, ώστε να υπάρχει πράγματι περιορισμένη μεταδοτικότητα, χωρίς βεβαίως να κλείνει οικονομία και κοινωνία ή να καταπατούνται θεμελιώδη ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα.

 Γι΄ αυτό ακριβώς όλα αυτά τα παράλογα μέτρα, που ήταν τελικά μέτρα πίεσης προς τους ανεμβολίαστους, τους οποίους ο Π.Ο.Υ. διαρκώς απαιτεί να σέβονται οι κυβερνήσεις, αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά.

 Επειδή ακόμη και εκείνος που είναι διπλά ή τριπλά εμβολιασμένος, μπορεί να κολλήσει και να μεταδώσει. Και άρα δεν έχει κανένα νόημα το Διαβατήριο Εμβολιασμού!

  Όπως δεν θα πρέπει να έχει νόημα πλέον γενικά το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού, καθώς, όπως λέγαμε διαρκώς και δυστυχώς αποδείχθηκε, τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν επιφέρουν ανοσία, αν και κοστίζουν δισεκατομμύρια...


ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

 Τι πρέπει λοιπόν να γίνει; 

1. Προαιρετικός ο Εμβολιασμός και όχι υποχρεωτικός, καθώς, εκτός όλων των άλλων, είναι και αναποτελεσματικός ως προς την επίτευξη ανοσίας. Η φυσική ανοσία είναι αναντικατάστατη.

2. Άμεση επαναφορά μη εμβολιασμένων Υγειονομικών, για την στήριξη του Συστήματος Υγείας από μέσα, στην πράξη και όχι από "έξω", στα λόγια.

3. Ελευθερία σε όλους, με εξασφάλιση δύο εβδομαδιαίων τέστ για το εσωτερικό της χώρας μέχρι και τον Φεβρουάριο ή και Μάρτιο 2022, με το rapid test σε διατίμηση των 5 ευρώ και 3 ευρώ για εργαζομένους σε μέσα μεταφοράς και δημοσίους υπαλλήλους, εντελώς δωρεάν για πολυτέκνους, υγειονομικούς, στρατιωτικούς, απόρους, συνταξιούχους, φοιτητές και σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών. Υποχρεωτική μάσκα για όλους σε μέσα μεταφοράς και καταστήματα και προαιρετική σε Σχολεία, Εκκλησίες, αθλητικούς χώρους, όπου μαθητές και αθλητές αυτοελέγχονται με self test. 

4. Για τους Τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα, rapid test 24 ή 48 ωρών, ανάλογα με την κατάσταση της χώρας από την οποία προέρχονται.

Με τα λογικά αυτά μέτρα, θα αποφύγουμε τις οικονομικές συμφορές, τις οικογενειακές, κοινωνικές και ψυχικές επιπτώσεις και διχόνοιες, διασφαλίζοντας ευνοϊκό και ασφαλή άνεμο στα πανιά μας, δίνοντας παράλληλα τόπο στην λειτουργία της φυσικής ανοσίας, που είναι ο μόνος βέβαιος τρόπος εξαφάνισης κάθε επιδημίας στην ιστορία του κόσμου. Αυτό έκανε άλλωστε και η Σουηδία και δικαιώθηκε απόλυτα από το αποτέλεσμα: Ελλάδα 22.476 θάνατοι με 3 λοκντάουν - Σουηδία 15.674 με 0 λοκντάουν...

 Δεν μας χρειάζονται λοιπόν, πράγματι, Διαβατήρια και Πιστοποιητικά Εμβολιασμού, αλλά κοινής λογικής. Την διαθέτουμε όμως;

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. Μπορείτε παρακαλώ να συμπεριλάβετε το link της ιστοσελίδας του ΠΟΥ που βρήκατε αυτό το απόκομμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή