Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ "ΒΟΜΒΑ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ! ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ! Βίντεο - μαρτυρία


  Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ο μεγάλος μαχητικός Δημοσιογράφος και Πολιτικός Γιώργος Τράγκας (+14-12-2021), τον οποίο το Μακεδονικό Κόμμα αποκάλεσε συμβολικά "Καραϊσκάκη" του Ελληνικού Ραδιοφώνου, πέταξε μια "βόμβα" που κανείς δεν πρόσεξε ή δεν τόλμησε να προσέξει "δια τον φόβο των Ιουδαίων", η οποία και πυροδοτεί αυτομάτως μείζον πολιτικό - και όχι μόνον - ζήτημα!


ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΕ

 Συγκεκριμένα, στις 2-12-2021 και ενώ ήδη νοσούσε από κορωνοϊό, σε συνέντευξή του στην "Ζούγκλα", ανέφερε το πώς κόλλησε Covid 19:

"Εγώ κόλλησα από έναν φίλο μου, που δουλεύει μαζί μου στο ραδιόφωνο και ο οποίος είχε εμβολιαστεί 3 φορές.

Δεν κόλλησα μόνο εγώ, κόλλησαν και άλλοι"!



ΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΒΟΜΒΑ

 Τα παραπάνω αποτελούν μαρτυρία - βόμβα, γιατί δεν κόλλησε από Ανεμβολίαστο, αλλά από Εμβολιασμένο και μάλιστα από τριπλά Εμβολιασμένο! Και όχι μόνον αυτός, αλλά "και άλλοι"!

 Ο Πρωθυπουργός και οι περί αυτόν Ειδικοί, διατείνονταν όμως τόσο καιρό, μαζί με τα συστημικά ΜΜΕ, ότι ο κίνδυνος είναι οι Ανεμβολίαστοι! Και πως δεν πρέπει να έχουν "ελευθερίες"! Ότι πρέπει να "απομωνθούν"! Να "εγκλειστούν"! Να μπουν σε λοκντάουν! Να τους απαγορευθούν σχεδόν τα πάντα! Ακόμη και το ιερό δικαίωμα της εργασίας, θέτοντας αυθαίρετα, παρανοϊκά και απάνθρωπα σε Αναστολή μισθοδοσίας σχεδόν 7.000 Υγειονομικούς (δείτε εδώ), βγάζοντας παράλληλα το σύστημα "νοκ - ντάουν"!

  Και τι αντιλέγαν άλλοι Ειδικοί, άλλοι λογικοί, άλλα επιχειρήματα, άλλες φωνές, όπως ο ίδιος ο Τράγκας, όπως και το Νοιάζομαι; Ότι ο κίνδυνος μετάδοσης είναι πλέον από τους Εμβολιασμένους, στους οποίους έχει "καλλιερηγθεί" η ψευδαίσθηση ότι είναι "άτρωτοι", ότι δεν κολλούν, ότι δεν μεταδίδουν, ότι δεν "παίρνουν άλλους στον λαιμό τους" κατά το κοινώς λεγόμενο, ότι δεν νοσηλεύονται, ότι δεν μπαίνουν ΜΕΘ, ότι δεν διασωληνώνονται, ότι δεν καταλήγουν!

  Και στην ψευδαίσθηση αυτή βοήθησε αποφασιστικά η "Ελευθερία" που τους έχει παραχωρηθεί, καθώς μπαίνουν - βγαίνουν χωρίς έλεγχο, χωρίς τεστ, μεταδίδοντας ανεξέλεγκτα, όταν την ίδια στιγμή κάποιοι κουνούν το δάκτυλο, εγκαλούν και προσβάλουν σε βαθμό ρατσισμού τους Ανεμβολίαστους, οι οποίοι έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα του συστηματικού ελέγχου με τεστ, ώστε να είναι βέβαιοι και οι ίδιοι και το περιβάλλον ή η εργασία τους, ότι δεν μεταδίδουν τον κορωνοϊό! Πληρώνοντας μάλιστα - αν και Ασφαλισμένοι - από την τσέπη τους! Κάτι το οποίο αποτελεί ξεχωριστό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων, διότι καταβάλουν ή έχουν καταβάλει ένα σωρό ασφαλιστικές εισφορές και δικαιούνταν απολύτως τον δωρεάν έλεγχο ή δωρεάν αυτοέλεγχο της υγείας των ιδίων και των οικογενειών - προστατευομένων μελών τους!

 Οι Ανεμβολίαστοι λοιπόν, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτοελέγχονται ή ελέγχονται απολύτως αποτελεσματικά και έγκαιρα! Με αποτέλεσμα να μην μεταδίδουν, να μην διασπείρουν τον ιο σε μεγάλο βαθμό και ακτίνα!

 Αντιθέτως, οι Εμβολιασμένοι συμπολίτες μας, δεν ελέγχονται και άθελά τους υπερμεταδίδουν, κάνοντας το σύστημα να γέρνει μπροστά τώρα πια και να μπάζει επικίνδυνα νερά από τον ανοήτως ανοιχτό "καταπέλτη" της πλώρης!

 Ζωντανό, καυτό παράδειγμα, ο Ανεμβολίαστος Γιώργος Τράγκας, που δεν κόλλησε από Ανεμβολίαστο, αλλά από τριπλά Εμβολιασμένο!

 Διότι, εάν πραγματικά ήθελε κανείς να ελέγχξει την Επιδημία ως προς την μετάδοση, θα υποχρέωνε σε μάσκα και τεστ σε όλους τους χώρους και τους Εμβολιασμένους, όπως ακριβώς τους Ανεμβολίαστους!

 Και αυτό είναι τεράστιο πλέον ηθικό, ιατρικό - επιδημιολογικό, νομικό, κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, με το τελευταίο ρεπορτάζ της ζωής του, ο "εν Αθήναις" πεσών Γιώργος Τράγκας!



ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ


 Η αποκάλυψη Τράγκα, την οποία υπέγραψε με την ίδια την ζωή του, αποκτά τεράστιες διαστάσεις, αν συνδυαστεί με την πρόσφατη εξωφρενική, κυνική ομολογία του ίδιου του Πρωθυπουργού στην Washington Post,, όπου αναγκάστηκε να παραδεχθεί δημόσια, κάτω από την πίεση της υποδειγματικής  Lally Weymouth, στις 24-11-2021 (δείτε εδώ), ότι επί της ουσίας σκοπός των διχαστικών και αυθαίρετων αντιδημοκρατικών μέτρων είναι να κάνει την ζωή δύσκολη στους Ανεμβολίαστους!

"Θα κρατήσω την παρατήρησή σας. Όσον αφορά στους αντι-εμβολιαστές, αυτό που κάνουμε είναι να κάνουμε την ζωή δύσκολη για εκείνους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Δεν καθιστούμε υποχρεωτικά τα εμβόλια, και δεν τους επιβάλουμε λοκντάουν".

 Και πώς γίνεται η ζωή δύσκολη στους Ανεμβολίαστους; Με περιορισμό της ελευθερίας τους, της ψυχαγωγίας, των αγορών τους, της εργασίας, της ίδιας της ζωής τους και με αντίστοιχο απεριόριστο άνοιγμα των πάντων στους Εμβολιασμένους, που μεταδίδουν όμως χωρίς κανέναν έλεγχο, αφού οι έλεγχοι, τα τεστ, οι απαγορεύσεις είναι μόνο για τους Ανεμβολίαστους, ώστε να δυσκολέψει η ζωή τους! Για να υποκύψουν, να βρεθούν σε αδιέξοδο, να ενδώσουν! Να γίνουν "κουρδιστά ανθρωπάκια", έγκλειστοι σε βασανιστικές "φυλακές αντιφρονούντων", σε "στρατόπεδα συγκέντρωσης", μηδαμινά "μυρμήγκια" κάτω από την σιδερένια πατούσα οποιουδήποτε επίδοξου "Νέρωνα", που δεν διστάζει να βάλει "φωτιά" στην ζωή τους, έτσι, για να τους ...δυσκολέψει...

Και απαντά ο ποιητής προφητικά: 

"Τὶς ἡμέρες ἐκεῖνες ἔκαναν σύναξη μυστικὴ τὰ παιδιὰ καὶ λάβανε τὴν ἀπόφαση, ἐπειδὴ τὰ κακὰ μαντάτα πλήθαιναν στὴν πρωτεύουσα, νὰ βγοῦν ἔξω σὲ δρόμους καὶ σὲ πλατείες, μὲ τὸ μόνο πρᾶγμα ποὺ τους εἶχε ἀπομείνει:

Μιὰ παλάμη τόπο κάτω ἀπό τ’ ἀνοιχτό πουκάμισο, μὲ τὶς μαῦρες τρίχες καὶ τό σταυρουδάκι τοῦ ἥλιου. Ὅπου εἶχε κράτος κι ἐξουσία ἡ Ἄνοιξη.

Καὶ ἐπειδὴ σίμωνε ἡ μέρα ποὺ τὸ Γένος εἶχε συνήθειο νὰ γιορτάζει τὸν ἄλλο Σηκωμό, τὴ μέρα πάλι ἐκείνη ὁρίσανε γιὰ τὴν Ἔξοδο"....



ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ 

  Παράλληλα, αποκτά πλέον μεγάλη σημασία και η οικογένειά του και όλοι εμείς οι φίλοι του, που δεν ξεγράφουμε, δεν αρνούμαστε, δεν εγκαταλείπουμε, δεν "δίνουμε" κοινώς τον Γιώργο, να μάθουμε ποιος είναι ο συνεργάτης που τον κόλλησε, αλλά κυρίως από πού τον κόλλησεΠοια ήταν η διαδρομή του κορωνοϊού που χτύπησε τον Τράγκα!

Από πού ξεκίνησε η "σφαίρα"! Ποια ήταν η "αλυσίδα"! Από ποια πόρτα τυχόν πρωτοβγήκε για να τον αποτελειώσει! Ο οποίος - ειρήσθω εν παρόδω - δεν ήταν πια μόνο ο Δημοσιογράφος που ενοχλούσε, αλλά ο Πρόεδρος Πολιτικού Κόμματος που μεθαύριο ίσως απέκοβε σημαντική μερίδα ψηφοφόρων από όλα τα συστημικά κόμματα "εξουσίας", αλλάζοντας πιθανώς το "παιχνίδι", αλλά και τους ενοίκους του Μαξίμου...



ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ
ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

 Τέλος, ένα ακόμη μεγάλο θέμα είναι το γιατί, σε έναν δυσάρεστο μεν, σημαίνοντα δε Δημοσιογράφο και κυρίως σε έναν Πρόεδρο Πολιτικού Κόμματος, γιατί δεν δόθηκαν τα περίφημα μονοκλωνικά αντισώματα; 

 Γιατί δεν δόθηκε μία δόση από τις 2.000 που προμηθεύτηκε τόσο αργά και μίζερα η Κυβέρνηση των Υποχρεωτικών Εμβολιασμών και των κυβερνητικά ανέλεγκτων - αθώων πάντως σε πρόθεση - ΕμβολιασμένωνΓιατί; Όταν μάλιστα είχε και υποκείμενα νοσήματα! Και το είχε ζητήσει ρητά και ο ίδιοςΓιατί;

 Διότι ουδείς πολίτης σε αυτόν τον τόπο μπορεί να πιστέψει ότι εάν αρρώσταινε - μη γένοιτο -  π.χ. κάποιος Πρόεδρος μεγάλου Πολιτικού Κόμματος ή κάποιος Πρωθυπουργός, κάποιος Υπουργός, δεν θα έσπευδαν, με χίλιους σφόδρα ανησυχούντες Δημοσιογράφους από έξω και ένα σωρό κάμερες εν πλήρη αγρυπνία, φώτα, προβολείς, έκτακτα δελτία, τριακόσια βαν εξωτερικών μεταδόσεων και συνδέσεις την μία πάνω στην άλλη, να του χορηγήσουν μονοκλωνικά, έστω και εάν δεν υπήρχε καμία σοβαρή ελπίδα...

 Για τον Γιώργο όμως, δεν ίδρωσε αυτί... Γιατί;

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

 



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου