Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΕΪΖΕΡ - ΤΙ ΕΙΔΕ, ΤΙ ΕΙΠΕ, ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ! Βίντεο

 

 Θα ήταν αδύνατον να μην είχε δει και να μην είχε μιλήσει ο Άγιος Παΐσιος για τον ξαφνικό υποχρεωτικό εμβολιασμό που ζούμε σαν σε κινηματογραφική ταινία επιστημονικής φαντασίας...

 Οι σχετικές δηλώσεις του Γέροντα καταγράφονται μάλιστα σε βιβλίο της γυναικείας αδελφότητας που τον διακονούσε, σε βιβλίο δηλαδή του Ιερού Ησυχαστηρίου στη Σουρωτή όπου και ο τάφος του, με τίτλο "Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτη Λόγοι Β΄ - Πνευματική Αφύπνιση", έκδοση 1999 και μάλιστα στην σελίδα 181 κ.ε..


ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ

 Ο Άγιος, που κοιμήθηκε στις 12-6-1994 μ.Χ.,  αφού εξηγεί ότι το 666 ύπήρξε ένδοξο οικονομικό σύμβολο τουν Ιουδαϊσμού στα παλαιά χρόνια, το ποσόν δηλαδή με το οποίο φορολογούσαν τους υπόδουλους λαούς, ζητώντας να τους καταβάλουν ετησίως 666 τάλαντα χρυσού, μιλά αρχικά για σφράγισμα σκυλιών, όπως και ψαριών:

"Τα πράγματα προχωρούν κανονικά. Στην Αμερική τα σφραγισμένα σκυλιά εκπέμπουν με τον πομπό και, τακ, τα βρίσκουν. Έτσι ξέρουν το κάθε σκυλί που βρίσκεται. Όσα σκυλιά δεν έχουν την μάρκα τους και είναι αδέσποτα τα σκοτώνουν με ακτίνες λέιζερ. Μετά θα αρχίζουν να σκοτώνουν και τους ανθρώπους. Τόννους ψάρια έχουν σφραγίσει και τα παρακολουθούν από τον δορυφόρο σε ποιο πέλαγος είναι"!


ΝΕΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ

   Και αμέσως παραπάτω ο Γέροντας αναφέρεται στο φλέγον θέμα:

"Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μια αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα εμβόλιο που θα είναι υποχρεωτικό και, για να το κάνει κανείς, θα τον σφραγίζουν

 Πόσοι άνθρωποι εκεί είναι ήδη σφραγισμένοι με ακτίνες λέιζερ, άλλοι στο μέτωπο και άλλοι στο χέρι!

 Αργότερα, όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666 δεν θα μπορεί ούτε να πουλά ούτε να αγοράζει ή να παίρνει δάνειο, να διορίζεται κλπ. Μου λέει ο λογισμός ότι ο Αντίχριστος με αυτό το σύστημα θέλησε να πιάσει όλον τον κόσμο και, άμα δεν είναι κανείς στο σύστημα, δεν θα μποορεί να δουλέψει κλπ., είτε κόκκινος είτε μαύρος είτε άσπρος, όλοι δηλαδή.

  Θα επιβληθεί έτσι ένα οικονομικό σύστημα που θα ελέγχει την παγκόσμια οικονομία, και μόνον όσοι θα έχουν δεχθεί το σφράγισμα, το χάραγμα με τον αριθμό 666, θα μπορούν να έχουν εμπορικές συναλλαγές.

  Τι θα πάθουν όμως οι άνθρωποι που θα σφραγίζονται!.. Μου έλεγε κάποιος ειδικός ότι με τις ακτίνες λέιζερ παθαίνει κανείς βλάβη. Οι άνθρωποιυ που θα σφραγιστούν θα τραβούν τις ακτίνες του ήλιου και θα πάθουν τέτοια ζημιά, που θα μασούν την γλώσσα τους από τον πόνο.

 Όσοι δεν σφραγιστούν, θα περάσουν καλύτερα από τους άλλους, γιατί ο Χριστός όσους δεν σφραγιστούν θα τους βοηθήσει. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό!

- Γέροντα, πότε θα τους βοηθήσει; Μετά;

- Όχι, τότε.

- Αφού, Γέροντα, δεν θα μπορούν να πωλούν και να αγοράζουν, πώς θα περάσουν καλύτερα;

- Να δεις, ο Θεός ξέρει έναν τρόπο, τον ξέρω και εγώ αυτόν. Λοιπόν... με απασχόλησε πολύ αυτό το θέμα και μου έστειλε μετά το ...τηλεγράφημα. Ο Θεός πώς μας οικονομάει, πω, πώ"!


ΕΡΜΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙΣ


 Ένα από τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν είναι εάν όλα αυτά που είπε ο Γέροντας Παΐσιος για υποχρεωτικά εμβόλια και σφράγισμα με λέιζερ αφορούν το δικό του χθες (1994) ή το δικό μας σήμερα και αύριο.

 Για να δωθεί απάντηση, πρέπει να εξετάσουμε από την μια πού έχει φθάσει η σημερινή τεχνολογία και  από την άλλη ποια νέα αρρώστια με υποχρεωτικό εμβολιασμό έχουμε και εάν στα εμβόλιά της υπάρχει σφράγισμα και ποιου είδους είναι. Έτσι θα εξετάσουμε εν συντομία τι συμβαίνει με ζώα και λέιζερ και τι συμβαίνει με άνθρωπο, εμβόλια και λέιζερ.

1. ΖΩΑ ΚΑΙ ΛΕΪΖΕΡ - Σήμερα υπάρχουν βέβαια τα τσιπ σε σκυλιά και ψάρια, σε πτηνά και ήδη και σε κάποιους ανθρώπους υποδόρια, αλλά δεν έφτασαν ακόμη να σκοτώνουν (ευθανασία) τα σκυλιά με λέιζερ, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη όμως θεραπευτικά στα ζώα από κτηνιατρικά κέντρα του εξωτερικού. Για την λεγόμενη "ευθανασία" χρησιμοποιείται προς το παρόν κυρίως σύριγγα ενισχυμένου αναισθητικού. Άρα έχουμε ακόμη δρόμο εδώ.


2. ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ -  Ο Άγιος Γέροντας ανέφερε όπως είδαμε εκτός από την "ευθανασία" των ζώων με λέιζερ και πως θα σκοτώνουν με λέιζερ και τους ανθρώπους

 Ήδη έχουν κατασκευασθεί και δοκιμάζονται σε στρατιωτικό επίπεδο πολλών ειδών όπλα λέιζερ και άρα εδώ η τεχνολογία έχει ήδη προχωρήσει πάρα πολύ...


3. ΝΕΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - Δεν μπορέσαμε επίσης να βρούμε κάποια νέα αρρώστια εκείνης της εποχής, προ του 1994, για την οποία χρησιμοποιήθηκε υποχρεωτικός εμβολιασμός, με σφράγισμα μάλιστα λέιζερ.

  Η πιθανή "νέα αρρώστια" που άρχιζε τότε ίσως ήταν το AIDS που πρωτοδιαγνώστηκε το 1981 και έγινε αργότερα "εφιάλτης" και για την οποία προσπάθησαν να φτιάξουν εμβόλια, χρησιμοποιώντας ανθρώπινο αδενοϊό, αλλά παρατήρησαν πως τα άτομα που έκαναν εκείνα τα εμβόλια τελικά κολλούσαν πολύ πιο ευκολότερα AIDS (!) και τα εγκατέλειψαν... Τα εμβόλια δηλαδή έκαναν το ακριβώς αντίθετο από εκείνο για το οποίο προορίστηκαν...

 Τώρα, με τα mRNA, οι εταιρείες επιδίδονται σε νέο αγώνα για το ποια θα πρωτοπαρουσιάσει το σχετικό εμβόλιο κατά του ιού HIV. Ήδη η Moderna έχει δοκιμάσει σχετικό εμβόλιο mRNA σε πειραματόζωα και ετοιμάζεται να κάνει δοκιμές και σε ανθρώπους, καθώς η ασθένεια ιδίως στην πολύπαθη Αφρική υπάρχει σε μεγάλη κλίμακα. Και άρα από εκεί ενδέχεται να αρχίσει...

 Επομένως, αυτή την στιγμή, το μόνο ως τώρα υποχρεωτικό εμβόλιο νέας αρρώστιας που έχουμε είναι αυτό του κορωνοϊού Covid 19! Μια υποχρεωτικότητα που απλώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ήδη σε πολλούς απαγορεύεται να δουλέψουν ή να πληρωθούν, εάν δεν έχουν κάνει το υποχρεωτικό εμβόλιο, το οποίο "σφραγίζεται" προς το παρόν με κώδικα QR ψηφιακά και έντυπα, ώστε να εξακριβώνεται ότι το έχει κάνει κάποιος! Όλα αυτά μπορούν να περάσουν και στην νέα Ηλεκτρονική/Ψηφιακή Ταυτότητα που ετοιμάζουν... Και αργότερα πάνω στον ίδιο τον άνθρωπο...

ώρα πάλι παρουσιάσθηκε μια αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα εμβόλιο που θα είναι υποχρεωτικό και, για να το κάνει κανείς, θα τον σφραγίζουν"....


4. ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ - Από την έρευνά μας διαπιστώσαμε ότι παράλληλα ετοιμάζονται πλέον εμβόλια χωρίς βελόνες, που θα γίνονται με λέιζερ! Δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν αναφερόταν σε αυτά ο Άγιος Παΐσιος, αλλά είναι πολύ χαρακτηριστικός ο συνδυασμός εμβολίου και λέιζερ μαζί.

 Ο τρόπος αυτός εμβολιασμού που αναπτύσσεται στην Ολλανδία, ονομάζεται "Bubble Gun" και αντί βελόνας χρησιμοποιεί ακτίνα λέιζερ που ωθεί με ταχύτητα 100 χιλιομέτρων την ώρα τα σταγονίδια φαρμακευτικής ουσίας στο ανθρώπινο σώμα, χωρίς εξωτερικό ίχνος - τρύπημα στο δέρμα και χωρίς πόνο.

 
 Θεωρείται δε πως ο εμβολιασμός μέσω του δέρματος συνήθως προκαλεί ισχυρότερες ανοσολογικές αποκρίσεις, από ό,τι ο εμβολιασμός μέσω των μυών.

  Ήδη από το 2013, επιστήμονες του Κέντρου Εμβολίων και Ανοσοθεραπείας στο Τμήμα Λοιμωδών Νοσημάτων του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης (MGH) αναφέρουν μετά από έρευνές τους ότι μια δόση ενός λεπτού φωτός λέιζερ κοντά στο υπέρυθρο βελτίωσε σημαντικά την αποτελεσματικότητα του ενδοδερμικού εμβολιασμού κατά της γρίπης σε μοντέλο ποντικιού, αυξάνοντας τόσο τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος όσο και την επιβίωση των ζώων. (δείτε εδώ)

 Υπολογίστηκε μάλιστα ότι το λέιζερ κοντά στο υπέρυθρο προκάλεσε έως και σχεδόν 100 φορές αύξηση στην αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού κατά της γρίπης στα ποντίκια!

 Επιπρόσθετο πλεονέκτημα της μεθόδου εμβολιασμού με λέιζερ, είναι ότι αποφεύγονται εδώ τα πρόσθετα και συνήθως χημικά ανοσοενισχυτικά των κλασικών εμβολίων, τα οποία και ευθύνονται για πολλές φλεγμονές και παρενέργειες!

 Επομένως, στο αμέσως επόμενο διάστημα, είναι πολύ πιθανό τα εμβόλια να γίνονται πλέον με λέιζερ! Πετυχαίνοντας μάλιστα πολύ ταχύτερους μαζικούς εμβολιασμούς και μάλιστα υποχρεωτικούς... Η δε υποχρεωτικότητα συνεπάγεται αυτόματα πως θα πρέπει να γίνεται σήμανση - "σφράγισμα" των ατόμων που εμβολιάζονται...


5. ΧΑΡΑΓΜΑ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - Στις μέρες έχει ξεκινήσει η σήμανση - "σφράγισμα" με λέιζερ ήδη σε προϊόντα, π.χ. σε μπουκάλια. Η ακτίνα φωτός άλλωστε, ανάλογα με το μήκος και την ισχύ της, μπορεί να χαράξει, να λιώσει, να τρυπήσει, να κόψει διαφόρων ειδών υλικά και επιφάνειες. Άρα θα μπορεί να χαράξει και το δέρμα του ανθρώπου, ακόμη και με μικροσκοπικό αποτύπωμα - χάραγμα, ικανό όμως να διαβαστεί - σκαναριστεί από αντίστοιχες συσκευές.

 "Αργότερα" όπως είπε ο Άγιος Παΐσιος, θα μπει και το 666Και δεν θα μπει όπου τύχει, αλλά στο δεξί χέρι, με το οποίο κάνουμε τον σταυρό μας ή στο μέτωπο, όπου έχουμε λάβει μετά την Βάπτιση και το Χρίσμα, Σφραγίδα Χριστού

 Το δε χέρι και το μέτωπο, ως εμφανή ταυτόχρονα σημεία, θα σκανάρωνται αστραπιαία για να διαπιστώνει το βδελυρό παγκόσμιο καθεστώς ποιος θα είναι δικός του... Αλλά, όπως προειδοποιεί η Αποκάλυψη του Χριστού στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, αλίμονο σε αυτούς που θα λάβουν το "666" από την οργή του Θεού...

 Παρακάτω μάλιστα (σελ. 182) ο Άγιος Παΐσιος εξηγεί ότι το χάραγμα θα αρχίσει πρώτα από προϊόντα και στο τέλος θα πιάσει και τον άνθρωπο:

 "...Δεν θα είναι επιφανειακό. "Χαράσσω" τι θα πει; Δεν θα πει τραβώ βαθιά ευθείες γραμμές, χαρακιές; Το σφράγισμα θα είναι χάραγμα, που θα το βάλουν πρώτα σε όλα τα προϊόντα και μετά θα επιβάλουν να γίνεται με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο των ανθρώπων"!


6. ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ - Όμως, αυτή την στιγμή δεν φτάσαμε ακόμη εκεί, αλλά είμαστε στο σφράγισμα με λέιζερ των συσκευασιών προϊόντων, είμαστε στην εξέλιξη της τεχνολογίας σφραγίσματος, και στην "πρόβα" εφαρμογής της παγκόσμιας υποχρεωτικότητας.  Είμαστε δηλαδή σε προδρομικά φαινόμενα του μεγάλου σκοταδιού που έρχεται

 Και το μιερό βασίλειο του σκότους προϋποθέτει όχι μόνο Παγκοσμιοποίηση, αλλά και Παγκόσμια Διακυβέρνηση και μάλιστα Παγκόσμια Δικτατορία, που κάποιοι θέλουν να επιβάλουν στον πλανήτη, αρχίζοντας με ισοπεδώσεις λαών, θρησκειών, γλωσσών, ιστοριών, οικονομιών, νομισμάτων, εθνών...



ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ"

 Και είναι χρήσιμο εδώ να θυμηθούμε την σχετική ρητή προειδοποίηση της "Αποκάλυψης":

"καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´" (χξς΄ = 666 - Αποκάλυψη 13, 16 - 18 - δείτε εδώ)

 Δηλαδή το χάραγμα της Αποκάλυψης θα περιλαμβάνει το όνομα του Αντιχρίστου ή τον αριθμό του ονόματός του. Το οποίο θα σπεύδουν εκούσια οι άνθρωποι να βάλουν πάνω τους, πιεζόμενοι βέβαια και από τα Μέσα Προπαγάνδας της μελλοντικής εκείνης εποχής και την φρικτή πείνα που θα έχει προκύψει, λόγω άρνησης της ίδιας της φύσης, της γης και της θάλασσας να δεχθούν το βδέλυγμα της ερημώσεως.

 Η δε Αποκάλυψη γράφηκε στα ελληνικά και αναφέρει ελληνικά γράμματα (διεθνής γλώσσα τότε χάρη στον Μέγα Αλέξανδρο), καθώς οι αρχαίοι Έλληνες, ευφυείς και παρακτικοί, χρησιμοποιούσαν τα γράμματα ταυτόχρονα και για αριθμούς. Έτσι το Α σήμαινε και 1, το Β και 2, το Γ και 3 κ.ο.κ.  Έτσι τo χ είναι το 600, το ξ το 60 και στο  ς΄ (στ΄) το 6. Επομένως κάθε όνομα με γράμματα, αποτελεί ταυτόχρονα και αριθμό. Αθροίζοντας έτσι τα γράμματα του ονόματος του Αντιχρίστου θα βγαίνει άθροισμα 666. Ένα σημείο ακόμη του Θεού για να αναγνωρίσουμε και να αποφύγουμε το βδελυρό θηρίο, που στην αρχή θα είναι ντυμένο με "προβιά" και θα επαγγέλεται το "καλό" της ανθρωπότητας...

 Θα "ενδιαφέρεται" για την υγεία μας, για την ζωή, τα παιδιά μας, τους ηλικιωμένους, το φαγητό μας, το κλίμα μας, τον ύπνο μας και τον ξύπνιο μας, μέχρι να του παραδώσουμε την εξουσία του είναι μας. Μέχρι να του παραδώσουμε τον εαυτό μας σφραγισμένο δούλο στα αντίχριστα φρικτά του δόντια... 

 Και εκεί όμως που ο αρχαίος όφις θα παραληρεί από αλαζονεία και ψευτοδύναμη, θα συντριβεί ολοκληρωτικά από το τρυπημένο με καρφιά χέρι του γλυκού μας Χριστού, που θα φανεί τότε στα μεσούρανα με όλη Tου την συγκλονιστική δόξα, μαζί με τον Τίμιο Σταυρό και όλες τις στρατιές των αγίων Αγγέλων Του! Και θα αποδώσει Δικαιοσύνη, που θα αγαλλιάσει κάθε ψυχή και θα στεγνώσει κάθε δάκρυ, μέσα στην μακαριότητα του υπέροχου και αιωνίου Παραδείσου. Γιατί Νικητής θα είναι μόνον ο Χριστός!

    ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου