ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ Ο GEORGE KAMPOSOS - ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΝ LOPEZ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Βίντεο


 Έληξε η κορυφαία διεθνή αναμέτρηση στις ΗΠΑ ανάμεσα στον περίφημο Έλληνα "Λεωνίδα" της Αυστραλίας George Kamposos (Γιώργος Καμπόσος) με καταγωγή από την θρυλική Σπάρτη και τον Αμερικανό Teofimo Lopez με καταγωγή από την Ονδούρα, για τον Παγκόσμιο Τίτλο Ελαφρών Βαρών στην Επαγγελματική Πυγμαχία! (δείτε και εδώ)


 Οι Έλληνες της Αυστραλίας, των ΗΠΑ, της Ελλάδας και όλου του κόσμου ήταν μαζί με τον Γιώργο Καμπόσο, που στάθηκε κραταιά στις "Θερμοπύλες" του, φωνάζοντας "μολών λαβέ"! ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

"Μολών λαβέ" στη ζώνη και την ψυχή - πηγή φωτογραφίας

  Κάνοντας να καρδιοκτυπήσει όλη η γη, όλες οι ελληνικές καρδιές του κόσμου, ο Γιώργος Καμπόσος έβγαλε νοκ-ντάουν τον Λόπες στον 1ο κιόλας γύρο, αλλά έπεσε με νοκ-ντάουν παλικαρίσια στον 10ο, στέλνοντας στον άλλο κόσμο όλους τους Έλληνες, που ένιωσαν πως όλα είχαν πια τελειώσει...


 Και τότε έγινε το θαύμα. Ο Γιώργος, αληθινός "Λεωνίδας" της Σπάρτης,  αν και βαριά χτυπημένος και καταπονημένος από την υπερπροσπάθεια, σήκωσε το χέρι του και έκανε το σημείο του σταυρού μπροστά σε όλες τις φυλές της γης, μπροστά σε ολόκληρη την Αμερική και παίρνοντας κουράγιο, παίρνοντας ανάσα "Λαζάρου", παίρνοντας δύναμη λιονταριού, χύθηκε καταπάνω στον Αμερικανό αντίπαλό του, διαλύοντάς τον κυριολεκτικά στο 11ο και τον 12 γύρο, κερδίζοντας τον Παγκόσμιο Τίτλο!

Δείτε τον επικό αγώνα από το 2.40.00

 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

Δυνατή γροθιά του Γιώργου - πηγή φωτογραφίας

 Ο George Kamposos είναι πλέον ο μεγάλος Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο Έλληνας Βασιλιάς της Πυγμαχίας, της πανάρχαιου αυτού αθλήματος της Ελλάδας, όπως το βλέπουμε αποτυπωμένο σε πανάρχαιες τοιχογραφίες της Θήρας!

  Εύγε Γιώργο! Εν τούτω Νίκα!ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου