ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ - ΜΑΥΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ "ΚΑΜΠΟΥΛ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ! Βίντεο

 

 Μαύρο χειμώνα προβλέπει κατ΄ ουσίαν ο Πρόεδρος της "Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης" Πρόδρομος Εμφιετζόγλου (δείτε εδώ), λόγω της τεράστιας ακρίβειας και της ενεργειακή κρίσης (πράσινος πληθωρισμός), που προκλήθηκαν ειδικά στην χώρα μας από το παράλογο κυβερνητικό κλείσιμο λιγνιτικών μας μονάδων, τις οποίες π.χ. αρνήθηκε να κλείσει η Πολωνία, διατηρώντας τες μέχρι το 2050!



ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

 Μιλώντας σε συνέντευξή του στην "Βεργίνα Τηλεόραση" εξέφρασε φόβους ακόμη και για να μείνουμε χωρίς ρεύμα τον χειμώνα, αλλά και για κίνδυνο μετατροπής της Ελλάδας σε "Καμπούλ" αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα το Δημογραφικό και δεν ενισχυθούν οι νέες ελληνικές οικογένειες, ενώ τόνισε ότι η χώρα ξεπουλιέται στους ξένους, εκφράζοντας μεγάλη ανησυχία για την Εθνική Οικονομία, σε συνάρτηση με την υποτέλεια, την ακρίβεια και την ανάληψη της Γερμανικής Οικονομίας από τον Κρίστιαν Λίντνερ, για τον οποίο είπε πως είναι χειρότερος και από τον Σόιμπλε!



ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

 Για την Συμφωνία των Πρεσπών πάντως, παρότι την καταδίκασε, δεν μίλησε για ακύρωση, όπως τονίζει π.χ. ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους και προϋποθέσεις το Μακεδονικό Κόμμα, αλλά για "κατάργηση", που είναι πολύ διαφορετικός νομικός και πολιτικός όρος και προϋποθέτει πρώτα "αναγνώριση" και αποδοχή τετελεσμένων, ενώ ο πιο ολισθηρός δρόμος είναι αυτός που φωτογράφισε για ενδεχόμενη κατάργηση της Συμφωνίας από την Ελλάδα λόγω μη τήρησής της από την πλευρά των Σκοπίων... Που σημαίνει εν τέλει διατήρηση και τήρηση του "Μακεδονία - Μακεδόνες - Μακεδονική" για τα Σκόπια! Θέση που έχει πλέον δυστυχώς και το κόμμα Τράγκα και κρίνεται απαράδεκτη από το Μακεδονικό Κόμμα, το οποίο και θεωρείται "κέρβερος" στα εθνικά θέματα και ιδίως στο Σκοπιανό (δείτε εδώ). Διότι αυτές οι θέσεις σημαίνουν ολοκάθαρο άνοιγμα προς ΝΔ για Συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές της απλής αναλογικής...

 Γι΄ αυτό και πρέπει να προσεχθούν οι διατυπώσεις, διότι είναι κρίμα κάποιοι "αυλικοί" ή "φυτεμένοι" να παγιδεύσουν και να υπονομεύσουν έτσι τον αγνό Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, βάζοντας να παίξει άθελά του το παιχνίδι της ΝΔ... (από το 1991 έχουν δει τόσα πολλά τα μάτια μας και βλέπουμε πράγματα που άλλοι δεν βλέπουν) 

  Δείτε το βίντεο


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου