ΞΑΦΝΙΚΗ "ΒΟΜΒΑ" ΣΥΡΙΖΑ - ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ! Αλλαγή τακτικής από Τσίπρα



  Εντυπωσιακή στροφή ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των ανεμβολίαστων, καθώς ζητά άμεση αναστολής της αναστολής και ταχεία επιστροφή των ανεμβολίαστων Στρατιωτικών, όπως και όλων γενικά των ανεμβολίαστων Δημοσίων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων, συμπεριλαμβανομένων των Υγειονομικών!

 Μετά την σχετική πρόταση της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα για επιστροφή των ανεμβολίαστων Υγειονομικών στις εργασίες τους χωρίς εμβόλιο, αλλά με δύο εβδομαδιαία τεστ προκειμένου να αντιμετωπιστεί επερχόμενο "κραχ" στα Νοσοκομεία (δείτε εδώ), ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει "μπροστά" σε μια καθολική και δίκαιη απαίτηση εκατομμυρίων πολιτών για άμεση επιστροφή και επαναμισθοδοσία όλων των ανεμβολίαστων στις εργασίες τους!

 Υπενθυμίζεται ότι το Μακεδονικό Κόμμα είχε αντιδράσει από την πρώτη στιγμή, θεωρώντας τον υποχρεωτικό εμβολιασμό "βιασμό" και ζητώντας την άμεση επιστροφή όλων στις εργασίες τους, αφού η υγεία τους πιστοποιείται εύκολα και αποτελεσματικά με rapid test, κάτι που ήδη εφαρμόζεται πλέον σχεδόν παντού (δείτε εδώεδώ και εδώ).



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ

 Ειδικότερα, με ανακοίνωση του Αναπληρωτή Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα (εδώ), κατατίθεται δημόσιο αίτημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για άμεση επιστροφή των ανεμβολίαστων Στρατιωτικών και  δημοσίων γενικά και ιδιωτικών υπαλλήλων:

"Όπως δείχνουν τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα η οξεία φάση του τέταρτου κύματος της πανδημίας είναι προ των πυλών και επιβάλλεται άμεση κινητοποίηση και του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπισή του.

Με δεδομένα:

​πρωτίστως τα συνταρακτικά προσωπικά παραδείγματα γιατρών, υγειονομικών και λοιπού προσωπικού των Νοσοκομείων και των δομών Υγείας ευθύνης του ΥΕΘΑ που καταγγέλλουν την στάση της κυβέρνησης στα συλλογικά τους όργανα, εφόσον μόλις χθες και σήμερα διαπίστωσαν ότι για τον Οκτώβριο δεν κατατέθηκε ο μισθός τους και τους ζητείται επιστροφή του μισθού του Σεπτεμβρίου

το γεγονός ότι πολλά από αυτά τα μέλη των ΕΔ βάσει κατηγορηματικών διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας και σχετικών γνωμοδοτήσεων του ΝΣΚ δεν μπορούν να απασχοληθούν στον ιδιωτικό τομέα, έστω και προσωρινά, χωρίς την Απόφαση του Αρχηγού του οικείου κλάδου

το γεγονός ότι αυτά τα ίδια τα μέλη των ΕΔ που τέθηκαν σε αναστολή εργασίας ήταν αυτά που κλήθηκαν από την πρώτη στιγμή να στελεχώσουν τα Εμβολιαστικά Κέντρα και να υπερβούν τις δυνάμεις τους σε καθημερινές εφημερίες σε νοσοκομεία αναφοράς για Covid-19

και τα πρόσφατα δραματικά αρνητικά ρεκόρ κρουσμάτων με τη χώρα βρίσκεται στις χειρότερες θέσεις και σε θανάτους στην ΕΕ ανά εκατ. πληθυσμού και στην πορεία του εμβολιασμού

Επαναλαμβάνουμε εμφατικά όσα ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή της ισχύος του άρθρου της υποχρεωτικότητας, ένα μήνα πριν: ότι πλέον λόγω εξαιρετικά έκτακτων συνθηκών που ήδη βαραίνουν και πρόκειται να βαρύνουν συνολικά το Σύστημα Υγείας, επιβάλλεται άμεσα να επιστρέψουν όλοι όσοι τέθηκαν σε αναστολή με τις διατάξεις του Άρθρου 206 του 4820/2021 και των σχετικών διαταγών και αποφάσεων. Το δε συγκεκριμένο Άρθρο, είναι απαραίτητο να τεθεί σε αναστολή μέχρι νεοτέρας"!



ΕΚ-ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ

 Στην στροφή αυτή οπωσδήποτε έχουν συμβάλει καθοριστικά τα χαμηλά εκλογικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στο κόμμα και ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας που παραμένει πιστό σε εθνικές αξίες και ιδανικά και βρίσκεται πλέον στην γωνία, αλλά και η πρόσφατη ανατροπή στα Σκόπια με την ξαφνική παραίτηση Ζάεφ, που δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και σε ..."καταγγελία" της Συμφωνίας των Πρεσπών, ιδίως μόλις αναλάβει τυχόν το V"M"RO...

 Επί της ουσίας, η συγκεκριμένη απαίτηση ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει τεράστιο μερίδα της κοινής γνώμης και αποτελεί δίκαιη και ηθική πρόταση, που συν τοις άλλοις θα αναστείλει τον διχασμό και θα προσφέρει στην πατρίδα, τον συνάνθρωπο, το κοινωνικό σύνολο.

 Η Κυβέρνηση, που μόλις προχθές αρνήθηκε σχετική πρόταση της Γκάγκα, βρίσκεται τώρα με την πλάτη στον τοίχο και οφείλει να συναινέσει χωρίς καθυστέρηση.

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. Συμφωνω μαζι σας και θα ηθελα να εχω καθε τι νεο που κυκλοφορητε, γιατι πιστευω οτι ειναι εξακριβωμενο κι εγκυρο!!! Ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή