ΠΕΡΔΙΚΙ Ο ΜΟΡΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΟΥΝ - Πού θα λειτουργήσει σήμερα

 

"Απογοήτευσε" τους πολεμίους ο κοσμαγάπητος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος... Ο κορωνοϊός που τον χτύπησε, μετά από 1,5 χρόνο τιτάνιας αντίστασης, δεν μπόρεσε να τον καταβάλλει, αλλά νικήθηκε και κατατροπώθηκε θριαμβευτικά με την δύναμη του Χριστού και τις συμβουλές των Ιατρών δρ. Χρήστου Φουτά, Παθολόγου στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Ευρύχου, δρ. Ελπιδηφόρου Σωτηριάδη, Αναπληρωτή Καθηγητή Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας (Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου) και δρ. Ανδρέα Καλλή, Ειδικού Παθολόγου (Απολλώνειο Νοσοκομείο Λευκωσίας), αλλά και τις φροντίδες της Νοσηλεύτρια της Μητροπόλεως Μόρφου και Διευθύντριας του Πολυδυνάμου Κέντρου «Η Σολέα» κας Σοφίας Μαλτά, της οσιωτάτης Καθηγουμένη της Μονής Αγίου Νικολάου Ορούντης Γερόντισσας Ιουστίνης και της εν Χριστώ αδελφότητά της, όπως την πρώην νοσηλεύτρια αδελφή Φεβρωνία και τη βοηθό της αδελφή Μακρίνα.


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ

Φωτογραφία από την πρώτη δημόσια εμφάνιση Μόρφου μετά την ασθένεια, 1-9-2021

 Μέσα από την δοκιμασία αυτή, που από την μία πλευρά του έδωσε την δυνατότητα να βιώσει προσωπικά την ασθένεια, να την κατανοήσει και να την αναλύσει στην πράξη (θα έχουμε να ακούμε) και από την άλλη του προσέδωσε επίσημη ανοσία και ελευθέρας μέχρι και τα Θεοφάνεια 2022, ο Μόρφου δεν έπαψε να αγωνιά και να προσεύχεται για τα αναμενόμενα, για τα οποία βεβαιώνει με ανακοίνωσή του ότι όντως έρχονται και τελικά θα μας λυτρώσουν από όλους και από όλα, αλλά τώρα ακριβώς χρειάζεται περισσότερη προσευχή:

"Ο Πανιερώτατος ευχαριστεί ευρύτερα όλους τους εγγύς και τους μακράν, που του παρέσχαν τη δυνατότητα για ησυχία και προσευχή προς ετοιμασία για τα επερχόμενα ερχόμενα, που θα δώσουν διέξοδο στα σημερινά αδιέξοδα, όχι μονάχα της Κύπρου και Ελλάδος, αλλά και ολοκλήρου του κόσμου"!


ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΡΦΟΥ

Φωτογραφία από την πρώτη δημόσια εμφάνιση Μόρφου μετά την ασθένεια, 1-9-2021

 Ο Μόρφου όχι μόνο έγινε "περδίκι", αλλά εξακολουθεί να είναι και "λιοντάρι", σαν εκείνο του Αγίου Μάμα Μόρφουστην υπαίθρια Αγρυπνία του οποίου και θα Λειτουργήσει απόψε 1η Σεπτεμβρίου 2021 στις 7.30 το απόγευμα, στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό του Αγίου Αυξιβίου Α´ Επισκόπου Σόλων στην κοινότητα του Αστρομερίτη (5 χιλιόμετρα από τους Τούρκους), που μπορείτε να παρακολουθήσε σε ζωντανή μετάδοση εδώ (κλικ στο βελάκι):

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου