ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ - ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ...

  Ο Γέροντας Γεώργιος Αλευράς, για άλλη μια φορά βοά εκ της "ερήμου" του Αγίου Όρους για όσα συμβαίνουν σήμερα! 

 Παρουσιάζει μάλιστα την αυθεντική μορφή του πνευματικού του πατέρα Αγίου Πορφυρίου χωρίς "αγαπολογίες", την σχέση του Αγίου με την τηλεόραση και το τηλέφωνο, όπως και την μέθοδο ξαφνικού σκληρού ελέγχου που ασκούσε για ταπείνωση στους υποτακτικούς του, ώστε να λάβουν ευχή και Χάρη!

 Ακόμη, υπενθυμίζει ότι στις έσχατες ημέρες ο Θεός θα στείλει Ηλία ακριβώς για να ελέγξει και  να ξεσκεπάσει τον Αντίχριστο και το μιερό σφράγισμά του, μέσα στα ίδια τα Ιεροσόλυμα!

 Τονίζει δε για τις ημέρες μας πως "οι εξουσίες συμμάχησαν για να εξαπατήσουν τον κόσμο" αλλά ο Θεός στέλνει κάθε φορά "Ιωάννη Πρόδρομο" για να τις ελέγξει!

 Και αυτό το βεβαίωσε ο ίδιος ο Άγιος Πορφύριος μιλώντας για ένα "παλικάρι|", έναν άνθρωπο που θα στείλει ο Χριστός και θα γυρίσει ολόκληρη την νεολαία μας! Κάτι που θα ισοδυναμεί με όλους μαζί τους άθλους του Ηρακλή, έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα... Και όμως θα γίνει!


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ 

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. Κατι συμβαίνει με την σελίδα σας και δεν λειτουργεί καλα.Οταν εχω πχ δυο παραθυρα ανοιχτα το μπλοκ σας δεν δέχεται κανενα κλικ για ανοιγμα της σελιδα σας, η αν παιζει ενα βιντεο σας δεν εχω κανενα ελεχγο στο βιντεο σας πχ να χαμηλώσω τον ηχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή