ΓΡΑΨΑΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, ΖΑΖΙΑΣ "ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑ" ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! "Βαρύ πυροβολικό" 160


 Με εθνική "ομοβροντία" απαντούν στις αθλιότητες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη - Κεραμέως, σχετικά με την νεοεισερχόμενη "Σεξουαλική Αγωγή" στα Σχολεία και την πρόθεση δημιουργίας  "πολύχρωμου Σχολείου" και "πολύχρωμων" Ελληνόπουλων, ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτρης Γράψας, ο πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, ο πρώην Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, ο πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός Δημήτρης Ζαζιάς και πολλοί άλλοι Στρατιωτικοί, Ακαδημαϊκοί, Πανεπιστημιακοί, Δικαστικοί, Νομικοί, Εκπαιδευτικοί, αλλά και Επιχειρηματίες όπως ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου!


ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 Οι συνολικά 160 προσωπικότητες, απαιτούν την απόσυρση της "Σεξουαλικής Αγωγής", που εισάγονται με υποχρεωτική εφαρμογή μέσω των "Εργαστηρίων Δεξιοτήτων" (δεξιότητες να σου πετύχουν) και για φέτος προβλέποναι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας για την Γ'  και Στ΄ Δημοτικού και την Β΄ Γυμνασίου, με έλεγχο μάλιστα των Εκπαιδευτικών για το εάν την εφαρμόζουν κατά γράμμα!

 Και ενώ ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, στα πλαίσια του κομματικού και τραγικού "Συνδικαλισμού" αφήνουν "ατουφέκιστη" την Κυβέρνηση, όπως έκαναν και για την Συμφωνία των Πρεσπών που εισάγεται πλέον και αυτή στα Ελληνικά Σχολεία (δείτε εδώ), οι 160 βγαίνουν μπροστά και αφυπνίζουν.


ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ;

 Η επαινετέα αυτή πρωτοβουλία των υπογραφών, θέτει ταυτόχρονα και το ερώτημα "αρκούν οι υπογραφές; Φέρνουν αποτέλεσμα;".

 Την απάντηση την έχει δώσει  το Νοιάζομαι μέσα από την 18χρονη εμπειρία του, καθώς και εμείς δοκιμάσαμε να αλλάξουμε πολλές φορές την πορεία και με δημοσιεύματα και με υπογραφές και με Συλλαληλητήρια και με Συλλόγους, με όλα όσα είναι δυνατά, αλλά δυστυχώς "επιδερμικά" για την χοντρόπετση "Λερναία Ύδρα" που μας κυβερνά τις τελευταίες δεκαετίες, από την εποχή Σημίτη και μετά, βγάζοντας κάθε τόσο και ένα άλλο κεφάλι, ένα άλλο πρόσωπο, παραπλανώντας τον λαό...

 Γι΄ αυτό ακριβώς το Νοιάζομαι προχώρησε εγκαίρως και μάλιστα δύο χρόνια πριν την Συμφωνία των Πρεσπών, στην δημιουργία πολιτικού κόμματος, το μόνο πράγμα που φοβούνται, το μόνο εργαλείο που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, κατακτώντας την εξουσία και θέτοντας νόμους που να καταργούν τους υπο-νόμους που έχουν νομοθετήσει. 

 Έτσι δημιουργήθηκε το Μακεδονικό Κόμμα ακριβώς για εθνικούς λόγους, ώστε με την ονομασία του και μόνον να προσβάλει και να ακυρώσει ακαριαία την Συμφωνία των Πρεσπών που προείδαμε χρόνια προτού συμβεί... Γιατί η Συμφωνία αυτή παραδίδει όχι μόνο το όνομα αλλά και μεθαύριο το έδαφος. Σε αυτήν κρίνεται η αποφασιστικότητα και η δυναμική μας, την οποία παρακολουθεί και αναλύει η Τουρκία, ώστε να ξέρει κάθε φορά ποια θα είναι η αντίδρασή μας. Και όπως είδαμε ήταν το "Μένουμε σπίτι"! Το νέο "εθνικό δόγμα" της κυβέρνησης...

 Οι υπογραφές και τα Συλλαλητήρια είναι βέβαια απαραίτητα, αλλά δεν πετυχαίνουν, όπως προειδοποιούσαμε, δυστυχώς τίποτα! Ίσα ίσα η εξουσία γελάει και γλεντάει, βλέποντας ότι όλοι αυτοί δεν τολμούν να κάνουν εκείνο που πρέπει και να ανεβούν στις "επάλξεις".

 Βλέποντας λοιπόν παρακάτω τόσα σπουδαία ονόματα, τόσο σπουδαία πρόσωπα, δίκαια θα αναρρωτηθείτε πόσοι από αυτούς θα ενταχθούν στο Μακεδονικό Κόμμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην νέα Φιλική Εταιρεία, που δεν έχει κανένα ιδελογικό σχήμα, αλλά υπηρετεί Πίστη και Πατρίδα. Γιατί απλά στοχεύουμε πια στο αποτέλεσμα! Και αποτέλεσμα δεν έρχεται με υπογραφές. Ο "εχθρός" δεν τρομάζει, δεν υποχωρεί, αλλά προχωρεί...

 Αυτή είναι μία σταθερή, συνεπής και τίμια εξήγηση και θέση μας. Συνυπογράφουμε, αλλά πολεμούμε ταυτόχρονα. Πολιορκούμε κιόλας. Απειλούμε ήδη πολιτικά και αν βοηθήσουν όλοι, ο καθένας με την ιστορία, τις ιδέες, την προσωπικότητά του, τότε σύντομα θα είμαστε όλοι εμείς η Κυβέρνηση της νέας μεγάλης Ελλάδας, που αποζητά όχι μόνο αρετή, αλλά και τόλμη!

  Ένα παράδειγμα. Ο Γράψας και ο Ζαζιάς είναι ειδικοί για την σωτήρια οχύρωση των νησιών και το νέο αποφασιτικό - επιθετικό δόγμα της Ελλάδας, γιατί μόνο αυτό θα υπολογίσουν και μόνον αυτό θα σταματήσει τους Τούρκους... Το "δεν διεκδικούμε" θα μετατραπεί σε "διεκδικούμε και τιμωρούμε"!

 Ο Φράγκος είναι ειδικός για την ατσάλιονη θωράκιση του Έβρου, ώστε να μην περάσει ούτε κουνούπι, αλλά ταυτόχρονα να οργανωθεί η πύρινη διάβαση του ποταμού και η κεραυνοβόλα προέλαση του Στρατού μας προς Κωνσταντινούπολη, πριν την καταλάβουν οι Ρώσοι, που ετοιμάζονται μυστικά και πυρετωδώς, στα πλαίσια της ανάσχεσης του άξονα Τουρκίας - Κίνας... Οι ΗΠΑ θα συναινέσουν, υπό όρους...

 Ο δε Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, είναι ειδικός για την απόλυτη και θριαμβευτική αναγέννηση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, που θα δώσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, αλλά και ελπίδα, θάρρος, αυτοπεποίθεση και φοβερή ισχύ στην Ελλάδα του αύριο!

 Και παρομοίως, ο καθένας εκεί που έχει ταλέντο, φαντασία και πείρα, μπορεί να προσφέρει το μεγάλο του αγκωνάρι και να περάσει αθάνατος στην ιστορία! Όλα είναι ένα μόνο βήμα... Αυτό ξεχωρίζει πάντα τους απλούς οραματιστές, από τους ήρωες!

 Είθε ο Θεός να τους φωτίσει και να προσέλθουν άμεσα στην νέα μεγάλη αγκαλιά - εργαλείο του Γένους, που από την Μακεδονία ξεκινά σαν νέος Αλέξανδρος, αναγεννώντας ολόκληρη πια την χώρα, ως την Μεγίστη και την μονάκριβη Κύπρο μας, αλλά και την μαρτυρική Βόρεια Ήπειρο, όπου ετοιμάζουν Τούρκοι και Αλβανοί πολιτικοί, την μαζική εγκατάσταση ακραίων Ισλαμιστών με ευνόητους σκοπούς και στόχους...


ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ 160 ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

"Υπογεννητικότητα, Διαχρονικές αξίες Ελληνικού Πολιτισμού 
και Εξωτερικές Απειλές Υπαρξιακής Σημασίας για τη Χώρα μας

Η χώρα μας αντιμετωπίζει οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα και θα έπρεπε να έχει ως πρώτη της μέριμνα την ενίσχυση της Ελληνικής οικογένειας και την αύξηση των γεννήσεων
Αντ' αυτού όμως, παρατηρούμε με ανησυχία να εξαγγέλλονται και να προωθούνται νομοθετικές πρωτοβουλίες στο όνομα ενός αμφιλεγόμενου και καταχρηστικού δικαιωματισμού, που έρχονται σε αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα, τα ήθη και τις Εθνικές μας παραδόσεις που διαχρονικά αποτελούν τα κραταιά θεμέλια της συνέχειας, επιβίωσης και προοπτικής του Ελληνισμού. 


Τελευταία, μάλιστα, συγκροτήθηκε Επιτροπή για τη διαμόρφωση Εθνικής Στρατηγικής Ισότητας μεταξύ ετεροφύλων και ομοφύλων. Σε τί ακριβώς θα συνίσταται αυτή η ισότητα μεταξύ αφ' ενός ανδρός και γυναικός που οδηγεί στη δημιουργία (του βασικού κοινωνικού πυρήνα) της οικογένειας και στη φυσική αναπαραγωγή, αφ' ετέρου δε μιας σχέσεως μεταξύ ομοφύλων ατόμων; Η κοινωνική αποδοχή ομοφύλων προτιμήσεων είναι δεδομένη «εν ελευθερία βουλήσεως» του ατόμου και όχι θέμα πολιτικής ή διαπαιδαγώγησης. Τίθεται επίσης το ερώτημα: ποιές θα είναι οι επιπτώσεις στην οικογένεια και στην κοινωνία από την εφαρμογή πολιτικών του είδους αυτού;


Και όλα αυτά εξαγγέλλονται σε μια πρωτόγνωρη περίοδο, όχι μόνο λόγω της πανδημίας COVID- 19 και της περαιτέρω επιδείνωσης της ήδη βεβαρυμένης από τα μνημόνια οικονομίας μας, αλλά και μιας βαθειάς και πολύπλευρης κοινωνικής κρίσεως (με την αύξηση της εγκληματικότητας, των κρουσμάτων σεξουαλικής βίας και διαστροφής, τον διαχωρισμό σε εμβολιασθέντες και ανεμβολίαστους, τις πρωτόγνωρες καταστροφικές πυρκαγιές κ.λπ.). Μιας κρίσεως θεσμών και αξιών, οφειλομένης, κατά κύριο λόγο, στο σοβαρό έλλειμμα Ανθρωπιστικής Παιδείας (που παρατηρείται εδώ και δεκαετίες) σε συνδυασμό με την υπαρξιακή κρίση , που διέρχεται η χώρα μας ως αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων και εντεινόμενων ασύμμετρων απειλών από τη γείτονα χώρα.


Προβάλλεται, μάλιστα, ως επιχείρημα ο ισχυρισμός ότι οι ρυθμίσεις αυτές αναφέρονται σε δήθεν κοινές Ευρωπαϊκές αξίες, που κατοχυρώνονται από Ευρωπαϊκές Συνθήκες και κοινές Ευρωπαϊκές πολιτικές και στρατηγικές στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι τραγικό η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε), ενώ δεν κατοχυρώνει τα πιο καίρια και θεμελιώδη ζητήματα (όπως είναι η άμυνα και η ασφάλεια των χωρών – μελών της ), να παρουσιάζεται ως δήθεν αρμόδια να ρυθμίζει, ουσιαστικά παρά την θέληση Ευρωπαϊκών λαών, θέματα ιδιωτικού δικαίου, κοινωνικών σχέσεων, φύλου, γάμου και τεκνοθεσίας ομοφύλων, διαπαιδαγωγήσεως των νέων κ.λπ. Δεν είναι έργο των Βρυξελλών και της ΕΕ η επιβολή στην Ελληνική κοινωνία από μικρές μειοψηφίες τέτοιων απαράδεκτων ρυθμίσεων με τις οποίες μάλιστα προβάλλονται ακόμη και πρότυπα διαφορετικότητας (τραυματίζοντας τις ευαίσθητες παιδικές ηλικίες ), καθ ' υπέρβαση της κοινής Ευρωπαϊκής αξίας της ανοχής.


Αλλά, οι Πατέρες και εμπνευστές της Ευρωπαϊκής Ιδέας και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (τότε Ε.Ο.Κ.), κατέστησαν σαφές και διεκήρυξαν— όπως αναφέρεται στη Συνθήκη της Ρώμης του 1957—ότι η Ενωμένη Ευρώπη "θα σεβαστεί την πλούσια πολιτιστική και γλωσσική της ποικιλομορφία και θα διασφαλίσει και θα προωθήσει την Ευρωπαϊκή πολιτιστική κληρονομιά" (άρθρο 2 Συνθήκης της Ρώμης).


Η παρουσίαση ως δήθεν "κοινής Ευρωπαϊκής αξίας" θεμάτων που δεν αφορούν ούτε τις σαφώς καθορισμένες κοινές Ευρωπαϊκές αξίες (όπως ελευθερία, δημοκρατία, κράτος δικαίου, ανεκτικότητα κ.λπ.) ούτε τα σαφώς καθορισμένα ανθρώπινα δικαιώματα, αποτελεί κατάχρηση, υπέρβαση της αρχής της ανοχής και απόπειρα επιβολής στην κοινωνία προτύπων, ρυθμίσεων και πρακτικών που είναι άκρως μειοψηφικές, ξένες και απαράδεκτες σε μεγάλες κοινωνικές πλειοψηφίες χωρών-μελών της ΕΕ.


Το γεγονός ότι δεν αποκρύπτεται η πρόθεση το πνεύμα αυτό να μεταφερθεί και στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας και μάλιστα από το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό, για λόγους υποτιθέμενης διαπαιδαγωγήσεως (σεξουαλικής), προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία.


Η Παιδεία μας αντιμετωπίζει ήδη μεγάλα προβλήματα, όπως το πρόβλημα της επαρκούς και αποτελεσματικής διδασκαλίας της γλώσσας, της ιστορίας και της κλασσικής παιδείας. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια γίνονται απόπειρες επιβολής ιδεολογημάτων, που παραποιούν την ιστορία, κακοποιούν τη γλώσσα και αλλοιώνουν την εθνική μας ταυτότητα. Θα ήταν ιδιαιτέρως καταστροφικό για την Ελληνική Παιδεία, αντί της καταρτίσεως καταλλήλων αναλυτικών προγραμμάτων για την ανάταξή της, να επιβαρύνεται με περαιτέρω σύγχυση, ακραίους και άκριτους πειραματισμούς και κακώς νοούμενους νεωτερισμούς, ερήμην μάλιστα των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών.


Καλούμε όλους τους υπευθύνους, όπως :

Στρέψουν, κατά προτεραιότητα, το ενδιαφέρον τους στο οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει η χώρα. Είναι ασέβεια προς τον Ελληνικό λαό και την ιστορία του να υποβάλλονται ιδέες ότι αυτό δήθεν πρέπει να αντιμετωπισθεί με τη νομιμοποίηση και τη μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας παρανόμων αλλοεθνών και αλλοθρήσκων μεταναστών.

• Παύσουν να επικαλούνται δήθεν «κοινές Ευρωπαϊκές αξίες» για να δικαιολογήσουν καταχρηστικές πολιτικές και νομοθετήματα που είναι αντίθετα με τα αισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, υπονομεύοντας την οικογένεια ως κοινωνικό θεσμό και πλήττοντας τα ήθη και τις παραδόσεις του Ελληνικού λαού.

Εστιάσουν την προσοχή τους σε θέματα Παιδείας, κυρίως της Ανθρωπιστικής, σύμφωνα με το πνεύμα του άρθρου 16 του Συντάγματος, διασφαλίζοντας την επαρκή διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας, ιστορίας και κλασσικής Παιδείας. Η Ελλάδα δεν είναι μιά οποιαδήποτε χώρα. Είναι η χώρα που έδωσε ως κληρονομιά στην ανθρωπότητα τον Οικουμενικό Ανθρωπιστικό Πολιτισμό. Τις διαχρονικές και ακατάλυτες αξίες αυτού του Πολιτισμού και Παιδείας, οι ΄Ελληνες έχουν διπλό χρέος όχι μόνο να μελετούν, να διδάσκονται και να εμπνέονται, αλλά και να τις προβάλλουν στις χώρες- μέλη της Ε.Ε.

Κάνουμε έκκληση για την απόσυρση των προκλητικών αυτών ρυθμίσεων, οι οποίες διχάζουν επικίνδυνα την κοινωνία μας, σε μιά μάλιστα περίοδο πολυδιάστατης υπαρξιακής κρίσεως, η αντιμετώπιση της οποίας επιβάλλει: ενότητα, ομοψυχία και συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ελληνισμού

Αθήνα, Σεπτέμβριος 2021

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

Κονομής Νικόλαος, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου ΑΠΘ, πρώην Πρόεδρος Ακαδημίας Αθηνών και Υπουργός Παιδείας της Κύπρου

Κοντόπουλος Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), πρώην Πρόεδρος Ακαδημίας Αθηνών

Κουνάδης Αντώνιος, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ, πρώην Πρόεδρος Ακαδημίας Αθηνών

Σκαρβέλης Δημήτριος, Στρατηγός ε.α., Επίτ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ακαδημαϊκός

΄Ημελλος Στέφανος, Ομ. Καθηγητής Φιλοσοφικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), πρώην Πρόεδρος Ακαδημίας Αθηνών

Παρμακέλης Ιωάννης, Γλύπτης, Ακαδημαϊκός

Γδούτος Εμμανουήλ, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου ΔΠΘ, Ακαδημαϊκός

Μπέσκος Δημήτριος, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου Πατρών, Αντεπιστέλλον μέλος Ακαδημίας Αθηνών

Δάσιος Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου Πατρών, Αντεπιστέλλον Μέλος Ακαδημίας Αθηνών

Βιτσαξής Βασίλειος, Πρέσβυς ε.τ., Συγγραφέας, Δρ. Νομικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Επίτιμος Διδάκτωρ Ελληνικών και Ξένων Παν/μίων, μέλος ξένων Ακαδημιών

Βάσσης Κωνσταντίνος, Πρέσβυς ε.τ., Συγγραφέας

Πουκαμισάς Γεώργιος, Πρέσβυς ε.τ., Δρ. Παν/μίου Αιγαίου, Πρόεδρος «Εταιρίας Φίλων του Λαού»
Νεάρχου Περικλής, Πρέσβυς ε.τ. , Συγγραφέας

Γούναρης Μανώλης, Πρεσβευτής ε.τ.

Φραγκούλης Φράγκος, Στρατηγός ε.α., Επίτ. Αρχηγός ΓΕΣ, πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης

Καραμάνος Ανδρέας, Ομ. Καθηγητής και πρώην Πρύτανης Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών, πρώην Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Κούρτης Γεώργιος, Επίτ. Πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου

Ρακιντζής Λέανδρος, Αεροπαγίτης ε.τ., πρώην Γεν. Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης

Κρόμπας Γρηγόρης, Επίτ. Αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

Μακρής Φώτιος, Επίτ.Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου

Κότσιφας Χαράλαμπος, Δικηγόρος, πρώην Πρόεδρος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών

Ανδριανός Ευάγγελος, Αεροπαγίτης ε.τ.

Βλάχος Απόστολος, Επίτ. Πρόεδρος Εφετών

Σακκάς Ιωάννης, Πρώην Εισαγγελέας Πρωτοδικών

Γαρούφας Δημήτριος, πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Βεργίνης Ξενοφών, Πανεπιστημιακός, πρώην Διοικητής ΟΓΑ

Κουνάδης Διονύσιος, Νομικός-Οικονομολόγος, πρώην Γεν. Διευθυντής Υπουργείου Οικονομικών

Πολίτης Στυλιανός, πρώην Νομάρχης Κεφαλληνίας. Μαρτίνης Χρήστος, πρώην Νομάρχης Ιωαννίνων, Πρόεδρος Συντ/χων Δικηγόρων Ελλάδος

Κατσαρός Νίκος, Χημικός, πρώην Ειδικός Γραμματέας Υπουργείου ΄Ερευνας /Τεχνολογίας

Θεοδωρόπουλος Κων/ντίνος, πρώην Γεν. Διευθυντής Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Τσουλάρη Βαλεντίνη, πρώην Διευθύντρια Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας

Μαριδάκης Σπυρίδων, Συγκοινωνιολόγος, πρώην Προϊστάμενος Διεύθυνσης Μελετών Δημοσίων ΄Εργων Υπουργείου Μεταφορών

Σινόπουλος Βασίλειος, πρώην Διευθυντής Τραπέζης Εργασίας

Γκατζούλη Νίνα, Ομ. Καθηγήτρια Παν/μίου New Hampshire, πρώην Συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου

Παπαχρυσός Δημήτριος, Πρόεδρος Συλλόγου Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελδίνι»

Ρήγος Ευάγγελος, Πρόεδρος Διεθνούς Ελληνικής Ενώσεως (Inter. Ηellenic Ass/tion,IHA)

Καρκανιάς Κωνσταντίνος, Διευθυντής Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού,
Επίτ. Πρόεδρος Συνδέσμου Κολλεγίων Ελλάδος

Γράψας Δημήτριος, Στρατηγός ε.α., Επίτ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Ζιαζιάς Κωννσταντίνος, Στρατηγός ε.α., Επίτ. Αρχηγός ΓΕΣ

Μανίας Γεώργιος, Αντιστράτηγος ε.α., πρώην Α΄ Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ

Τσιτσιμπίκος Χαράλαμπος, Αντιστράτηγος ε.α., Β΄ Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ

Χρηστίδης Κοσμάς, Ναύαρχος ε. α., Επίτ. Αρχηγός ΓΕΝ

Μαρτζούκος Βασίλειος, Αντιναύαρχος ε.α., Επίτιμος Διοικητής ΣΝΔ, Αντιπρόεδρος ΕΛΙΣΜΕ

Παλουμπής Ιωάννης, Αντιναύαρχος ε.α.

Δημητρακόπουλος Αναστάσιος, Αντιναύαρχος ε.α.

Πατσαντάρας Ιωάννης, Αντιπτέραρχος ε.α., Επίτ. Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας ( ΑΤΑ)

Γιαννιτσόπουλος Θεόδωρος, Αντιπτέραρχος ε.α., Επίτ. Διευθυντής Γ΄ Κλάδου ΓΕΑ

Σκαρλάτος Γεώργιος, Αντιπτέραρχος ε.α.

Τσούφης Βασίλειος, Αντιπτέραρχος ε.α.

Ιατρίδης Κώστας, Αντιπτέραρχος ε.α.

Ιωαννίδης Ιωάννης, Υποπτέραρχος ε.α.

Πουγκιάλης Χρήστος, Μετεωρολόγος , Υποπτέραρχος ε.α.

Μπαλτζώης Ιωάννης, Αντιστράτηγος ε.α., Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ)

Μουστάκης Χρήστος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτ. Διοικητής Στρατιάς

Σαμψών Νικόλαος, Αντιστράτηγος ε.α.

Μπουρδάκος Μάριος, Αντιστράτηγος ε.α.

Ρούτσης Νικόλαος, Αντιστράτηγος ε.α.

Πελεγράτης Σπυρίδων, Αντιστράτηγος ε.α.

Παπαδόπουλος Σταύρος, Αντιστράτηγος ε.α.

Κεβεντζίδης Συμεών, Αντιστράτηγος ε.α.

Γούρμος Ευδόξιος, Αντιστράτηγος ε.α.

Χατζάκης Κων/νος, Αντιστράτηγος Ελληνικής Αστυνομίας ε.α.

Καλεντερίδης Σάββας, Ανώτ. Αξ/κος ε.α., Εκδότης-Συγγραφέας

Δελλής Σπυρίδων, Υποστράτηγος ε.α.

Παρίσης Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α.

Βόγγολης Δημήτριος, Υποστράτηγος ε.α.

Πλαγιαννάκος Γεώργιος, Υποστράτηγος ε.α.

Βασίλας Βασίλειος, Ταξίαρχος ε.α.

Κουκουλομάτης Κυριάκος, Σμήναρχος ε.α.

Κωνσταντινόπουλος Βασίλειος, Καθηγητής Παν /μίου Πελοποννήσου, Πρόεδρος Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός»

Μάζης Ιωάννης, Καθηγητής Γεωπολιτικής Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος Τμήματος Τουρκικών Σπουδών (ΕΚΠΑ)

Γρίβας Κώστας, Καθηγητής Γεωπολιτικής Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Δαββέτας Δημοσθένης, Καθηγητής Παν /μίου Σορβόννης, Συγγραφέας- Εικαστικός

Ρωμανός Γεώργιος, Συγγραφέας – Αναλυτής, Ιστορικός Ερευνητής

Εμφιετζόγλου Πρόδρομος, Επίτ. Διδάκτωρ ΑΠΘ, Πρόεδρος Δ.Σ. Ομίλου Εταιριών «Μηχανικής ΑΕ»

Παντελάκης Δημήτριος, Βιομήχανος, Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Αλιφιεράκης Εμμανουήλ, Ιατρός, Πρώην Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Χανίων

Τζελέπης Χαράλαμπος, Λυκειάρχης

Σηφακάκης Βασίλειος, Φιλόλογος- Θεολόγος, πρώην Λυκειάρχης

Νατσιός Δημήτριος, Δάσκαλος, συγγραφέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος, Δάσκαλος

Καλογερόπουλος Βασίλειος, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής

Τζανουλίνος Πραξιτέλης, Γλύπτης, Εκπαιδευτικός

Νικολόπουλος Φίλιππος, Πανεπιστημιακός, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Καρβουνιάρης Βασίλειος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Ιωαννίδης Θεόφιλος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Δρ Νομικής Παν/μίου Σορβόννης

Παπαγγελής Λουκάς, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Νευράκης Νικόλαος, σ. Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Σφήκας Κωνσταντίνος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Δημακοπούλου- Κοτζαμάνη Ζωή, Δικηγόρος

Αυγέρης Κώστας, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Γραμματικός Αντώνιος, Ομ. Καθηγητής και πρώην Πρύτανης του Παν/μίου Πατρών

Παπαμαρινόπουλος Σταύρος, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου Πατρών

Δρακάτος Παναγιώτης, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου Πατρών

Παπαθανασόπουλος Παναγιώτης, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Παν/μίου Πατρών

Θεοδωρακόπουλος Δημήτριος, Καθηγητής Παν/μίου Πατρών

Δημητρακόπουλος Αλέξανδρος, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου Πατρών

Δρίτσος Στέφανος, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου Πατρών

Ρεράκης Ηρακλής, Καθηγητής Θεολογίας, Παν/μίου ΑΠΘ

Καραθανάσης Αθανάσιος, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου ΑΠΘ., πρώην Πρόεδρος της «Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών»

Σαββίδης Παντελής, Δημοσιογράφος, Πρόεδρος Αποφοίτων Παν/μίου ΑΠΘ

Βαχαντίδης Επαμεινώνδας, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Παν/μίου ΑΠΘ

Ταντανάσης Θεοχάρης, Καθηγητής Ιατρικής Παν/μίου ΑΠΘ

Μανώλης Γεώργιος, Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής Παν/μίου ΑΠΘ

Αλεξανδρίδης Αλέξανδρος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολή Παν/μίου ΑΠΘ

Νόνας Πέτρος, Νομικός, πρώην Γεν. Γραμματέας Παν/μίου ΑΠΘ

Κατσικαδέλης Ιωάννης, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ, μέλος ξένων Ακαδημιών

Τσανάκας Παναγιώτης, Ηλεκτρολόγος -Μηχανικός, Καθηγητής ΕΜΠ

Βασιλείου Παναγιώτα, Καθηγήτρια Ε.Μ.Π

Ιωαννίδης Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ

Αναγνωστόπουλος Ανδρέας, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ

Ανδρεόπουλος Ανδρέας, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ, πρώην Πρύτανης ΕΜΠ

Χαΐνης Ιωάννης, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ

Κατσούφης Ηλίας, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ

Σάνδρης Κωνσταντίνος, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ

Κυριακόπουλος Ευθύμης, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ

Ανδριανόπουλος Νικόλαος, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ

Θεοτόκογλου Ευστάθιος, Καθηγητής ΕΜΠ

Κουλούρης Ιωάννης, Δρ. Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Ε.Μ.Π., πρώην Δ/ντής ΟΤΕ

Γιώτης Αριστοφάνης, Δρ. Πολ. Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Παντζαρτζής Παρασκευάς, Δρ. Γεωπόνος

Ξανθάκη- Καραμάνου Γεωργία, Ομ. Καθηγήτρια Παν/μίου Πελοποννήσου, Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Φιλολόγων

Τόλια Αριστέα, Ομ. Καθηγήτρια Παν/μίου Πελοποννήσου, Πρόεδρος ΟΔΕΓ

Λιώλος Αστέριος, Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής Παν/μίου ΔΠΘ

Τσίγγα–Παπαργύρη Μαρία, Καθηγήτρια Παν/μίου Κεντρικής Μακεδονίας

Χατζόπουλος Ιωάννης, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου Αιγαίου

Παυλάκος Γεώργιος, Γεν. Γραμματέας του Οργανισμού Διάδοσης Ελληνικής Γλώσσας (ΟΔΕΓ)

Κοντογιαννίδης Αναστάσιος, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας

Γιαννάκενας Ιωάννης, Εκδότης του Οίκου «ΠΕΛΑΣΓΟΣ»

Κοσκινάς Σοφοκλής, Δημοσιογράφος - Αρχισυντάκτης «Κυνηγετικά Νέα», «Κυνηγεσία και Κυνοφιλία»

Γεωργίου Σταμάτης, Δημοσιογράφος, πρώην εκδότης εφημερίδος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Παπαναστασίου Νικόλαος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Νιάρχος Κωνσταντίνος, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου Αθηνών(ΕΚΠΑ)

Ανδρούτσος Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Αδάμ Αδάμ, Ομ. Καθηγητής Φιλοσοφικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Χασάπης Ντίνος, Καθηγητής Τμήματος Χημείας Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Παπαδόπουλος Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Καρατζάς Γαβριήλ, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Ηλιόπουλος Δημήτριος, Καθηγητής Ιατρικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Κοκόλας Σπυρίδων, Ιατρός, πρώην Διευθυντής ΝΙΜΤΣ

Μαυραγάνης Διαμαντής, Ομ. Καθηγητής Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Αλεξόπουλος Ιωάννης, Ομ. Καθηγητής Σχολής Ικάρων

Δασκόπουλος Αντώνιος, Πρόεδρος Πατριωτικής Οργανώσεως ’21

Καρελάς Μιχαήλ, πρώην Ληξίαρχος Αθηνών

Αντωνάκος Αντώνιος, Συγγραφέας – Ιστορικός, Φιλόλογος

Πασχαλίδης Νικόλαος, Συγγραφέας

Τσικοπούλου Χαρά, Συγγραφέας- Εκπαιδευτικός, Φιλόλογος

Κουζέλης Ιωάννης, Εργολάβος- Κατασκευαστής

Παππάς Κωνσταντίνος, Επιχειρηματίας

Παπαργύρης Ευάγγελος, πρώην Σύμβουλος Τηλεπικοινωνιών Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος (ΕΤΕ)

Χαλόφτης Κωνσταντίνος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Γιαννόπουλος Γεώργιος, Βιολόγος- Βιοχημικός

Σταθόπουλος Νικόλαος, Φυσικός Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Αναγνωστόπουλος Ιωάννης, Οικονομολόγος (Παν/μίου Βόννης), Πρόεδρος Κοινωφελούς Ιδρύματος ΙΠΗΠΑ

Αναγνωστοπούλου Αικατερίνη, Βιολόγος Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Γεν. Γραμματέας Σωματείου «Φίλοι Τάματος του ΄Εθνους»

Φλωράκης Αλέκος, Δρ Εθνολόγος - Λαογράφος, Ποιητής

Τσουτσουλόπουλος Χρήστος, Πολ. Μηχανικός, Επίτ. Πρόεδρος Δομοκιτών Αθηνών"


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

 

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

4 comments: