ΜΟΡΦΟΥ: Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΓΑΛΑΚΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ! Ποιους πρέπει να ακούμε τις δύσκολες μέρες που έφτασαν! Βίντεο


   Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου δίνει οδηγίες στον κόσμο για τις δύσκολες μέρες, που θα χρειαστούμε φωτισμένους οδηγούς, γέροντες και γερόντισσες, θα χρειαστούμε φώτιση, για να αντιμετωπίσουμε ανάγκες, διλήμματα, προβλήματα, να βρίσκουμε τον σωστό δρόμο και γι΄ αυτήν την ζωή και για την αιωνιότητα, αναφέροντας ότι η Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης, που κοιμήθηκε πρόσφατα, στις 21-5-2021 μ.Χ., είναι Αγία και ήδη επιτελεί θαύματα και εμφανίσεις:

  "Έρχονται, όχι έρχονται, ήρθαν, δύσκολες μέρες και δεν θα ξέρουμε ποιον να ακούσουμεΗ συμβουλή του Επισκόπου της Μόρφου είναι: ν' ακούσετε τους θεοφόρους.

   Δόξα τω Θεώ, ο 20ος αιώνας μας έδωσε πολλούς θεοφόρους Αγίους. Και Αγίες.

  Ακόμα πριν 40 μέρες εκοιμήθηκε μια μεγάλη Αγία που γνωρίσαμε καλά, εις την Κρήτη, η Γερόντισσα Γαλακτία. Σε 40 ημέρες γέμισε ο τάφος της θαύματα!.. ...Και εμφανίζεται! Σε όποιον την ζητήσει βοήθεια και φώτιση!

  Έτσι να κάμνετε εσείς. Με νηστεία και προσευχή, με το Ψαλτήρι και τους Χαιρετισμούς και την συμμετοχή σας στα Άγια Μυστήρια με τους καλούς μας Ιερείς και Ψάλτες, θα έχετε φώτιση. Να Του λέτε: Πνεύμα Άγιον, Πνεύμα της Αληθείας καθάρισόν με και φώτισόν με. Τι να κάνομε τώρα εδώ πέρα; Και θα σας φωτίζει. Εάν μετανιώνετε, εάν ταπεινώνεστε, θα σας φωτίζει.

  Και να ακούετε και να διαβάζεται ποιος είναι ο ταπεινός, ποιος είναι ο θεοφόρος, ποιος είναι ο διάδοχος των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και σε αυτούς να πηγαίνετε".

  Δείτε το βίντεο:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου