ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ: ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ! Βίντεο

 

  Ο αγιορείτης γέροντας Γεώργιος Αλευράς, πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου, με πολύ λεπτή διάκριση εντοπίζει τα σκοτεινά σημεία του παγκόσμιου εγχειρήματος, που γίνεται ιδιαίτερα πιεστικό στην χώρα μας, ώστε σώνει και καλά να κάνουμε το πειραματικό  - όπως ανέφερε ρητά ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν στο Fox News (23-6-2021) - εμβόλιο, τονίζοντας ότι πουθενά δεν επιτρέπεται η υποχρεωτικότητα των εμβολίων!

  Και επειδή δεν επιτρέπεται και το ξέρουν, προσπαθούν με κάθε τρόπο πίεσης, εκφοβισμού, "εξαγοράς", απειλών, να μας οδηγήσουν σε αυτοκαταπάτηση της Ελευθερίας μας, την οποία έδωσε και σέβεται ο Θεός, αλλά θέλει να καταπατήσει ο Εχθρός, εγκαθιστώντας μια παγκόσμια Δικτατορία, που θυμίζει Ναζί, διωγμό και Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, φυσικά "για το καλό μας"...


ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

  Ο Γέροντας Γεώργιος Αλευράς, αναφέρει λοιπόν σε συνέντευξή του στον Βασίλη Κωστούλα:

 "Το εμβόλιο είναι ένας μοχλός πίεσης στον κόσμο για να υποταχθεί στην δύναμη του κακού, του πονηρού! Δεν είναι μια πράξη η οποία την κάνει ελεύθερα ο άνθρωπος γιατί νιώθει την ανάγκη της προστασίας.

  ...Και ενώ πρέπει να αποφασίζουμε μόνοι μας, ξαφνικά, εμμέσως πλην σαφώς, ασκούν πιέσεις σε όλο τον κόσμο ότι πρέπει να γίνει, διότι δεν θα έχεις τα πλεονεκτήματα που είχες, όπως είχες, στον πρότερο βίο πριν, που όλα τα πράγματα ήτανε ωραία και ρόδινα.

  Εδώ φαίνεται το ύπουλο σχέδιο του Σατανά, ότι βάζει το δίλλημα στους ανθρώπους, αν θέλεις να περνάς όπως περνούσες πριν, πρέπει να κάνεις το εμβόλιο. Μα, εδώ είναι ένα δίλλημα σατανικό. Ποτέ δεν υπήρχε αυτό στην ιστορία της ανθρωπότητος.

  Αυτό μου θυμίζει λίγο τους Ναζί, πώς ξεγελούσαν τους Εβραίους και τους πηγαίνανε στα Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως, τάχα μου, υποτίθεται και υπάρχει εργασία και πρέπει να κάνουν κάποια υγειονομικά εμβόλια, δεν ξέρω τι και τους ανθρώπους τους ξεπαστρέβανε σιγά σιγά, τους κάναν σαπούνι

  Δηλαδή σήμερα, τι, καλύτερη τύχη περιμένετε να έχει ο κόσμος, μέσα σε αυτή την θύελλα που έχει έρθει και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα

  Εδώ φαίνονται τα πράγματα, ότι πάμε για μια Παγκόσμια Δικτατορία του Κακού! Ο άνθρωπος δεν είναι ελεύθερος! Αν νομίζει ότι θα αποκτήσει ελευθερία με αυτόν τον τρόπο, γελιέται. Απλά δείχνει φανερά ο Σατανάς το πρόσωπό του"!

  Δείτε το βίντεο:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου