ΔΟΓΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ - ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ! Πρωτοφανείς εικόνες


 Δόγμα "βιολογικής ασφάλειας" ανακοίνωσε ο Πούτιν κατά την διάρκεια της βαρυσήμαντης ομιλίας ενώπιον Κοινοβουλίου και έθνους, κάνοντας λόγο για προετοιμασία αντιμετώπισης λοίμωξης "πιο επικίνδυνης" από τον κορωνοϊό, με δυνατότητα εντοπισμού μολυσματικών ιών και παραγωγής τεστ ανίχνευσης μέσα σε 4 μόλις μέρες και την άμεση έπειτα παραγωγή εμβολίων!

ΠΟΥΤΙΝ (21-4-2021): "Πρώτον, πρέπει να έχουμε μια σταθερή και αξιόπιστη ασπίδα για να μας παρέχει υγιεινή και βιολογική ασφάλεια. Καταλαβαίνουμε τώρα τι σημαίνει. Είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία της Ρωσίας στην παραγωγή ολόκληρου του φάσματος εμβολίων και φαρμακευτικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων κατά λοιμώξεων που είναι ανθεκτικά στη σημερινή παραγωγή αντιβιοτικών. Είναι σημαντικό, αυτό πρέπει να επιτευχθεί με τη μέγιστη δέσμευση ρωσικού εξοπλισμού και εγχώριων εξαρτημάτων.

 Σε περίπτωση λοίμωξης τόσο επικίνδυνου όσο ο κορωνοϊός, ή, Θεέ μου, ακόμη πιο επικίνδυνο, η Ρωσία πρέπει να είναι προετοιμασμένη να αναπτύξει τα δικά της συστήματα τεστ εντός τεσσάρων ημερών, ακριβώς τεσσάρων ημερών και να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό εγχώριο εμβόλιο και να ξεκινήσει τη μάζα του παραγωγή το συντομότερο δυνατό. Αυτοί είναι οι στόχοι που θέτουμε για τον εαυτό μας. Το χρονικό πλαίσιο για την επίτευξη αυτών των στόχων είναι το 2030. Όσο πιο γρήγορα φτάσουμε εκεί, τόσο το καλύτερο"!

 Όλα αυτά συνιστούν το νέο Δόγμα Βιολογικής Άμυνας της Ρωσία, που θα την καταστήσει βιολογικά απόρθητη έως το 2030, με σημαντική βέβαια χρηματοδότηση υποδομών και ερευνητικών κέντρων και εργαστηρίων.


ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ


  Το φιλόδοξο αυτό Δόγμα ξεπηδάει μέσα από την νέα ρωσική αυτοπεποίθηση που πυροδοτεί η μεγάλη επιτυχία του εμβολίου Sputnik, έτσι που να βλέπουμε ότι παρά τον συνωστισμό των επισήμων κατά την ομιλία του Πούτιν, οι περισσότεροι δεν φορούσαν καν μάσκα!


  Κάτι τέτοιο, χωρίς μάσκα, μοιάζει αδιανόητο για τα δικά μας φοβικά δεδομένα, αληθινό "σκάνδαλο" που θα προκαλούσε βροχή έκτακτων δελτίων ειδήσεων και σπαρακτικών κραυγών επαγγελματιών καταστροφολόγων, που οδήγησαν και αυτό ακόμη το Άγιο Πάσχα να περιφράζουμε και να περιορίζουμε, για να σωθούμε λέει, χωρίς να σωνόμαστε, αλλά μάλλον να χειροτερεύουμε από την θεωρία του "εγκλεισμού" και όχι την εφαρμογή της πρακτικής του "αερισμού", δηλαδή της κυκλοφορίας όσο το δυνατόν περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους, όπως πράττει και η Σουηδία.


  Αν κάτι τέτοιο συνέβαινε στην Ελλάδα, θα είχε καταφθάσει ολόκληρη η δύναμη της ΕΛΑΣ, ο Πρωθυπουργός θα έκανε έκτακτο Διάγγελμα για να καταδικάσει  σαν "κοινωνικούς φονιάδες" τους άμασκους και η Αντιπολίτευση θα απαιτούσε την παραίτηση της ...ανάξιας Κυβέρνησης, που δεν μπορεί να επιβάλει τις μάσκες των ...μασκαράδων...


  Οι βιολογικές απειλές πάντως και τα βιολογικά όπλα, είναι πλέον ο υπ΄ αριθμόν ένα κίνδυνος της ανθρωπότητας, γιατί δεν την παραλύουν μόνο βιολογικά, αλλά και οικονομικά, οδηγώντας σε καταρρεύσεις λαών, κοινωνιών και κρατών, που όσο πιο μεγάλα και δυνατά φαίνονται, τόσο πιο γρήγορα μπορούν να συντριβούν...


  Στην δύση ξεχνούν όμως αυτό που ξέρει η Ρωσία, που ξέρουν όλοι οι ορθόδοξοι λαοί, πως πάνω από όλους και από όλα, υπάρχει ο Θεός. Και μπορεί να κοπάσει και να σταματήσει κάθε καταιγίδα και κάθε πανδημία, κάθε απειλή, αρκεί να το ζητήσουμε...

 Στην Ελλάδα, οι Κυβερνήσεις δεν το ζητούν πλέον... Απαγορεύουν τις δημόσιες λιτανείες, τον πατροπαράδοτο δηλαδή τρόπο αγιασμού και εξυγίανσης του αέρα, ακόμη και τον αγιασμό των υδάτων...

 Η διαφορά της πίστης από την απιστία, είναι πάντα ένα μόλις βήμα... Φαίνεται πως η Ρωσία το κάνει...

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου