ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ 11 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ ΥΠΕΡ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΩ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!



  Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις εν όψει της διαπραγμάτευσης - παράδοσης που επιχειρείται με την Τουρκία, η οποία και άρχισε εδώ και μήνες μυστικά στο Βερολίνο.

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ

   Το περιβόητο "τρίγωνο" επαφών του επερχόμενου ολέθρου έχει ως εξής:

   1. Το Βερολίνο επικοινωνεί με Αθήνα και πληροφορείται από πρώτο χέρι το τι θα κάνουμε και το τι δεν θα κάνουμε σε κάθε περίπτωση. Ο Κυριάκος "ψαρεύεται" κανονικά και ζητά την βοήθεια της Φροϊλάιν, φωτογραφίζοντας αδυναμία και παράλυση...

  2. Έπειτα η Μέρκελ επικοινωνεί με Ερντογάν και του διοχετεύει τις ελληνικές προθέσεις και κινήσεις, την ελλααδική ψυχολογία, ώστε να κάνει εκείνος με σιγουριά βήματα εμπρός, ξέροντας εκ των προτέρων, δια της Γερμανίας, τις Μητσοτακικές προθέσεις. Και κάπως έτσι φτάσαμε στο απίστευτο, να παραβιάζουν Τουρκικά Σκάφη την Ελλαδική Υφαλοκρηπίδα ανάμεσα Κρήτη - Ρόδο - Μεγίστη, να κάνουν σεισμικές έρευνες και να μην βγαίνει ούτε "ρουκέτα" από την Αθήνα! Ενώ θα αρκούσε η ανακοίνωση μετατροπής της περιοχής της παράνομης τουρκικής NAVTEX, σε ελληνικό πεδίο βολής του Ελληνικού Στόλου, κονιορτοποιώντας τα πάντα! (δείτε εδώ το σχέδιο του ΓΕΕΘΑ)

 3. Η Γερμανία κάνει "σούμα" το τι ζητά η Τουρκία, το τι δεν ζητά η Ελλάδα και βγαίνει ο "λογαριασμός" τον οποίο καλούμαστε να πληρώσουμε τοις μετρητοίς, με παραχωρήσεις που όχι μόνο ηττημένοι, αλλά ούτε νεκροί σε πόλεμο δεν θα μπορούσαν να κάνουν...

 4. Και ο Δένδιας την Τετάρτη κιόλας πηγαίνει Τουρκία για να του ανακοινωθούν τα Τουρκο-Γερμανικά Τελεσίγραφα! Και πηγαίνει σαν ΥΠΕΞ "Μπανανίας" εν μέσω προσβλητικότατων και τρομακτικών κλιμακώσεων της Τουρκικής Επιθετικότητας, που ξεκίνησε από Έβρο, προχώρησε στην προκλητικότατη για όλον (;) τον χριστιανικό κόσμο Ισλαμοποίηση της Χριστιανικής Αγια-Σοφιάς, προχώρησε σε παράνομη ΑΟΖ με την Λιβύη, γράφοντας στα παλιά της παπούτσια την ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου και έφτασε ακόμη και σε εκτεταμένες, επιδεικτικά προκλητικές σεισμικές έρευνες σε ελληνικό βυθό της Υφαλοκρηπίδας/ΑΟΖ μας, βαθμολογώντας την ελλαδική κυβερνητική πρόθεση με μηδέν, ανάβοντας έτσι πράσινο φως σε ακόμη περισσότερες διεκδικήσεις.

  5. Ακολουθεί στα τέλη Απριλίου η Πενταμερής για το Κυπριακό στη Γενεύη, όπου η Τουρκία θα ζητήσει ή παράδοση ή διχοτόμηση, προσφέροντας έτσι τις δικαιολογίες εθνικής όχι απλά υποχώρησης, αλλά ολοκληρωτικής παραχώρησης!

  Για όλα αυτά ξεσηκώνεται ήδη μερίδα του πολιτικού κόσμου σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ τα κρατικοδίαιτα και συστημικά ΜΜΕ, παίζουν "κορονωϊό", αφήνοντας τον "τουρκοϊό" και την τραγική εικόνα της Οικονομίας, την οποία όσο είμαστε "υπάκουοι" θα κρύβουν και οι ξένοι "προστάτες"...

ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

   Μέσα στο ενδοτικότατο αυτό λοιπόν κλίμα, μιας Σημιτο - Γεωργο - Τσιπρο - Μητσοτακικής Ελλάδας, που υποχώρησε με πρωτοφανή δειλία και ηττοπάθεια στο "μυρμήγκι" (Σκόπια), για να "λιώσει" στον "ελέφαντα" (Τουρκία), ο Κώστας Καραμαλής ξεσπάθωσε, καλώντας πλάι του τον Αντώνη Σαμαρά (δείτε εδώ), για να μην περάσει η Συμφωνία της Ντροπής σε Ελλαδοτουρκικά και Κυπριακό, ακριβώς πάνω στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 (δείτε εδώ).

  Την Συμφωνία αυτή, που φτάνει ακόμη και σε αποστρατικοποίηση νησιών (για να μπορούν να καταληφθούν ευκολότερα σε δεύτερο χρόνο ή να εποικιστούν από απεσταλμένους "πρόσφυγες" της Τουρκίας), την στηρίζει με νύχια και δόντια το 6χρονιστικό μπλοκ του Σημίτη (Ελσίνκιοι), ο οποίος είχε καταφέρει να σύρει στις θεωρίες του ακόμη και τον αείμνηστο Πρόεδρο Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, για να συναντήσει την μεγάλη αντίδραση του Νοιάζομαι (δείτε εδώ και φρίξτε - όλο το σχέδιό τους από τότε).

 Ειδικότερα το Τουρκικό Σχέδιο προβλέπει παραπομπή στην Χάγη των πάντων: Υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ, χωρικά ύδατα, αποστρατικοποίηση, βραχονησίδες και χωριστή Συμφωνία- ντροπής για το Κυπριακό (πολιτικός και ενεργειακός Αττίλας), ερήμην φυσικά του Ελλαδικού, Κυπριακού και Ομογενειακού Ελληνισμού που τον πάνε για νέες "Πρέσπες", με δραματικά επακόλουθα, ώστε ακόμη και αυτό το φυσικό αέριό μας να διοχετεύεται μέσω Τουρκίας στην Γερμανία και η Ελλάδα να γίνει ο απόλυτος όμηρος, ώστε αργότερα να ανοίξουν ξαφνικά οι Τούρκοι και "θέμα" Θράκης, για να αποβεί "η εσχάτη πλάνη χειρότερη της πρώτης"...

ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ 11 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
 Και αμέσως συντάχτηκαν με Κώστα Καραμανλή 11 Βουλευτές της ΝΔ, αποτελώντας την πρώτη ομοβροντία! Οι Ευριπίδης Στυλιανίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Νικήτας Κακλαμάνης, Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιώργος Βλάχος, Στέφανος Γκίκας, Ανδρέας Κουτσούμπας, Κώστας Γκιουλέκας, Γιώργος Βαγιωνάς και Κωνσταντίνος Κυρανάκης (δείτε και εδώ), με μερικούς μάλιστα από αυτούς να υπογράφουν "και με τα δύο τους χέρια" την δήλωση - βέτο Καραμανλή, κάνοντας τον Μητσοτάκη να χάσει τον ύπνο του, αφού αν κουνηθεί πλέον, χάνει την δεδηλωμένη και πέφτει σαν παραγινομένο φρούτο από το δέντρο!

  Σημειωτέον ότι αυτοί είναι μόνον η πρώτη γραμμή πυρός, ενώ υπάρχουν πολλοί ακόμη, αλλά και εκείνοι του Σαμαρά και συνολικά πάνω από 50 τουλάχιστον εν ενεργεία Βουλευτές είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τους αληθινούς ηγέτες και όχι εκείνους που έκαναν εθνικό τους δόγμα το "μένουμε σπίτι" στα Ελληνοτουρκικά! Όχι εκείνους που "στρώνουν" τον "Μεγάλο Περίπατο" της Νεο-Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!

  Τελικά όμως ο Ερντογάν αφυπνίζει. Δεν φοβίζει. Και αυτό θα αποβεί το μοιραίο λάθος του και λάθος τους...

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

  

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου