"ΒΕΤΟ" ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΕΙΡΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΑΟΖ! Θα κάνει άραγε το μεγάλο "ρεσάλτο";


  Ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη η παράδοση μεγάλου κομματιού της ελληνικής ΑΟΖ στην Τουρκίαείτε μέσω απευθείας διαλόγου, είτε μέσω Χάγης με "συνυποσχετικό", ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ορθώνει το ανάστημά του στην μεγάλη εθνική υποχώρηση, που θα εγκλωβίσει τον Ελληνισμό για πάντα και προειδοποιεί ξεκάθαρα τον Μητσοτάκη να μην προχωρήσει σε διάλογο με τους "πειρατές" της ΑΟΖ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

 Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στα "Νέα" του Σαββατοκύριακου (27-6-2020) ο Αντώνης Σαμαράς, ο Πρωθυπουργός που ήταν εμπόδιο στα πόδια πολλών ντόπιων και ξένων, δικαιωμένος απόλυτα και στο Σκοπιανό και την Novartis που έβγαλαν την επομένη του μεγάλου Συλλαλητηρίου στην Αθήνα για να θολώσουν το τοπίο, ο Πρωθυπουργός που ξεκίνησε την Τριμερή των ΑΟΖ με Κύπρο και Αίγυπτο, είχε δε φτάσει μια ανάσα από την κατάθεση των συντεταγμένων στον ΟΗΕ, αλλά το ανέβαλε για το τέλος του Μνημονίου μετά το καλοκαίρι του 2015, βάζει "βέτο" στον εθνικό κατήφορο και ξεκαθαρίζει κατ΄ ουσίαν πως δεν θα ανεχθεί καμία εθνική έκπτωση!

 ΣΑΜΑΡΑΣ: "Έχουμε έναν επιθετικό γείτονα που θέτει συνεχώς νέα ζητήματα και προχωρά σε έμπρακτη αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Έχουμε προκλητικές κινήσεις αναθεωρητισμού – επεκτατισμού εις βάρος μας.

  Τι ακριβώς «διάλογο» να κάνουμε με την Τουρκία; 

 Μήπως, αν τα νησιά μας έχουν πλήρη επήρεια ΑΟΖ όπως προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας - που όμως η Τουρκία δεν το δέχεται;

  Αν έχει δικαίωμα να στέλνει γεωτρύπανα να κάνουν έρευνα και εξόρυξη πάνω σε ελληνική ΑΟΖ; 

 Αν έχει δικαίωμα να στέλνει εργαλειοποιημένους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα; 

 Αν μπορεί να υπογράφει παράνομες Συμφωνίες με τρίτες χώρες καταπατώντας την Ελληνική ΑΟΖ – συμφωνίες που όλες οι υπόλοιπες χώρες της περιοχής καταγγέλλουν ως παράνομες;

  Αυτά όλα είναι "πειρατικές" ενέργειες. Και διάλογο με "πειρατές" δεν κάνει κανείς!

  Όποιος παίρνει στα σοβαρά τον διάλογο θυμάται πάντα το εξής: Ότι πριν κάτσεις στο τραπέζι, ο απέναντι πρέπει και να σε υπολογίζει και να σε σέβεται. Αλλιώς δεν γίνεται διάλογος

  Γι’ αυτό με "πειρατές" δεν διαπραγματεύεται κανείς"!


ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΑΓΗ

   Άλλωστε ο ίδιος ο Σαμαράς, τον Ιανουάριο 2020, είχε προειδοποιήσει "προφητικά" για όλα αυτά, αποκλείοντας κάθε "διάλογο" και κάθε Χάγη, που παρακάμπτουν το Διεθνές Δίκαιο και Εθνικά μας Δικαιώματα, ζητώντας σκληρή (στρατιωτική) εμπλοκή σε κάθε απόπειρα της Τουρκίας, ώστε να ξέρει ότι "το χέρι της θα κοπεί πριν το απλώσει" (δείτε εδώ την βαρυσήμαντη τότε συνέντευξή του)

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

   Θυμίζουμε επίσης, ότι ο δισέγγονος της Πηνελόπης Δέλτα ήταν σταθερά κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ακόμη και κόντρα στην Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία έχει στην "μπούκα" για την άνανδρη και ανθελληνική μετεκλογική στάση της (δείτε εδώ), ενώ δεν πρέπει να ξεχνούμε πως το 1992-1993 θυσίασε την θέση του Υπουργού Εξωτερικών στην Κυβέρνηση πατρός Μητσοτάκη, όταν διαπίστωσε ότι πήγαιναν από τότε σε "Συμφωνία Πρεσπών" με την σύνθετη ονομασία "Σλαβομακεδονία", ρίχνοντας την Κυβέρνηση και σταματώντας το κακό, 25 ολόκληρα χρόνια πριν το κάνει πράξη, χάρη στην ήπια αντιπολιτευτική στάση συνενοχής του Μητσοτάκη, ο μεγάλος Εφιάλτης, ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ!

  Γι΄ αυτό και είχε αρνηθεί προκαταβολικά να του σφίξει το χέρι και να του παραδώσει την Ελλάδα, στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν τα ψέματα ΣΥΡΙΖΑ κέρδισαν τις Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015... Ήξερε τι έκανε. Ο λαός δεν ήξερε...

NOVARTIS ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ

   Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν τον ξέχασε. Τον θεωρούσε πάντα το κύριο εμπόδιο. Τον Σαμαρά, όχι τον βολικό Μητσοτάκη. Γι΄ αυτό και την επομένη του μεγάλου Συλλαλητηρίου στην Αθήνα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, έβγαλε στα μανταλάκια το "σκάνδαλο" Novartis στοχεύοντας με αισχρά ψεύδη τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, θεωρώντας ότι έτσι θα χτυπήσει και όσους αντιτίθονταν στην Προδοσία. Τον Σαμαρά χτύπησαν, όχι τον Μητσοτάκη, που διαβεβαίωνε με απεσταλμένες και απεσταλμένους ξένους και ντόπιους, πως εάν ο Τσίπρας ψήφιζε τις Πρέσπες στη Βουλή, εκείνος θα τις σεβόταν! Όπως και έκανε, γινόμενος συνένοχος του Τσίπρα, τον οποίο άφησε στο απυρόβλητο και έσπευσε να "τιμήσει" δια της Εκλογής "θηλυκού Τσίπρα" στην Προεδρία της χώρας, της κυρίας ΣτΕ... Ο Αντώνης Σαμαράς, κόντρα σε όλα τα κουρδισμένα στρατιωτάκια της ντροπιαστικής ΝΔ, ΔΕΝ την ψήφισε στην Βουλή και έσπευσε προκαταβολικά να το ανακοινώσει (δείτε εδώ)!

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  Αλλά ακόμη και μπροστά στον Μητσοτάκη και όλους τους συνέδρους της ΝΔ, δεν δίστασε τον Δεκέμβριο του 2019, να μιλήσει για "λαθρομετανάστες" και να καταγγείλει "Λαθροεποικισμό" της χώρας και τον ρόλο των ΜΚΟ (δείτε εδώ), με τον Πρωθυπουργό να μην τολμά να απαντήσει. Εκτός και εάν θεωρηθεί απάντηση ο μετέπειτα μαζικός ξυλοδαρμός και λεηλασία περιουσιών των Χιωτών από τα ΜΑΤ...

Η ΕΡΤ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΑ



   Τίποτε όμως από όλα τα παραπάνω τραγικά δεν θα γινόταναν ξένοι (Σόιμπλε) και ντόπιοι (ΣΥΡΙΖΑ, Καραμανλικοί, Μητσοτακικοί - δείτε εδώ) δεν ανέτρεπαν μεθοδευμένα τον Σαμαρά τον Ιανουάριο 2015, όπως αντιλήφθηκε και ομολόγησε δημόσια προς τιμήν του και ο ίδιος ο Βαρουφάκης (δείτε το βίντεο)!

   Ο Αντώνης Σαμαράς, θα έβγαζε την Ελλάδα από τα Μνημόνια το καλοκαίρι του 2015, δεν θα υπογραφόταν το 3ο Μνημόνιο Σύριζαδεν θα έκλειναν οι Τράπεζεςη Οικονομία θα είχε απογειωθεί τέσσερα χρόνια νωρίτεραδεν θα υπογραφόταν ποτέ η Συμφωνία των Πρεσπώνθα είχε ανακηρυχθεί η πλήρης Ελλαδική ΑΟΖ και οι συντεταγμένες της πλήρους επήρειας και της μέσης γραμμής θα ήταν αμάχητες ήδη στον ΟΗΕ και δεν θα βαδίζαμε σε νέα Εθνική Μειοδοσία και Ήττα άνευ πολέμου, όπως τώρα, ενώ η χώρα θα είχε ήδη προμηθευθεί F-35 και άλλα μεγάλα εξοπλιστικά και απολύτως αποτρεπτικά όπλα!

   Και το ερώτημα είναι τι έφταιξε τελικά; Η δε απάντηση είναι μια μόνον λέξη: ΕΡΤ! Διότι το απαράδεκτο, ξαφνικό και τόσο σοκαριστικό κλείσιμο της ΕΡΤ από τον Σαμαρά, για να την εξυγιάνει από τους "Πασόκους" που μποϊκοτάριζαν με απεργίες κάθε μεγάλο βήμα, επιτυχία ή διεθνή επίσκεψη της Κυβέρνησής του, πέτυχε τελικά το εντελώς αντίθετο. Να δώσει "σφαίρες" να τον πολεμήσουν, να δώσει "λαβή" να τον ρίξουν, να τον "μουτζουρώσουν" στα μάτια του λαού, όπως και έγινε.

   Ο Κουβέλης αποχώρησε αμέσως από την Συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, έτσι ο Αντώνης δεν μπορούσε πια να εκλέξει ούτε Πρόεδρο Δημοκρατίας, από μέσα και από έξω τον υπονόμευσαν και έπεσε.

    Γιατί δυστυχώς δεν είχε κανέναν δίπλα του που να μπορεί να δει από κάτω προς τα πάνω, που να μπορεί να δει και να κρίνει με τα μάτια του λαού, γιατί ο ηγέτης είναι ψηλά και βλέπει πάντα από ψηλά, χάνοντας όμως την επαφή με τον λαό και την λαϊκή εμπιστοσύνη...

   Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν απαράδεκτο και το καταγγείλαμε πρώτοι εμείς, έχοντας υπηρετήσει στην ΕΡΤ και έχοντας διωχθεί μάλιστα το 1993, επειδή ήμασταν αντίθετοι με την Σύνθετη Ονομασία που προωθούσε τότε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης... Η εξορία τιμής! Το τίμημά μας για την αγάπη στην Ελλάδα! Που το πληρώνουμε ακόμη!

   Ο Αντώνης έπεσε χάρη στην ΕΡΤ! Δυστυχώς δεν άκουγε τις φωνές μας. Έδωσε την ευκαιρία που ζητούσαν όλοι οι εχθροί της πατρίδας για να τον ανατρέψουν.

  Έτσι, χάρη στην ΕΡΤ ήρθε ο Τσίπρας και ο Καμμένος, χάρη στην ΕΡΤ έκλεισαν οι Τράπεζες, χάρη στην ΕΡΤ έγινε η Συμφωνία των Πρεσπών!

  Τι φρικτό ένας τέτοιος Ηγέτης να βλέπει τόσο καθαρά τα μεγάλα και δύσκολα και να πέφτει από μικρά και δυσδιάκριτα. Και να περιβάλλεται από "κόλακες", που δεν τολμούν να διαφωνήσουν, τα παραιτηθούν, να τα βροντήσουν, για να αφυπνίσουν τον Ηγέτη, να τον προλάβουν από το ατόπημα, σώζοντας έτσι ολόκληρο λαό και χώρα...

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

   Νωρίτερα από όλα αυτά και πολύ έγκαιρα, επειδή ξέραμε τι συμβαίνει μέσα στη ΝΔ από το 1993, το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ του είχε γράψει ξεκάθαρα, πως εάν ήθελε την στήριξη του λαού και την δική μας, έπρεπε να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα, μια νέα "Πολιτική Άνοιξη", γιατί οι διαχωριστικές γραμμές και η ονομασία ΝΔ, εμπόδιζαν πολλούς να προσέλθουν κοντά του, από όλους τους άλλους χώρους.

  Του προτείναμε μάλιστα την ονομασία "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" με σήμα το περιστέρι ή το καραβάκι! Και τα σχέδια έφτασαν στα χέρια του μέσα στο γραφείο του Προέδρου της ΝΔ.

   Και η αλήθεια είναι ότι προς τιμή του το προσπάθησε. Ετοίμασε την ονομασία "Νέα Ελλάδα", έβγαλε έντυπα, τα μοίρασε μέσα στο Συνέδριο της ΝΔ, ετοιμάστηκε να μεταλλάξει και να ανοίξει το κόμμα, να δημιουργήσει την μεγάλη ελπίδα, με πατριωτισμό και τόλμη. Δεν πρόλαβε μόνο να πιάσει το όνομα "Νέα Ελλάδα" στο διαδίκτυο και έσπευσε τότε να το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να τον χλευάσει.

 Η χειρότερη αντίδραση ήρθε όμως τότε από τους "Βαρώνους" της ΝΔ, με πρώτους τους Καραμανλικούς, που διαμήνυσαν την κάθετη και συγκρουσιακή αντίθεσή τους στην μετονομασία του Κόμματος, κάνοντάς τον να σταματήσει, για να τον σταματήσουν τελικά εκείνοι αργότερα και οριστικά (ανταρσία Καραμανλικού Τζιτζικώστα στις Περιφερειακές Εκλογές Θεσσαλονίκης, αντίθεση στην Εκλογή Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας κοκ.)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ



   Εμείς, όμως, συνεπείς στην πορεία μας, στην εξορία μας από την ΕΡΤ, στους αγώνες, στους χιλιάδες ακροατές, τηλεθεατές και αναγνώστες μας από το 1991, προχωρήσαμε στην "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ", που για εθνικούς λόγους ονομάστηκε καταρχήν "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ", ώστε με την ονομασία αυτή να "κάψει" τον ΨευτοΜακεδονισμό των Σκοπίων και να ξαναπάρει διεθνώς πίσω την ελληνικότητα και μοναδικότητα του Ελληνικού Ονόματος!

  Ο Αντώνης είναι, ήταν πάντα "ξένο σώμα" μέσα στη ΝΔ, που ο "πατριωτισμός" της εξαντλείται στις μετοχές και το Χρηματιστήριο...

   Μετά την εγκληματική συνενοχή της στην Συμφωνία των Πρεσπών, η ΝΔ προχωρά τώρα στην Συμφωνία της ΑΟΖ, παραδίδοντας βυθό και ύδωρ στην Τουρκία! Ενώ ακολουθεί η παράδοση της Κύπρου!

    Είναι η τελευταία ευκαιρία του Αντώνη, που δεν πρέπει να ξεχνά ποτέ τον ηρωικό και γίγαντα Γιώργο Συμπιλίδη και να κάνει το μεγάλο βήμα! Το μεγάλο "ρεσάλτο"!


    Η "Νέα Ελλάδα", δηλαδή το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, της Δέλτα και του Δραγούμη, τον περιμένουν άμεσα, εκείνον, τα παλικάρια του και όλους τους Έλληνες! Έλληνες του Παλαμά, του Ελύτη, του Μίκη Θεοδωράκη, του Στέλιου Καζαντζίδη, της Παραδοσιακής Μουσικής και Παιδείας, αλλά και του Εφοπλισμού, της Ναυτιλίας και της Θάλασσας, του Τουρισμού και του Ελληνικού μας Πολιτισμού, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Μεγάλου Βυζαντίου, του 1821, του 1904, του 1912 και '40, του Αγίου Παΐσίου και του Αγίου Πορφυρίου! Σε ένα μεγάλο αδελφικό αντάμωμα, σε μια μεγάλη και συγκινητική εθνική πολεμίστρα, γεμάτη άθλους, τόλμη, τιμή, ψυχή, Παναγιά και δόξα! 

  Κάθε στιγμή δισταγμού, είναι ένας αιώνας αργοπορίας. Και η Ιστορία βιάζεται!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. Πάντα έτσι ενεργούν. Μας χαϊδεύουν τώρα τα αυτιά λέγοντάς μας αυτά που θέλουμε να ακούσουμε και μετά αφού μας έχουν εξαπατήσει, τους δώσουμε την εξουσία μας κρεμούν στο δένδρο και μας γδέρνουν ζωντανούς. ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή